Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -
Raspunsuri - Pagina 11
aristica spune:
oaauu, ce de vesti bune! Bravo floricica...hai ca sambata ai sa vezi gimnasta cum face flic-flacuri de fericire ca vine primavara
miki dar de ce e bun produsul asta doar in pauza de facut bebei?
catalina multam fain de informatie, eu nu stiu daca doamna doctor e la fundeni, asa ca azi nu m-am dus si deja bate la usa ciclosul si nu stiu ce doza de clexane imi trebuie...poate-mi raspunde pe mail...inca astept!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
miki-miki spune:
Pt fetele alergice la aspirina, aspirina naturala: http://www.cali.ro/81-white-willow-aspirina-naturala-din-scoarta-de-salcie-alba.html
Aristica
pt ca are mega cantitati de B-ri, de ex B12 100mg cand noi tb sa luam 1mg, B6 100mg iar noi 50mg(atat are Medyn Forte). Cred ca pana la IA/FIV sunt bune dar apoi nu, intreaba dr de ele.
QiaoBing spune:
Neata !
F utila vestea cu Medsana, multumim.
miki tu cum mai esti ? s-a lamurit pana la urma cm ce are de facut sau te-a lasat balta luna asta ?
am si eu o dilema. cum am produs in ultimul an 8 carii pe baza de stres - asta e ultima concluzie, ar cam trebui sa iau niste Ca+D3. Pana acum m-am tot ferit sa il iau si nici dr de familie nu mi-a dat pe motiv ca sunt cu proiectul bb si nu ar face bine in sarcina. cum insa ramasul insarcinata e o loterie, eu tot aman de peste 1 an sa iau Ca. un medic mi-a zis de curand ca as putea lua pana raman, macar 2-3 saptamani acolo, dar nu mi-a dat reteta, era doar un sfat.
acum nu stiu ce sa fac, ce si cat sa iau. mai ia cineva ? de care ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
aristica spune:
miki il notez si pe 9 martie pun intrebarea. Daca nu te deranjeaza, voi ce planuri aveti? Din pacate, am citit ce s-a intamplat la ultimul vostru fiv. Aveti fulgi de nea? Mai puteti face alt fiv?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
miki-miki spune:
QBing
un calciu f bun cu o asimilare f rapida este Cal-Mag plus D de la GNLD http://www.mamanatura.ro/sanatate/recomandari/suplim_nutritive/kal_mag_plus_d_180_tablete-p10018956
E natural din coji de oua din care s-a extras dolomita. Pana de curand se gasea doar la distribuitori autorizati, acum vad ca gaseste si pe site-ri de naturiste.
Aristica
CM nu a venit inca, mai astept putin si ma duc la medic.
Nu am omuleti de zapada, la FIV-ul ac am avut doar un embrion care l-am pus, s-a prins dar nu a reusit sa ramana cu mine. Dc aveam 2-3 embrioni transferati din ac toti poate unul ramanea cu mine. Nu stiu ce voi face pe viitor, dc voi mai face ceva ... nu-mi garanteaza nimeni ca data viitoare va fi bine.
Concluzia mea este ca am combinatia cea mai urata de mutatii cu sanse f f mici de a tine sarcina la care se mai aplica si riscul dat de varsta.
maria81 spune:
off miki
si eu sunt pe langa tine cu mutatiile
si nu vreau sa ma gandesc ca nu am nici o sansa
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
QiaoBing spune:
multumesc miki. Am o colega distribuitor, dar am cautat-o si e in concediu. Oare de la sediu direct pot sa iau, i-am vazut ca sunt pe langa noi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
miki-miki spune:
Maria81
esti departe de mine, combinatia ta e mai usoara decat ce am eu. Avalon
are combinatia ta si a dus sarcina la capat cu 2 gemeni cu ajut tratam fara probleme mari, deci ai sanse mari sa reusesti.
QBing
websoftro spune:
La analizele facute anul trecut la Fundeni mi-a iesit rezultatul de mai jos:
ProCGlobal=0,2 cutoff 0,8
Rezultatul indica faptul ca am si mutatia Factorului V Leiden? Dna dr nu mi-a mai recomandat sa fac alte analize, mi-a zis ca o sa fac clexane de la confirmarea sarcinii.
Nu stiu ce sa fac: sa mai dau 2 mil la Synevo pt factorul V Leiden sau sa ma opresc aici cu analizele?
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, 2 sarcini pierdute la 9-10 sapt
miki-miki spune:
Websoftro
ai 10% sanse sa nu ai FVL. Tu decizi dc dai banii si pe ac anal, dc vei fi sub urmarirea d-nei dr U mereu dansa iti va da tratam si pt ProC Global mica.