Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -
Raspunsuri - Pagina 10
floaredemac spune:
Hei... a venit primavara...
Sa va bucurati de zile frumoase si senine si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
33+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
aristica spune:
daaaaa, chiar a venit primavaraaaaaa![]()
ete asa merge ea, saracuta primavara 
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
dragele mele mutante: maine e doamna doctor la spital? Aveti cumva idee?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
floaredemac spune:
Aristico
, fii cuminte si nu-mi taia avantul!
Vine ea, se strecoara printre fulgii de zapada.... da' vine!
Va anunt ca m-am "fofilat" de la intalnirea cu profesorul, stiti voi dilema aia mare pe care o aveam. Am sunat azi si avea program de la 2 la 4, foarte plin.... dar cumva m-ar fi strecurat, totusi, insa eu am sunat la 1 (ca atunci venea asistenta la cabinet), si nu aveam cum sa ajung in timp util - fac o ora cu masina pana acolo,nu aveam cu cine sa las copilul care era fix la ora de masa,etc. Mai are program doar joi, dar din (ne)fericire joia asta lipseste.Eteeee.... ce coincidenta! Asa ca am scapat si fara sa mint, ca imi era destul de greu. Cand mi-aduc aminte ce texte aveam cand eram anagajata a asistent manager, ma rusinez! Pt sefi minteam dezinvolt, iar pt mine nu sunt in stare sa aburesc un doctor.![]()
Asa ca ramane doar dr Albu Dinu pe sambata, sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine.
33+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
QiaoBing spune:
floricica uite ce frumos sa aranjeaza lucrurile singure pt tine
Bebelina-balerina e norocoasa !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
tannoo25 spune:
Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletele voastre.

adina_28 spune:
La multi ani fetelor!Anul asta sa va aduca martisor baietel sau fetita (ce vreti voi) in marime naturala.
Am vazut ca ati vorbit zilele trecute de spalatul hainutelor... ce frumos...ma bucur asa mult ca puteti purta si dialoguri despre bebei care trebuie sa apara .:)..
catalina2307 spune:
Nu stiu daca ati aflat , din date de 5 martie D-na Dr. Uscatescu poate fi gasita si la Medsana.
floaredemac spune:
Maaaiiii.... ce veste.....
Nu stiam nimic, multumim, Catalina!
33+ DPN 15 aprilie 2011 
miki-miki spune:
Pt fetele care au pauza de facut bbi, carora le cade parul, li se usuca pielea am gasit un prod de la Calivita care are doze shoc de B-ri :Tiamina 100 mg, Riboflavina 100 mg, Niaciaminda 100 mg, Acid pantotenic 100 mg, Piridoxina 100 mg, Colina 100 mg, Inozitol 100 mg, PABA 100 mg, Acid folic 125 mg, Cianocobalamina 100mg, Biotina 100 mg.
http://www.calivitastem.com/vitamine-calivita/24306-m.html