oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

aristica, parca in mai ai nunta; daca am retinut bine
auzi, dar tu esti olteanca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Eu, nu. Doar mama.
Da, in mai va spune "robul" un DA hotarat, iar "roaba" va fi intr-u totul de acord cu el...cel putin la inceput

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

deci si tu esti, macar jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

deci si tu esti, macar jumate

jumatatea a buna

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica, unde faceti nunta? (e doar cununia religioasa; banuiesc ca la starea civila a fost)

zuzet, cum te simti? sper ca esti cuminte
cand faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Tannoo, mi-am desfasurat viata normal, n-am stat sa ma gandesc prea mult. Am evitat sa plec la munte cu ...asta da, am facut :-) (doar a inceput sezonul).

De facut test...nu vreau sa fac, decat daca vad eu ca nu invadeaza rusii. In mod normal pe 6-7 ar trebui sa NU vina . Ma intreb daca ar trebui sa simt ceva acum. Sotia ta ce a simtit asa mai special inainte de a afla vestea?

Voi sunteti bine? Asteptam sa ne spuneti daca e fetita sau baietel. Pana atunci facem pronosticuri.

Artistica...deci miresica de mai, da? Ti-ai ales o perioada tare faina pentru a sarbatori evenimentul. Sa dea Dumnezeu sa fie primavara in sufletele voastre pana la adanci batraneti si poate chiar mai incolo...de ce nu?

Mergi la inceput

zuzet, atunci sper alaturi de tine sa nu vina rusii
nevasta-mea n-a simtit nimic special; doar oboseala pe care a simtit-o dupa fiecare fiv; in rest, intepaturi pe nu stiu unde, senzatia ca s-au marit sanii sau durere...nimic
asa ca nu-ti face fel si fel de ganduri daca nu simti nimic ; cred ca senzatiile difera de la organism la organism; plus ca nici nu cred ca trebuie cautate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

zuzet nu cauta semne ca te stresezi degeaba...
eu nu am simtit nimic pana in ziua cand trebuia sa-mi vina rushii cand au inceput greturile.

mi-aduc aminte ca statea aristica cu parul dsupra capului meu, ca ma manca undeva sa caut semne

aristica foarte dragut ca faci nuntain mai, si noi am vrea tot in mi dar la anu! suntem mai intarziati:) desi cununati civil suntem de vreo 2 ani

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

alinuk, ce faci gravidutzo?
pe cand echo?

zuzet,

Mergi la inceput