oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 12
alinuknuknuk spune:
Tannoo si eu sunt interesata de "sexul in sarcina" si voi pune intrebarea medicului meu.
Pana acum doar Zadori mi-a zis "no sex" la ET, dar nu mi-a zis pana cand
.
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
aristica spune:
mda...vad ca aveti probleme serioase p-aici![]()
![]()
tanno, pai tu poti sa ti post d-ala, ca la carte
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica mda...vad ca aveti probleme serioase p-aici ![]() PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
hmmmm,...
Zuzet spune:
Salut Tannoo,
Sunt in acelasi stadiu...astept sa treaca vremea. Sunt in ziua 6 de la IA. Deocamdata nu simt ceva special, doar ma inghionteste un ovar, cel care a ovulat.
Asteptam...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Zuzet Salut Tannoo, Sunt in acelasi stadiu...astept sa treaca vremea. Sunt in ziua 6 de la IA. Deocamdata nu simt ceva special, doar ma inghionteste un ovar, cel care a ovulat. Asteptam... |
astept alaturi de voi

te incurajez,

aristica spune:
tanno v-a aratat pruncul cu ce se mandreste?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui aristica tanno v-a aratat pruncul cu ce se mandreste? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
inca nu; e un bebe caruia ii place misterul
saptamana viitoare ne vedem cu dr...poate, poate ne arata
cum iti merg pregatirile de nunta?
aristica spune:
Pai cum sa mearga? Eu sunt aproape gata cu totul, iar consortul e-n cuul gol, la propriu si la figurat....ca dadu avansul cam la tot ce se putea si n-are nici macar sosete de ginerica![]()
...deci: ca pe roate![]()
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui aristica Pai cum sa mearga? Eu sunt aproape gata cu totul, iar consortul e-n cuul gol, la propriu si la figurat....ca dadu avansul cam la tot ce se putea si n-are nici macar sosete de ginerica ...deci: ca pe roate PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |