oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
Eu, nu. Doar mama.
Da, in mai va spune "robul" un DA hotarat, iar "roaba" va fi intr-u totul de acord cu el...cel putin la inceput![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 deci si tu esti, macar jumate |
jumatatea a buna
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
aristica, unde faceti nunta? (e doar cununia religioasa; banuiesc ca la starea civila a fost)
zuzet, cum te simti? sper ca esti cuminte 
cand faci testul?

Zuzet spune:
Tannoo, mi-am desfasurat viata normal, n-am stat sa ma gandesc prea mult. Am evitat sa plec la munte cu
...asta da, am facut :-) (doar a inceput sezonul).
De facut test...nu vreau sa fac, decat daca vad eu ca nu invadeaza rusii. In mod normal pe 6-7 ar trebui sa NU vina
. Ma intreb daca ar trebui sa simt ceva acum. Sotia ta ce a simtit asa mai special inainte de a afla vestea?
Voi sunteti bine? Asteptam sa ne spuneti daca e fetita sau baietel. Pana atunci facem pronosticuri
.
Artistica...deci miresica de mai, da? Ti-ai ales o perioada tare faina pentru a sarbatori evenimentul. Sa dea Dumnezeu sa fie primavara in sufletele voastre pana la adanci batraneti si poate chiar mai incolo...de ce nu?
tannoo25 spune:
zuzet, atunci sper alaturi de tine sa nu vina rusii 
nevasta-mea n-a simtit nimic special; doar oboseala pe care a simtit-o dupa fiecare fiv; in rest, intepaturi pe nu stiu unde, senzatia ca s-au marit sanii sau durere...nimic 
asa ca nu-ti face fel si fel de ganduri daca nu simti nimic
; cred ca senzatiile difera de la organism la organism; plus ca nici nu cred ca trebuie cautate 

alinuknuknuk spune:
zuzet nu cauta semne ca te stresezi degeaba...
eu nu am simtit nimic pana in ziua cand trebuia sa-mi vina rushii cand au inceput greturile.
mi-aduc aminte ca statea aristica cu parul dsupra capului meu, ca ma manca undeva sa caut semne![]()
aristica foarte dragut ca faci nuntain mai, si noi am vrea tot in mi dar la anu! suntem mai intarziati:) desi cununati civil suntem de vreo 2 ani![]()
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata