oligoastenoteratozoospermie 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Tannoo si eu sunt interesata de "sexul in sarcina" si voi pune intrebarea medicului meu.
Pana acum doar Zadori mi-a zis "no sex" la ET, dar nu mi-a zis pana cand.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mda...vad ca aveti probleme serioase p-aici tanno, pai tu poti sa ti post d-ala, ca la carte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

mda...vad ca aveti probleme serioase p-aici tanno, pai tu poti sa ti post d-ala, ca la carte

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

hmmmm,...

Mergi la inceput

zuzet, in ce stadiu mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Salut Tannoo,

Sunt in acelasi stadiu...astept sa treaca vremea. Sunt in ziua 6 de la IA. Deocamdata nu simt ceva special, doar ma inghionteste un ovar, cel care a ovulat.

Asteptam...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Salut Tannoo,

Sunt in acelasi stadiu...astept sa treaca vremea. Sunt in ziua 6 de la IA. Deocamdata nu simt ceva special, doar ma inghionteste un ovar, cel care a ovulat.

Asteptam...

astept alaturi de voi
te incurajez,

Mergi la inceput

tanno v-a aratat pruncul cu ce se mandreste?

Mergi la inceput

Citat:

tanno v-a aratat pruncul cu ce se mandreste?

inca nu; e un bebe caruia ii place misterul
saptamana viitoare ne vedem cu dr...poate, poate ne arata

cum iti merg pregatirile de nunta?

Mergi la inceput

Pai cum sa mearga? Eu sunt aproape gata cu totul, iar consortul e-n cuul gol, la propriu si la figurat....ca dadu avansul cam la tot ce se putea si n-are nici macar sosete de ginerica
...deci: ca pe roate

Mergi la inceput

Citat:

Pai cum sa mearga? Eu sunt aproape gata cu totul, iar consortul e-n cuul gol, la propriu si la figurat....ca dadu avansul cam la tot ce se putea si n-are nici macar sosete de ginerica
...deci: ca pe roate

Mergi la inceput