Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Bea nu, Doamne Fereste! nu e obligatoriu! Poate aparea ca reactie la vaccin, depinde de fiecare copil in parte si de fiecare organism, dar nu e obligatoriu! La Jiji s-a intamplat, dar la fel de bine se poate intampla sa nu apara nimic. Da Doamne sa scapam! de Yannis |
OKI
UNDERSTUD
mersi
doamne da sa scapati..
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
ayanna_xem spune:
Ce mai fac fetele?
Eu am bagat un 'Turbo Jam' la curatat zapada, am facut un dush rapid, am dat papica la zgubice si acum ar trebui sa ma apuc de smotru in casa, dar ma simt cam vlaguita...ma mai odihnesc putin, mai beau o gura de cafea poate vine si cheful...
SORINA...te invidiez pentru programul ala exemplar pe care il aveti voi...eu nush cum s-o determin pe pitica mea sa adoarma seara mai devreme, de obicei adormim amandoi pe langa ea si ea nimic, zici ca tocmai a baut o cafea strong asa de titirez e...si bantuie prin intuneric si intinde jucariile prin casa...iar cand in final se linisteste si o vad ca se inmoaie si vine si pune capul pe mine semn ca e cam pleostita si gata de somn, cum o pun in pat cum adoarme, in mai putin de 5 minute...dar de obicei asta se intampla mult dupa ora 10....
Si nici ziua nu doarme mult ca sa zic ca ar fi odihnita...de obicei prin jurul pranzului sau dupa pranz o repriza de maxim o ora jumate, dar de cele mai multe ori mult mai putin...
BEA...si acum vine raspunsul la sondaj...daca se trezeste si ma uit cumva la ea, in 2 secunde e in picioare, in schimb daca n-o bag in seama se frichineste cat se frichineste si uneori adoarme la loc, dar nu e o regula...
Ruxi...cand povesteai de somnul dulce de dimineata, mi-am adus aminte de niste obiceiuri strange de-ale mele de prin timpul facultatii...de obicei aveam cursuri de la 8, iar colegii mei de apartament, studenti la alte facu, aveau ori de la 10 ori de la 12 si ii invidiam maxim cand vedeam cum dorm si eu umblam cheauna prin casa...stateam departe de facu, pana ma pregateam, pana mancam etc trebuia sa ma trezesc de la 6 ca sa am timp de toate si sa ajung la timp la scoala...asa ca atunci cand se nimerea sa am ore de la 10, eu imi puneam ceasul sa sune tot la 6 doar pentru placerea de a-l inchide si a ma culca la loc... Mi se parea ca somnul ala e cel mai dulce si tineam neaparat sa ma trezesc mai intai ca sa-l pot savura apoi cu si mai mare placere...
Legat de vis...sa ma gandesc...cuvintele in sine sunt simboluri...tensiune inalta (situatii stresante, tensionate, pericol, asumarea riscului, dorinta si probabil speranta de a reusi fara a fi 'atins', 'anihilat', 'spulberat'...sau ce-ti mai vine in minte cand te gnadesti la firele alea de tensiune din punct de vedere simbolic), ai mai zis teama (asta se defineste singura), inaltimi (responsabilitati, aspiratii, asteptari etc), prea rarefiate (fara aer, sufocant, apasator, presant etc)...per total ceva care iti afecteaza in mod major viata si iti poate afecta starea de integritate (sau confort psihic), un fel de avertisment in sensul 'ia-o mai usor...'
ALEXUTZZZA...daca analizezi din puct de vedere psihanalitic, freudian atunci toate au legatura cu libidoul, ca la freud asta e tema centrala dupa cum stii...dar ala e doar un mod de interpretare si in general astea difera in functie de tipul de abordare psihologica...eu de exemplu nu am facut psihanaliza, ci experientiala...asta din urma lucreaza mai mult pe metafora, unificare interioara, traire individuala, unitate minte-corp, autodezvoltare, autotransformare, principul de baza fiind trairile si experientele 'aici si acum'...
...iar sunt off-topic...
Ma duc sa-i pregatesc papica de pranz iubitzeniei mele, ca de pauza nu mai poate fi vorba...si asa m-am cam chinuit cu mesajul asta...nici nu l-am inceput bine ca m-a si fugarit titrezul asta prin casa de numa'...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
simplicity spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem ... fetele am scris si eu un mesaj lung azi noapte, dar era total off-topic, legat de vise si eu nush care e regula aici pe forum, dar n-as vrea sa-mi iau vreun avertisment cum am mai vazut la alte subiecte, ca era cam batator la ochi...si acum dimineata l-am sters si l-am mutat pe mail... |
Legat de Off-topic
Multumim pt timpul petrecut explicand,ca de obicei o draguta
eu visele nu vreau sa mi le interpretez,cred ca mi-as complica existenta,tata imi spune ca daca cineva ar avea acces la mintea mea ar putea face romane,mi-a spus ca eu imi complic existenta ( nu am luat-o ca pe un compliment);
ca de ex: visele mele cu "inselatul",care se repeta, eu stiu ca nu am nici un motiv sa ma ingrijorez (am incredere in sotul meu,pana la proba contrarie-adica sa vad cu ochii mei,ca in rest nu ma intereseaza) ; ai explicat foarte frumos si sunt lucruri bine punctate
Cat e de bine ca nu vreau sa le "bag" in seama -visele(in general ma refer)?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."
alexutzzza spune:
Ruxita nu stiu ce vaccin ati facut voi, poate voi l-ati repetat pe cel de la 2,4,6 luni, noi am facut ROR ul, asta acum se face , la 1 an, nu s-a mai facut inainte.
de Yannis
haircut spune:
Am umblat la aparatul foto si am pus si in album cateva poze noi cu pitica si niste martisoare din fimo. Scuze de calitatea pozelor, nu au scop comercial, doar sa va arat ce-mi papa timpul...
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Bea nu, Doamne Fereste! nu e obligatoriu! Poate aparea ca reactie la vaccin, depinde de fiecare copil in parte si de fiecare organism, dar nu e obligatoriu! La Jiji s-a intamplat, dar la fel de bine se poate intampla sa nu apara nimic. Da Doamne sa scapam! de Yannis |
SAlutari fetele
Si noi am facut ROr acum o luna si nu am avut nici o reactie adversa, deci clar nu e obligatoriu.
El nu a avut nici febra, nimic.
Beatrice1982 spune:
si eu am scris un carnat
sa nu va speriati
haircut spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 si eu am scris un carnat sa nu va speriati Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Am citit carnatul, am ramas cu gura cascata...si fara cuvinte...trimitem multa dragoste si o mare sa te ajute sa treci peste toate greutatile
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Am citit carnatul, am ramas cu gura cascata...si fara cuvinte...trimitem multa dragoste si o mare sa te ajute sa treci peste toate greutatile mami de fetita finuta |
mersiiiiii
da ce e ala fimo??????????????????
ca eu nu am mai auzit, dar sunt frumoase rau!!!!!!!
ai talent, nu gluma!
Beatrice1982 spune:
gata, a adormit.....
ma duc iar sa ma intind un pic
am fost si afara un pic, a ras 200 ml lapte, sa vad cum doarme........
incet incet incepe sa nu se trezeasca nici el..........
o fi de bine
nyny inca nu am reusit sa ii scot masa de noapte, daca a fost bolnav., am zis ca daca nu manca, macar sa ii dau lapte asa cum trebe si nopatea, ce sa ii fac???
of of
se face bine bine si incep iar.....................
pot sa ii dau ciuperci champion?
are voie???????
am facut cu sos alb...........