Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ABRAMBURIKA

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

De pe "Bobocei sept-oct 2008":

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Am o mare onoare sa anunt venirea pe lume a micutului Alexandru, bb2 pui de Iriss : Salut, sunt Alexandru si am venit pe lume aseara la 20.15, sunt sanatos si frumos. Iriss sa iti traiasca mica minune, sanatate, refacere rapida si laptic multttt.

update: bb are 2900gr si 51cm

Gata, asta a fost ultimul, bebe Alexandru de mami Iriss_04, sa-i traiasca, sa fie iubit, sanatos si mancacois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ooof, ca m-ati facut sa plang iar, dupa ce imi revenisem dupa mesajul lui rox.

Am trait alaturi de voi o odisee frumoasa, o sarcina perfecta si pana la urma am ramas doar cu amintirea acestora, a puiului meu drag. Tocmai ce ma "laudam" la sb mamicilor de ingerasi ca am devenit mai puternica, ca reusesc sa vb despre Gabriele fara sa plang, iata ca nu e chiar asa. De fapt alternez stari de bine cu cele de tristete. Este tare greu!!

Nu sunt deloc puternica ... trebuie sa merg inainte pt. S. Insa am un gol imens in suflet pt. celalalt pui al meu ..

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - ne incuscrim, sigur ... ramane valabil pe vacanta de vara. Insa momentan cuscra ta e tare trista ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Noi ca de obicei am dormit f bine...iar am lenevit in pat pana la 14...zici ca sunt dusa...nu am chef sa fac nimic altceva...mai ales ca pe la pranz incepe bebe al meu sa aiba activitate,mai vorbim si noi,ne tinem in brate,ne iubim...mai se screme putin,mai un part...e minunat. Radeam aseara cu sotul...ii ziceam ca mereu cand face caca sau part eu ma bucur tare si ii zic " bravo mami, asa mami"...cred ca atunci cand va creste o sa faca singur "bravo andrei" la fiecare part sau caca, ca asa o sa stie el, ca e ceva de bine sa dai part si sa faci caca, e de bravo
Felicitari proaspetelor mamici !
ziki lasa-l mama pe bebe Felix sa vina cand vrea el, te inteleg ca ti-e greu, dar hai ca nu mai e mult si vineeeeeeee !
vas nici bebe Andrei nu are de gand sa iasa nu ? pai la ce vreme e afara ii inteleg pe bietii bebelusi
catalina felicitari ca nu aveti colici,poate scapati de ei , ca deja sunteti mari
lorich ce bubulina grasuna ai tu acolo .felicitari !
melanies asa sunt si eu , toata ziua singura, abia astept sa vina sotul sa mai vad si eu un om mare...oricum mie mi se pare ca toti oamenii au capul mare....i-am facut frectie cu carmol sotului si cand il masam mi se parea asa un gigant...daca toata ziua stau cu ala micu... Bine ca mi-a instalat scaunul de masina si mai plec cu el pe la mama...dar pe vremea asta chiar ca nu imi vine sa ies.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ooof, ca m-ati facut sa plang iar, dupa ce imi revenisem dupa mesajul lui rox.

Am trait alaturi de voi o odisee frumoasa, o sarcina perfecta si pana la urma am ramas doar cu amintirea acestora, a puiului meu drag. Tocmai ce ma "laudam" la sb mamicilor de ingerasi ca am devenit mai puternica, ca reusesc sa vb despre Gabriele fara sa plang, iata ca nu e chiar asa. De fapt alternez stari de bine cu cele de tristete. Este tare greu!!

Nu sunt deloc puternica ... trebuie sa merg inainte pt. S. Insa am un gol imens in suflet pt. celalalt pui al meu ..

Intotdeauna o sa ne bucuram sa vedem un mesaj de la tine. Suntem cu gandul la tine, si ne pentru tine si ingerasul tau.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

offf...ROXX ce emotionant mesajul tau...am bocit nitel
Abramburika..multumim ca nu ne-ai uitat..noi niciodata nu vom uitaingerasul tau te vegheaza..si Dumnezeu te va rasplati curand

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

lori - ne incuscrim, sigur ... ramane valabil pe vacanta de vara. Insa momentan cuscra ta e tare trista ...

mami, te strang cat pot eu de tare in brate, sa iasa toata durerea afara! nu te sfii sa plangi, plangi cat ai nevoie, nu incerca sa fii puternica, nu trebuie, e voie si sa fii si mai slab!!!Ma bucur ca macar printesa ta iti poate da imbratisarile si iti poate sterge lacrimile!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Am observat la bebele meu in unele momente ca are un tremur al piciorului drept, cand se enerveaza cred mai mult. O fi ceva in neregula??

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

abramburika lacrimile nu te fac mai putin puternica. Ai voie sa ai lacrimi, ai dreptul sa ai lacrimi. Lacrimile ne fac oameni si ne separa de pietre. Stim ca ti-e greu, dar noi te asteptam mereu cu drag.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput