Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

da bine zici Doloress..hai sa le bagam si noi niste motzatze..doar sunt ultimii doi bebei de ai nostrii

HAI ZIKI!!! SCOATE COZONACUL!VINO BEBE FELIX!!!!

HAI VAS!!!!HAI CU CONTRACTII CU VESTI!HAI BEBE ANDREI!

HAIDETI PUIUTZI MULT ASTEPTATI!

HAI CA LUAM BAGAJELE SI NE MUTAM LA ODISEEA BEBEILOR!!!!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am vazut si eu pozici frumoase, cu mami MARIA G - ce graviduta subtirica ai fost! si Ana este o scumpete!, cu flacaias marisor EDUARD si cu mamica lui sexy, si primele poze profi ale printesei Leah de MELANIES, stie deja sa pozeze in studio, n-ai treaba.

MARIA - tare m-a impresionat povestea voastra, multe mamici incercate la Odiseea noastra,

ANKA-MARIA - mult calm si rabdare! Pe langa colici, probabil ca ai un copil hipersensibil. Patrick al meu a fost si este un copil hipersensibil, prelua imediat starile celor din jur, nu numai ale mele, ci ale tuturor din casa. Pana cand nu ma calmez eu, nu se linisteste nici el. Se numeste in literatura de specialitate spirited child, uite aici un link interesant : http://www.thefussybabysite.com/causes/characteristics-of-the-spirited-child.
Nu toate caracteristicile i se potrivesc lui Patrick, dar in mare parte, se incadreaza.
Acum vad o mare diferenta, la Kevin. Pai la Patrick n-am stiut ce e aia masa ca lumea, pana pe la 1 an, cand mi-au venit ajutoare, soacra-mea. Mancam cu randul, cand eu, cand taica-su - singuri daca eram cu el, nu mancam deloc. Dusuri-numai in fuga. Si acum merge dupa noi la baie sau cand mai facem dus se agata de clanta si urla pana ii dam drumul. Acum mananc, dorm, n-am o treaba. Ba chiar ma cert cu omuletii in jur si tip, cu copilul in brate si bebe Kevin doarme tun, nici nu tresare. O-ho, pai Patrick detecteaza una doua daca m-am certat cu taica-su in lipsa lui. Nu stiu cum, preia imediat tensiunea, si actioneaza in consecinta - incep tantrumuri si trantit pe jos, sau face scenete in care e trist si in care i se intampla lucruri rele. Nu te speria, sunt si lucruri bune, la un copil de genul asta - e sensibil, atent la ceilalti, foarte bun in relatiile interumane.

TUNDE - si la noi sunt probleme mari cu Patrick, il chinuie tare pe Kevin, desi vad ca situatia se imbunatateste. In primele zile numai in cap ii tragea. Ieri a zis sa-l arunc la gunoi. Desi petrecem mult timp cu el, pe Kevin il alaptez 20 de minute si apoi il pasez imediat, cand e Patrick acasa si ma duc si ma joc cu asta mare ca inainte, ba si mai si. Si tot nu e bine, cand ma duc iar la alaptat, vine si-l altoieste ca trebuie sa-l alaptez in picioare. Of, e greu tare cu Patrick, ieri am plans o gramada, s-a suprapus totul si cu schimbarea gradinitei (am aflat ca la gradinita veche il inchideau in garaj cand nu era cuminte ) si face crize peste crize. Nimic nu e bun, nimic nu-i convine, nimic nu vrea. Si bineinteles ca toata lumea zice ca e vina mea, ca sunt prea permisiva cu el.

De mancat, eu evit astea care ma baloneaza pe mine, desi am mancat si putina fasole ca mi-era pofta, n-am observat nici o diferenta.
Si al meu s-a frichinit putin mai mult azi noapte, dar tot am reusit sa dorm in pauze. S-a trezit cam la doua ore insa sa pape.
Vad ca s-a instaurat un pattern : dimineata se frichineste, face vreo 3-4 kk, apoi doarme linistit cu pauze de masa la 3 ore pana dupa-amiaza, cand vine fratello, si nu mai e chip sa adoarma saracul ca e chinuit la greu. Seara cand adoarme si Patrick, cade si bebe Kevin frant si adoarme cateva ore bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI ZIKIII!

HAI VAS!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

ma apuc de capitol..ca umplui pagina

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Andrei al meu nu a fost pe forumul bebeilor azi-noapte, a dormit de la 23 la 6 . dar in schimb, a stat la pranz numai pe forumul de dureri de burtica, incerca sa afle cum sa dea parturile afara.l-a tinut mami pe burta si acum a adormit,dar tot se aude cum se screme pe acolo.
Am facut crema de zahar ars, mi-a iesit super buna, sau asa zice vecina de sus care e gravida...i-am dus si ei 2 portii.roxx ai zis tu bravo mie ca mai am chef de gatit la ora aia...am tinut-o in cuptor aproape 2 ore, eram rupta de somn.cred ca trebuia data temp mai tare,nu stiu, ca eu m-am luat dupa sormea,dar ea are pe gaz.
De mancat,nu mananc foarte mult, ba chiar sar peste micul dejun mai mereu.in schimb beau 1 l de ceai de lactatie si cam 2 l de apa pe zi.Nu mai stiu ce sa mai gatesc, azi o sa fac niste pene arabiata.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput