Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)
Raspunsuri - Pagina 18
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 dar nu are nimeni nr lu ziki sa vedem ce face? Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
ii trimit eu acu un sms

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina_m
ii trimit eu acu un sms Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Trimis. Asteptam raspunsul ...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Foxy-le spune:
Lorich-mda, cam asa...![]()

Shines - pe gustos.ro au retete faine. Altfel nu stiu. era ceva cu orez si legume...![]()
mami fericita de KRISTIAN
madalina_m spune:
de Patricia mai stie cineva ceva? Ne spusese Ana ca e in spital cu Irina.

andri31 spune:
nu mai pooot
mandra mea NU DOARME, ma omoara 
ce sa-i mai fac
de 1 sapt doarme 1.5h , sta 3 h treaza
uneori plnage de burtica dar de ce mai multe ori sta si se zgaieste pe pereti
voua vi se intampla???
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
florintunde spune:
Fetelor cate un cheseburger mai putem manca pe ascuns....Eu mananc orice daca mi se face pofta..varza si fasole..nu..dar nici nu poftesc astea
Simo;maruntaie,patrunjel,paine inmuiat in lapte..un ou..mai pui niste afrodisiace acolo..si jap in cuptor
MAMAAA!!!!!CE FACI?FELIX!TE-AI PREGATIT?ZIKII!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
florintunde spune:
| citat din mesajul lui andri31 nu mai pooot mandra mea NU DOARME, ma omoara ![]() ce sa-i mai fac de 1 sapt doarme 1.5h , sta 3 h treaza uneori plnage de burtica dar de ce mai multe ori sta si se zgaieste pe pereti voua vi se intampla??? Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
Eu o las singura cand nu plange...pana la urma adoarme.

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

florintunde spune:
| citat din mesajul lui madalina_m de Patricia mai stie cineva ceva? Ne spusese Ana ca e in spital cu Irina. |
de ce?
Eu n-am stiut

off ce rau imi pare pt Ele...
sanatate multa Bebelusi

Tunde

Shines spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
de ce? Eu n-am stiut ![]() off ce rau imi pare pt Ele... sanatate multa Bebelusi ![]() ![]() Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 ![]() iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot! |
a fost fata racita,a avut rosu in gat. au stat in spital cateva zile.
acum sunt bine, dar se lupta cu durerile de burtica si noptile nedormite
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)