Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Strumphy abia astept sa vad caruciorul. E tot galben cum e camera? Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei AMR o saptamana si ceva |
nu e galben , acesta este www.icandyuk.com/products_detail.php?id=cherry_carrycot" target="_blank"> purpuriu , in dreapta ultimul de jos
o sa ii fac pozici dupa ce il asambleaza Nick, a spus ca vine mai devreme azi de la munca, e curios si el
ma duc sa stau un pic in pat, juma de ora ca apoi sa ma ridic sa fac de papa
_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole
AMR 5 saptamani
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
nu e galben , acesta este www.icandyuk.com/products_detail.php?id=cherry_carrycot" target="_blank"> purpuriu , in dreapta ultimul de jos o sa ii fac pozici dupa ce il asambleaza Nick, a spus ca vine mai devreme azi de la munca, e curios si el ma duc sa stau un pic in pat, juma de ora ca apoi sa ma ridic sa fac de papa _ Mind the Bump!35+ Sophia Nicole AMR 5 saptamani |
SA stii ca ma gandeam ca are avea aceleasi nuante pe care le-ai avut si tu la logodna la palarie si rochie! E superba culoarea!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei
AMR o saptamana si ceva
catank spune:
strumphytza
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+
miki1979 spune:
catank multa bafta maine, iti tinem pumnii
danielle, o cafeluta o beau zilnic ..dar bebeita nu reactioneaza deloc la cafea si cioco..ca nici cioco nu-mi lipseste zilnic
laleloo, Doamne Ajuta sa nu fie suferinta fetala..ma gandesc si ma incurajez si eu cum pot ca daca era ceva se vedea la eco sau la spital la monitorizari..IR-urile au fost bune intotdeauna, lichidul la fel, circulara era dar laxa..adica nu-l strange pe bebe..deci incerc sa fiu optimista, daca ma las prada gandurilor negre sunt convinsa ca-mi fac rau si mie si lui bebe..si mai trebuie sa am grija si de cel mic pe aici, si el are nevoie de o mama sanatoasa la cap..asta e, cu Dumnezeu inainte..
mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu
pisucmic spune:
Am venit si eu de la eco, si plecata de la 12 de acasa - uite cate nasteri s-au petrecut - e uriasa lista deja!
Bebele creste, are 2.400 kg, capul mare (BPD 8.9 cm; HC 31 cm), femurul lung de tot (7 cm, cat de 36 saptamani) si burtica supla ca de obicei (e cea care e totdeauna cat varsta gestationala sau uneori chiar mai mica) Per total ca de obicei cu 1 saptamana inainte. Totul bine, numai un pic m-am necajit care are un ureter mai dilatat, desi avea vezica plina, deci nu exista nicio obstructie, rinichii arata normal amandoi, deci nu e hidronefroza, da rar putea fi reflux vezico-uretral. Am citit evident despre asta si, desi nu e o boala f grava, tot nu mi-ar placea sa-i trebuiasca analize, antibiotice si cine stie ce alte tratamente . Pe de alta parte ginecoloaga si sotzul (medic si el) mi-au spus ca se poate ca data viitoare sa nici nu mai fie asa, fiindca depinde si daca a facut sau nu pipi... Of, Doamne ajuta ! Ma vede iar peste 2 saptamani, si sper sa am vesti bune atunci (chiar pe 8 martie, de ziua mamicii ). La fatzuca nu l-am vazut prea bine, ca se misca de groaza, dar cat am vazut arata tot ca la ecografia de unde avem pozele cele mai concludente si frumoase. I-am vazut si calcaiasele cu care o impunge pe mami in burtica in dreapta; e tot cu capul in jos.
In sfarsit mi-a mai luat si mie tensiunea cineva (ca asa e, cizmarul fara pantofi, nu?) si a fost 110/60 mmHg.
Saptamana viitoare imi mai fac un set de analize.
Strumphi, sa stapaniti cu bine caruciorul!
Catank, ai sustinut deja teza, ca nu mai tin minte daca azi sau maine? Azi la pranz am fost si eu la o sustinere de doctorat la o colega si prietena. Multa multa bafta!
Madutza, ce minunatie e bebelina ta!
Viss, ce faci, parca azi nu te-am prea citit?
Ssabrya, ce ai facut la eco azi?
Leeloo, Miki, Andreea, Deea, Alina06, Stefana, Speranta, Cami, Iony, Ina, Medeea, Azaz, Lalely
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas
AMR 6 saptamani!!!
Leeloo21 spune:
pisucmic..feliiari pt eco..eu zic ca totul este in regula..si peste 2 sapt o sa vezi k nu este nimic grav. gandul pozitiv este intotdeauna ajutator!
miki..normal ca trebuie sa te gandesti numai la bine! si scuze daca te-am speriat! incearca asa cu paharul sau cu un obiect sa-l pui pe burtica unde stii tu ca se misca mai des , stand pe spate..sa vezi daca reactioneaza..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+
nasterea in apa
pozici dragute
viss spune:
pisuc- ce sa fac? am fost mai cuminte azi, ca dupa ce mi-a curs ieri sange din nas, si am scuipat si cheagul ala mare, care era probabil din sange inghitit, vechi,am zis sa stau locului..am stat mai mult la pat.ai mei bebici nu prea au miscat azi, decat fortat, cu zgaltaieli de burta,miscari fine..doar vineri erau la eco foarte bine,probabil se odihnesc.
-oricum ai mei nu s-au miscat niciodata ca la carte, de 10 ori in 2 ore..ori de 30 ori, ori nimic.analizele facute ieri dim sunt bune- cu trombocite bune, coagularea doar un pic ciupita- ceea ce e normal, dar cica- s-a dus sotul dupa analize, am trigliceridele 600, care acum 2 luni erau 300,mari- dar acum uriase.stiu ca sarcina le poate modifica, dar nici chiar asasi eu care nu prea mananc, dar na 1-2 cani de lapte beau zilnic, 1 felie-2 unt, o lingura smantana la ciorba,dar nu zilnic, si 2 oua /saptamana..le repet dupa sarcina,sper sa scada..acum nu cred ca influenteaza cu ceva bebicii,nu? care e parerea ta?
- apoi, undeva intr-un colt ascuns, ma niste mic stres ca ma duc maine la noul dr. si sper sa ma primeasca.macar sa stiu o treaba, da sau nu, ca incertitudinea pe mine, de obicei ma omoara
35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 2 SAPT.?
xeo spune:
Am vazut poze superbe , cu burtici frumoase si bebelusi minunati!!!Felicitari!Sa va de Dumnezeu sanatate multa!
Strumphytza ...si eu stau ca marmota in pat.Ma mut de pe o canapea pe alta...din cauza unor tensiuni in burta (vorba ta, mai jos , langa fofo).
Ma gandeam ca o fi ceva tensiuni la nivelul vechilor cicatrici ( de la cele doua cezariene)...Asa ca pap 3 Nospa pe zi, si stau precum curca in lemne.Bebe misca voios,se pare ca nu-l deranjeaza.
Va rog, spuneti-mi si mie cum dormiti voi.Noaptea ma refer...Am oarece tensiuni cand ma intorc de pe o parte pe alta , oricat de viteaza m-as da eu, cred ca cele 16kg acumulate isi cam spun cuvantul.
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... 30+
AMR 9 saptamani
catank spune:
miki Iti multumesc!
pisumicMaine, la orele 14. Multumesc mult!
Cite griji ne mai fac bb, ...si cu atitea eco peste eco...parca mai rau ne ambramburim, sau nu? nu mai stiu. In fine, ...trebuie sa fie bine, asa trebuie sa gindim!!! Am tot auzit fel si fel de situatii, dr pun diagnostice crunte in timp ce e maimica gravida, ulterior se dovedeste a fi neadevarate. Doamne ajuta sa fie bine!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+
viss spune:
felicitari noilor mamici.
refacere rapida,si bebici sanatosi!!!!- clar s-a dat drumul la nasteri. vreau si eu............ati vazut ca azi am schimbat semnatura? am intrat in sapt.36? ce tare sunt, nu?
35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 2 SAPT.?