Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

felicitari strumph pt venirea carutului

eu merg sa scol fata
sa vedem si noi cum mai stam cu mucii
ca ne tin de ceva vreme
offffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ruxandradaTe felicit din tot sufletul! Sa-ti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii!!!

M-ati terminat de emotii in doua zile, ... nu pot sa cred ce vesti bune gasesc aici!!!

strumphy abia astept sa-ti vad caruciorul, sunt convinsa ca este unul ''fitos'' pe gustul tau. Sa-l poarte sanatos bebelina.

Cit despre scoaterea majoretelor pentru mine, pe motiv de sustinerea luc. ai fost tare ....am ris sa stii, ...pai tu crezi ca asta le arde fetelor cind se naste la foc continuu aici?Oricum, ai fost tare simpa...iti multumesc din suflet, si da maine are loc, ai memorie de elefant, te invidiez. Am inceput sa iau nospa...maine cu siguranta voi lua 3 pe zi, ...ca dehh am motiv.
Te pup si iti multumesc inca odata! aaaaaaa Ancuta sunt, incintata de cunostinta!

mandreac multumesc mult scumpa, trebuie sa fie bine, nici nu ma gindesc altfel. Eu niciodata nu am tratat cu indiferenta nici un eveniment din viata mea, asa ca....emotiile vor exista inevitabil.

Sunt un amalgam de ''trairi'', emotii datorare cauzelor diferite...ufffff, scap si intru pe fagas normal pt pregatirea nasterii, ...

deci, maine luc. la pitesti, joi analize (juma din ele), vineri analize(juma din ele la bucuresti), saptamina viitoare implinesc 36 s si trebuie sa ajung la dr. in buc....si etc...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari Cristina si Ruxandra,sa aveti bebelini papaciosi si cuminti foc!!!!

majorete de incurajare pt dorinuta,nu mai e mult si iti tii puiul in brate!!!!

miki,daca tot stai in stes ca nu prea misca bebelina,baga o ciocolata sau o cafea cu lapte mai slabuta,un ceai,ceva energizant si apoi aseaza te pe pat si stai intinsa sa vezi cum reactioneaza,daca misca de 10 ori intr-o ora e ok,daca nu,nu strica un control

strumphitza,poze cu carutul vreau sa vad,e misto?

eu mi-am luat limuzina adica carucior cu doo locuri

madutza,ce tare ca te simti asa bine intr-un timp asa scurt,super,inseamna ca nu e asa nasol dupa o cezariana,sper sa ma vindec si eu asa repede

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

saluatare si de la mine .....
in primul rand vreau sa felicit 3 mamicute ....3!!!!!!!!!!!!!!!!!

FELICITARI ROXY!!!!
FELICITARI RUXANDRADA!!!!
FELICITARI CRISTINA-PH!!!!

nu am apucat sa citesc din urma,dar pe seara nu las nimic necitit!!! sunt tare curioasa sa citesc noutatile de la fete...

am fost si noi azi la dr si mi-a spus sa stau linistita ca puiutul o asteapta pe bunica de la romania....
mie azi nu mi-a stat popoul..asa,ca prima zi din concediu.....
acum fug sa fac un dus si ma duc la o plimbarica apoi...va pupacesc pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

Buna medeea76nou,

Am observat ca esti din Ploiesti si vreau sa te intreb unde nasti?La maternitatea din Ploiesti?
Despre nasterea la maternitatea din Campina stii ceva?

30+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

ioana, daca trebuie sa alegi intre ele, alege Campina..am auzit numai de bine de aceasta maternitate spre deosebire de cea din Ploiesti

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

miki sunt cu sufletul alaturi de tine, sa te intareasca Doamne Doamne, ...abia astept joi vesti...sa ne spui ca sunteti ok.
Din ce descrii, nu pot sa spun ca sunt f linistita, te cred si te inteleg...oricare am fi fost in situatia ta...eu una, as fi reactionat cu siguranta mult mai rau. Asta nu inseamna ca nu te incurajez sa gindesti pozitiv, ...sa-ti alungi temerile...si nu ne ramane decit sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ca bb este ok!
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

cristina_ph Felcitari mamico! Va doresc tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

cami, multumesc

Iony, am schimbat numele pe prima pagina, din Andreea in Maria

catank, pai cum se poate fara galerie, asa mare si important evenement din viata ta ? Incantata de cunostinta Ancuta Bafta maine la lucrare!!

danielle, e frumos carutul, dar mi-e ciuda ca m-am grabit si nu am verificat daca am toate produsele inainte sa semnez la nenea de primire , sper sa nu am probleme maine la magazin cand ma duc sa iau scaunul de masina, Nick a spus ca nu o sa fie probleme ca nu-si pun numele la bataie , mai ales cand e vorba de lucruri mai "scumpe" oricum, nu am nevoie maine de scaun ca doar nu nasc maine, dar nu pot sa dorm eu linistita daca nu il vad si pe ala acasa Sa stapaniti sanatosi limuzina

Stefy, felicitari pentru vestile bune si sa speram ca bebe o asteapta pe buni de la romania, cand vine buni ? enjoy your holidays

Ma duc sa motzai putin , vreo 30 min si dupa sa ma ridic sa fac ceva papa lui Nick pentru cina, niste pilaf cu pui cred ... mai vedem , poate imi vin si alte idei

Ne auzim mai tarziu , eu ma duc sa un pic

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy abia astept sa vad caruciorul. E tot galben cum e camera?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..cand bebita mea nu misca, si asa am facut si cu tudor la primna sarcina, cand nu o simt de multicel tmp, pe langa ca papa ciocolata, o lingura de crema sau ceva..ma pun pe spate si pun un pahar pe burta..si ea imediat il misca..pt k o deranjeaza..sau imi pun pantalonii de rening ai lui Alin si mi-i trag peste burta..si o deranjeaza elasticul si impinge..sau daca nu..mai rastic..imi misc voluntar burta cu mainile..o iau ca pe o mingie si o misca stanga dreapta tot asa stand pe spate..so se trezeste..

nu vreau sa va sperii prea tare..insa noi avem in fam un caz..cand mamica in ultimele sapt..cred ca 37..statea acasa si isi monitoriza bebelina..dr i-a zis k daca nu misca deloc in 2 ore s vina urgent la spit..si asa a facut speriata ca nu a miscat 2 ore deloc..si i-au facut cezariana de urgenta..copilul era in suferinta fetala si risca sa-l piarda..

si la tudor care avea dubla circulara de cordon..mi-au zis ceva asemanator in ultimele sapt de sarcina..si am facut cezariana la 38sapt si 2 zile si el nu mai crescuse de o sapt ca era circulara stransa rau..

dar..astea sunt cazuri rare..important este sa fiti pe faza si sa fiti calme!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput