Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!
Raspunsuri - Pagina 21
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Madutza mai voiam sa te intreb, de cand ai pus-o pe Catalina la san , din a doua zi???? Ma gandesc ca in prima zi de la anestezie si calmante nu avem voie nu? Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei AMR cateva zile |
In prima zi dupa operatie mama sta la terapie intensiva si bebe la salonul de nou-nascuti (cel putin in Filantropia). A doua zi tb sa te ridici din pat si atunci te muta in salon langa bebe . A doua zi, cum te simti in stare sa mergi te poti duce la bebe. neaaparat pregatita pt alaptat, spalata pe maini pe sani, eventual chiar cu parul strans - am mai vazut mamici care nu reuseau sa puna copilul ca lumea la san pt ca trebuiau sa-si tina parul cu mana
E f importanta miscarea cat mai repede dupa operatie.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Am pus in picasa 3 poze cu M si am vazut toti bebelasii dragalasi si scumpi, nascuti pana acum! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun! Va ! Mamica de Andrei si Maria |
Ce fata grasa, frumoasa si paroasa ai tu acolo . Sa-ti traisca, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucure alaturi de fratiorul A! pupici
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
pauza sa fac cap nou
Povestea nasterii
Poze
AllyLaur spune:
Nu stiu ce se intampla dar, nu pot incarca pozele pe Picasa!!!
Ally , Eduard 34 sapt bebe
AMR 6 saptamani!!!