*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ramo2007 spune:
O primavara frumoasa si calduroasa va doresc si eu!
Ieri si azi i-am repetat Sarei analizele pt candidoza si stafilococul auriu...sa speram ca au disparut.Miercuri dupa amiaza avem programare la Medlife...o mut acolo la dr de fam si pediatru.O sa-i cer sa facem un set de analize de sange mai complex.Poate facem si un test de alergie...nu-mi plac deloc bubitele de pe fata...dermatita atopica au spus 4 medici...si cu tratament tot nu trece...apare numai in sezonul rece...vara nu are nimic.
Baba mea e pe 8 Martie...
eliza_cri spune:
buna fetele
azi e pentru o mine o zi trista si fericita ina celasi timp azi Puica Pavel ar fi implinit 6 ani
credeam ca, cu timpul durerea va disparea,dar e de nestavilit
afara la noi ninge.asa cum ningea si cand l-am nascut nu uit mirosul spitalului,teama tot cea fost si nu mai e
nu cred ca pot exprima ce e in sufletul meu....numai ce ne-am intors de la cimitir e rece si gol,parca nici nu ar fi acolo off Doamne...cui sa spun si eu daca nu voua
imi e dor de el de ochii lui,de boala lui,de plansul lui
stiu ar trebui sa ma bucur de copilasii mei,dar nu il pot uita e suflet din mine si doare rau lipsa lui
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite AZI AM 6 ANISORI!
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
eliza_cri spune:
malinas eu zic ca depinde de ce are ea acasa,mai exact de ce sia- cumparat ea pentru perioada de dupa...cel mai corect ar fi sa o suni si sa o intrebi fix..mai ai cutare, dar cutare ci crezi ca ti-ar mai trebui...poate au nevoie de bani si tot asa..bine depinde si ce fel de relatia ai cu ea.sper sa reusesti sa gasesti cadoul perfect ![]()

manumanupupam draga de anastasia sa iasa repde dintisorul/maseluta 

darling felicitari ca te ingrijesti de tine sa mergi la sala sa te tina acest abicei si sa ajungi la dimensiunile dorite 

ramo asteptam vesti bune, nu acceptam urate. speram ca ati scapat de toti crocobaurii ![]()
![]()
mami de Ionut Pavel 03.03.2005-01.08.2005www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteAZI FAC 6 ANI! LA DOAMNE DOAMNE IN CER!
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
manumanu spune:
ELI
, cred ca este normal sa plangi, cred ca durerea te va urmari toata viata, dar si iubirea nesfarsita pe care i-o porti lui Pavel si pe care le-o porti lui Dimitrie si Antoniei! Iubirea asta face durerea suportabila. Si grija lui din ceruri e cu voi... chiar daca cimitirul e asa cum e

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
Of, Eli, e normal sa plangi, intotdeauna vei simti lipsa lui Pavel si-l vei iubi!El este acolo sus si vegheaza asupra ta, a lui Ion si a celor 2 puiuti, Antonia si Dimitrie ca sa va fie bine!
fluturasha23 spune:
Eli 
Ramo, parca tu ai fost cu Sara la dermatolog? Unde si cum se cheama? Iuliei i-a aparut o mica alunita rosie deasupra buzei superioare, adica asa cred ca e, alunita, si as vrea sa o vada un dermatolog.
Ramo2007 spune:
Fluturasha,am fost cu Sara la mai multi dermatologi.Ultimul, la care mergem este Dr. Bogdan Nicolae de la Lasermed, l-am cunoscut prin niste prieteni.
Si Sarei i-au aparut multe alunite in ultimul timp.Cand am vb cu el mi-a spus sa n-o mai tin vara fara crema de protectie...nici la joaca...eu n-o dadeam decat putin.In vara voi folosi pt. ea numai crema cu factor maxim....mai bine alba si sanatoasa decat bronzata si bolnava mai tarziu...cu exploziile astea solare nu e de glumit.
Stau si ma gandesc ca voi apela mai degraba la cremele autobronzante pt mine, iar la mare crema cu factor 15-30...si pt sot la fel.
Darling_ spune:
Malinas pot sugera un voucher la un spa ceva, sa se relaxeze, sa-si faca un masaj, pedichiura etc. Ceva sa se simta ea bine. Asa am primit eu de la colegii de serviciu si tare bine mi-a prins. Doar sa ai grija ca voucherul sa nu expire imediat, eu l-am folosit de abia la 4 luni dupa ce am nascut ca doar atunci am gasit timp liber. Sau un set de spuma baie, lapte corp, crema de maini, un brand mai fancy ceva. Daca vrei sa-i iei ceva si lui bb subscriu la ce a zis Eli. Mai bine intrebi ce are nevoie ca sa mergi la sigur.
Eli
, as vrea sa-ti pot spune ceva sa te ajut cumva dar nu stiu ce as putea spune. Cred ca-i mare durere in sufletul vostru, va fi probabil mereu acolo, insa uita-te ce minunatii de copii ai.
Anes 

bine ati venit acasa! Vrem poze cu Ovidiu cel curajos!
Manu revin cu reteta mai e seara 
futuremother spune:
eli
sincer tare ma bucur ca vorbesti cu noi, asa e mai usor de indurat. Vindecare nu cred ca exista dar faptul ca ne faci sa ne gandim si noi la voi toti este deja un mare lucru. Te pup cu drag si ma gandesc la voi de multe ori, Dimi cu Rares sunt in aceeasi zi nascuti, am fost operate deodata
. Asta ca sa termin intr- un ton optimist asa cum esti si tu 

Eduard Stefan (12.10.2008)