*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 5
futuremother spune:
Va uram si noi o primavara minunata si cu multa liniste!!! Poate cu atatea urari va si veni cu adevarat primavara 
Iulia FELICITARI !!! Sa fiti sanatosi si sa mergeti bine pana la prima intalnire si nu numai 
Despre inceput de gradi eu va pot spune ca nervii mei au fost 'puternic' incercati. Rares plangea de mi se rupea sufletul, in prima zi a refuzat sa manance, a adormit pentru ca era rupt dupa atata plans. Prima saptamana l- am luat la pranz. Din cea de a doua sapt l- am lasat la program normal (la indicatiile educatoarei, ca dupa mine nu l- as mai fi dus, la cat am plans si eu
) si bine am facut. Asa a acceptat mai bine, nu inteleg de ce. Merge din noiembrie la gradi cu o pauza in ianuarie- feb. vreo 2-3 saptamani (stiti spital ... tratament peste tratament) dar inca plange dimineata cand il las. Pana cand ii strang lucrusoarele nu il mai aud plangand, deci de la 1 zi de plans am ajuns la cateva minute
.
Ar fi multe sfaturi de dat dar la fiecare tine ceva anume, dupa cum ii cunoastem ... La noi a functionat la fetita filmul cu Veronica (cred ca am mai zis aici) i- a placut atat de mult incat in prima zi de gradi mi- a zis sa nu vin dupa ea pana nu doarme ca Veronica. EEEE la Rares nu a functionat DELOC.La el merge cu promisiuni : vine mami in 2 min, pana numar 1 , 2 (ne- a sfatuit edu) si a tinut. Acum el povesteste pe masina catre gradi: 'ine mami epede 1 , 2 GATA'
BAFTA MULTA si nu va lasati influentati, vor veni multi care vor spune sunt mici inca, mai lasa- i acasa pana la toamana. Daca incepeti e bine sa tineti directia ... zic si eu ...![]()
eliza_cri spune:
neata fetele
iuliacospyfelicitari pentru samburel, sanatate va doresc si sa va vedeti cu bine la termen 

LA MULTI ANI! Diamisha sa fi sanatoasa si la punga groasa ![]()

noi ne-am chinui azi-noapte cu dimi cred ca ne ies alte maselute ca aveam decat 4 de groaza a fost nu a vrut sa doarma cu ionut am mers eu la el pana la urma a dormit cu mine si fata da de unde dormit ca dadea nervos din picioare si izbucnea in plans fata ill auze si fuga se trezea..mama iar se ridica fata impaca baiatu plangea....nah ca o dau si pe poezie...![]()
va pupam 
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
futuremother spune:
fetelor am vorbit cu Anes acum, asa cum spunea si malinas pe group, pleaca acasa
. Sotul venise dupa ei, erau pe picior de plecare. Spera ca spre seara sa intre sa scrie cateva vorbe pe forum.
eliza_cri spune:
babele enjoy
A fost odata ca niciodata (caci asa incep toate povestile) o femeie foarte rea la suflet, pe nume Dochia. Pe 1 Martie, Dochia isi trimite nora pe munte sa culeaga fragi. Nora acesteia o asculta si pleaca pe munte sa ii faca pe plac soacrei. Aceasta se intalneste cu un batranel (legenda spune ca era Dumnezeu) care ii daruieste o mana de fragi. Intorcandu-se acasa, baba Dochia crede ca s-a mai incalzit vremea, se imbraca cu 9 cojoace si pleaca cu oile pe munte. Primele 9 zile pe munte au fost foarte calde, asa ca Dochia a renuntat la cate un cojoc in fiecare zi. In ziua 10, vremea schimbatoare isi arata coltii iar baba Dochia, surprinsa de ger, ingheata impreuna cu oile sale. Cu timpul, sloiurule de gheata se pietrifica si pot fi intalnite sub aceasta forma in Muntii Bucegi.
In prezent
Traditia se pastreaza sub forma alegerii babelor, adica fiecare persoana isi alege o zi, mai bine zis o baba, intre 1 si 9 martie. Se spune ca asa cum va fi acea zi, asa este si firea omului, insa daca ploaua sau ninge este semn de bogatie.
O alta versiune sustine ca noul an va fi similar cu baba aleasa de fiecare. O "baba" senina, calduroasa si luminoasa va aduce celui ce a ales-o un an bun plin de implinii si un suflet curat. Dimpotriva, o baba mohorata, urata si ploioasa va aduce un an rau si o inima inghetata.
Cum iti alegi baba?
Alegerea babei se poate face in doua moduri: alegerea unei zile oarecare intre 1 si 9 martie sau in functie de data nasterii. Astfel, daca persoana respectiva este nascuta intre 1 si 9 ale oricarei luni, baba reprezinta data nasterii; daca ziua de nastere este in afara acestui interval, cifrele ce formeaza ziua nasterii se aduna si rezultatul reprezinta baba persoanei respective. De exemplu, daca ziua unei persoane este pe 21, baba persoanei va cadea pe 2+1=3 Martie.
Si totusi...
Fiecare om are baba lui, insorita sau mohorata, asa ca hai sa incercam sa ne alegem una plina de caldura, alaturi de persoana iubita!
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
eliza_cri spune:
futuremother
ce frumos, ce mult ma bucur bravo anes si bb ovidiu drum bun spre casa sa ramaneti sanatosi si fericiti toata viata. va pupam

anca_27 spune:
Deci, eu aleg 7, baba. Adica am ales-o de ieri. ![]()
Pfai, e rost de chef pe-aici.
Iulia, felicitari!
, Diamisha, La multi ani!
, Anes, acasa, ieeeeee!
Eli, ies maselele, ieeeee!
Priveste partea buna, bine ca ies.![]()
Si lui z ii ies, ultimele doua de sus, si pe fondul asta, cred, a mai dat o raceala peste ea, toata e muci, are manecile scoarta, ca pana ajung eu cu servetelul ea trage deja cu mana, efectiv are rana pe obraji si la nas. O mai cre m u i e sc cand o prind, dar deja a scazut frecventa, deci scade si rana.
Pup pe toata lumea, 

, a venit primavara, sa fie primavara si la noi in suflete si-atunci toate sunt bune! A big-big hug!
Tre sa fug, vin altcandva sa va zic ce mai face z si cum mai trage de limite si cum eu nu mai am rabdare, si cate boacane face pe minut. Ba nu, la secunda.
manumanu spune:
IULIA, felicitari!!!
ANES, sa va fie numai bine! Asteptam vesti!
ANCA, mi-e dor de tineee...
DARLING, de la sarmalele de Craciun n-am mai facut nimic in slow cooker
... acum, daca-i duc la gradi, o sa mai fac pt cina, ca teoretic o sa am timp in unele zile... Practic, vom vedea
. Pana atunci, zvarle-ncoa reteta aia de gulas
!!! Vreau sa ma profilez si eu pe carne de vita si slow cookerul e singura mea sansa...
mai voiam sa mai zic cate ceva, dar sunt pe fuga si obositaaa... Anastasiei ii iese ultimul canin (cred ca si asta a fost problema ultimelor zile cu febra) si astazi a fost tare maraita... dar fara febra, slava Domnului!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
O primavara frumoasa!
diamisha, la multi ani! sa fii fericita si sanatoasa!
Cred ca anes, sa cum stiti, este deja acasa cu Ovidiu
La mine e tare greu sa mai ajung pe forum.De la munca nu pot sa intru, dar reusesc sa scriu pe grup, fiindca folosesc emailul, iar seara cand ajung acasa nu prea mai ajung la calculator. de cele mai multe ori adorm o data cu david
.
Darling, felicitari pt mersul la sala si pt alergat.am o colega de munca care merge de o luna la sala si arata de milioane acum.Este drept ca ea face 2,5-3 ore zilnic, ceea ce eu nu as fi putut sa fac nici cand il nu il aveam pe David, dar sincer arata de nerecunoscut.
Iulia, felicitari pt sarcina.Sarcina usoara si la termen.
Cine ma ajuta si pe mine cu o idee de cadou pt nasa noastra. Peste 2 zile este ziua ei si ...eu nu stiu ce cadou sa-i cumpar.Va avea si ea un bebe peste maxim o saptamana si ma gandeam ca i-as lua ceva pt perioada de dupa nastere, dar ce? Orice idee de lucruri pe care le-ati folosit dupa nastere si v-au prins bine ar fi nemaipoment.Va multumesc.
seara buna
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">