*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 14
ginye55 spune:
Bebecris sanatate multa! Ne gandim maine la tine! 
Anca prof care l-a operat pe Edi ne-a zis ca nu putem sa-i operam polipii si amigdalele...la momentul respectiv mi-a dat si explicatia, acum nu mi-o amintesc. Stiu ca tine de malformatia cu care s-a nascut. Sapt viitoare ne intalnim cu el si o sa-l intreb.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
alra spune:
ginye, dar voi bronchovaxom nu ii dati? este impotriva infectiilor bacteriene asociate celor virale. faptul ca are polipi ma gandesc ca nu il lasa sa elimine secretiile care apoi se infecteaza, si exact aici ajuta bronchovaxomul.
BraveGirl spune:
Alra, flacaul se trezeste la 6. Maraie, vocifereaza, apoi mai doarme asa reprize scurte. O singura pauza de masa mai mare de 3 ore are, si anume dimineata, cd dorm si eu. In rest papa cam la 2 ore. Daca sunt prin preajma, ca dc nu ma doboara boala (am racit de n-ori) mai fug de acasa si uit sa ma intorc
Am incercat varianta ta, adica mese mai dese seara, bagat bibe pe vremea cd il accepta, dar n-a mers. La un moment dat, inainte de revelion, a inceput sa doarma mai bine, gen 5 ore legate, papa, apoi iar nani 3 ore. Dar a tinut putin fericirea.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
alra spune:
Ok, deci sculatul de dimineata nu e o problema la voi :)))
Nimic nu merge din prima. Trebuie sa incerci de 150 de ori si sa ai incredere ca o sa mearga. Eu incepeam serviciul deci trebuia sa cred :)))
fluturasha23 spune:
Corina, trebuie intr-adevar sa-i dai sa manance mai mult seara. Eu am avut fericirea ca Delia mi-a cerut pe la 2 luni jumate dintr-o data foarte mult seara. Ea mananca mixt, ce-i drept, dar i-am dat cat a cerut pe la 9 seara, desi mie mi s-a parut mult. Inchipuie-ti ca s-a trezit abia la 7 dimineata. Si de atunci de mai mult de o luna mananca in jur de 10-11 ultima masa - mixta sau LM si doarme pana la 7.30-8.30. Insa ti-am zis mananca mult seara. Nu a fost intentia mea sa-i dau mult seara, asa a cerut ea. Dar ma gandesc ca daca vrei poti incet incet sa-i dai mai des dupa-amiaza si seara. Nu stiu daca e bine ce-ti zic, dar ma gandesc la tine, ca mi-aduc aminte cat te-ai chinuit si cu Arianna. Apropo, am vazut pozele, sunteti o familie foarte frumoasa.
Bebecris, operatie usoara si refacere rapida!
Anca
, cred ca zibelinei ii e foarte bine la bunici daca o rasfata toti asa.
manumanu ma bucur ca s-au adaptat asa usor la gradinita.
Sa va zic despre Iulia: mananca singura dar am si insistat pe la 1 an jumate cu treaba asta, vorbeste foarte mult. Acum exersam olita, dar nu merge deloc. Alra tu cum ai reusit cu Laura sa o inveti sa faca la olita? Sau poate si cu Nicole, ai reusit si cu ea?
BraveGirl spune:
Am uitat sa precizez ca nici nu pot sa-l indop prea mult ca regurgiteaza in cantitati impresionante. Adica sterg cu mopul
Cateodata ma intreb ce ii mai ramane in stomac????? Dar el e fericit, voios, ia relativ bine in greutate (luna asta cred ca a luat f putin). Vom ajunge si noi sa dormim, ca doar nu mi se vor trezi copchii si la liceu peste noapte, nu? ![]()
Ma mentin pe linia de plutire gandindu-ma doar ca la anul, prin martie-aprilie, voi fugi vreo sapt in lume, fara copchii. Stiu, sunt mama denaturata. AMR cam 365 zile pana la marea escapada ![]()
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
madutza_bra spune:
malinas, multumesc frumos 
bebecris, insanatosire grabnica 
brave girl, eu nici nu indraznesc sa visez la ziua in care ma voi trezi de voie.. 

fata are niste ore ciudate de somn si masa dimineat si nu resusesc sa ies afara decat dupa-masa 
Cred ca o sa-l mai trimit pe Cristi la bunici sa iasa si el mai mult afara...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
monicus spune:
Sanatate multa puiutzului tau drag ginye55... sa se face bine si sa il ocoleasca virusii pe viitor si sa reusiti sa desluti misterul cu polipii.
Sanatate si tie bebcris sa reuseasca operatia si s anu mai fie probleme pe viitor.. si ce veste buna ca poti continua cu alaptarea si poti sa alegi varianta sa te mulgi daca toate medicamnetele pe care ti le prescrie nu va afecta lapticul care indeplineste toate criteriile pentru o dezvoltare sanataoasa a bebelusului. Ce frumos tablou cu fratiorul cel mare aveti acolo. Sa fie tot asa de iubitor si dragastos cu fratiorul cel drag.
Apropo de alaptat, am inceheiat si noi capitolul la 2 ani si trei luni, adica de aseara.. este pentru prima data cand nu am mai cerut. Oricum trebuia sa se incheie si la noi capitolul cu alaptatul. Ce bine a fost si intiativa a fost de la ea. Nu m-am indurat sa ii spun eu stop, am lasat-o pe ea sa decida momentul.
anaca ce frumos povesteti tu acolo.. si ce minuni face scumpa ta pe acolo pe la bunici. oricum este o rasfatata de ambele parti de bunici.
La fel si la noi doar la gradinita.. mananca singura fara bavetica, doarme prima dintre toti cei de varsta ei, etc, se vede ca este in colectivitate.
Acasa este 180 de grade.. adica se plictiseste repede.. dupa jumate de masa ne cere sa ii dam noi ori tati ori mami, dupa preferinte cum are chef. La somn trebuie rugaminti multe, ce mai rasfat cat cuprinde din partea amandurora. Mai avem un pic si scapam si noi definitiv cu pampersul, adica se mai intampla un accident o data pe saptamana. Oricum sunt optimista ca vom incheia si noi capitolul pampers definitiv, adica sa nu mai avem noaptea, chira daca ii pun pentru siguranta si dimineata avem uscat pampersul. Imi place ca, colaboreaza si asa de mult imi place ca suntem pe aceeasi lungime de unda, mai mult ea doreste la colacel, pentru ca si la gradinita face la colacel si cred ca de aici si dorinta ei sa faca mai mult la redresor. Cam asta depre noi.
bravegirl iti doresc sa apuci si tu sa te odihnesti si mezinului la cat mai putin treziri.
alra spune:
fluturasha, nu mai tin minte cum am acomodat-o pe laura cu olita insa tin minte ca i-am scos pampersul brusc si i-am dat chilotei ziua si am negociat la fiecare pipi, mai cu explicatii, mai cu cearta. in 3 zile facea la oala.
ginecoloaga mea a zis ca trebuie sa incerci o saptamana inainte sa zici ca nu ai reusit (ea are 4 copii, deci stie :))
nicole nu a facut inca vreodata la oala, abia o convingem sa se aseze pe ea. nici nu ne apasa nimic, abia in septembrie incepe gradinita si atunci musai sa nu faca pe ea. oricum vine mamica in vara si sper sa aiba ea ac de cojocul lui madam
corina, cu reflux nu am experienta :), ale mele abia daca au regurgitat ceva si asta pentru ca nu au fost ragaite corespunzator. dupa 3 luni nu le-am mai tinut la scos aer pe nici una.
ginye55 spune:
Alra ii dam si bronhovaxom, dar abia am terminat prima transa...deci pana la efectele vizibile mai avem.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)