Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 7
dia_hubby spune:
la multi ani de 1 martie! sa va aduca primavara sanatate multa la bebelusi!
felicitari fetelor care au schimbat semnatura si la multe saptamani.
azi mergem si noi la doctor, asa ca revenim mai tarziu cu vesti
27+
ALESSIA MARIA
iulia82 spune:
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE SI UN MARE MARE MARTISOR VIRTUAL PENTRU TOATE FETELE 

off,Silvy...din pacate mai sunt si oameni care nu se gandesc mai departe de propria persoana.Cel mai sigur e sa-ti faci testul pt anticorpi ca sa te linistesti.Iti tin pumnii sa nu fi luat nimic.
Vad ca vorbeati de produse cosmetice pt bebe.Eu am citit pe forumuri de gama Avene si mamicile erau incantate,fata de mustela si klorane.Eu am folosit Bubchen si Sanosan si n-am avut probleme,iar pretul e foarte ok la ele.Acuma am luat cosmetice bio din gama Earth Friendly si mi se par misto(incercate pe pielea mea),au miros placut si pretul rezonabil.
Ne-a sosit ieri masuta de infasat cu cadita.Inca n-am vazut-o,dar azi sper ca reuseste sotul sa o aduca acasa...nu mai am rabdare ![]()
Fetelor,voi v-ati gandit la botez? Ca eu de ceva timp ma uit dupa modele de tortulet,aranjamente pt mese,marturii...Cred ca din lipsa de ocupatie 
Somleac...32 de saptamani???? imediat iti vom face galerie ![]()
PRETTY,ai un bebe luptator,care va creste mare si sanatos.
POZE IRIS
mami Iulia
26+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
daii spune:
Burticute, va doresc ca 1 Martie sa va aduca o primavara frumoasa si insorita, multa sanatate, bebelusi frumosi si la termen!
Ingrid si Lucas, va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate in continuare!
Dia, multa bafta la doctor si te asteptam cu vesti!
Iulia, si eu m-am gandit deja la botez, in sensul ca ar trebui sa-l facem dupa postul Sfintei Marii cand e plin de nunti peste tot si ne e teama ca nu vom gasi liber la rest pe care il dorim, Dar nici nu vreau sa ma interesez dinainte, pt ca vreau mai intai sa stiu ca eu si bebe suntem sanatosi. Vom vedea atunci!
Valentina, sa stii ca si eu patesc la fel cand mi se pune bebe pe vezica, mi se intareste burtica (dar pe mine ma si doare puternic) si fuguta la baie, unde fac cu picatura!
Bebelusul meu mai face si altceva: in partea dreapta unde sta el, se face ghemotoc, burtica mi se ridica, se intareste si ma doare pret de 10-15 secunde, dupa care se relaxeaza. Cateodata parca simt ca are caputul sau fundul acolo, pt ca ii simt forma rotunda. Dr de la Sanador, mi-a zis ca el are caputul mai mare si mai greu, si incearca sa se intoarca cu capul in jos. Dar eu il simt mereu in dreapta langa buric. Voua vi s-a intamplat asa pana acum?
Altfel, sunt tot in pat, cu fundul in sus, astept sa-mi treaca durerea de burtica si sa se mai ridice bebe.
Va pup, burticute
25+
iulia82 spune:
Daii,da..va fi nasol cu botezurile pt ca pica in perioada nuntilor.Si eu astept pana dupa ce voi naste,sa stiu ca suntem bine si apoi fac pregatirile,dar pana atunci studiez piata,ca sa zic asa
Cu bebe asa patesc si eu,se strange ca un ghemotoc si burta mea capata o forma triunghiulara,iar pt cateva secunde de-abia mai pot respira.Dr a zis ca si atunci uterul se contracta,dar nu e o contractie adevarata pt ca e provocata de bebe.
POZE IRIS
mami Iulia
26+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Somleac spune:
Dia multa bafta la doctor.
Si eu cred ca merg maine ca n-am mai fost din 12 ianuarie.
Valentina, eu nu cred sa fie vreo problema cu tine. Un medic mi-a explicat la a 2a sarcina ca luna a 6 pana se implinesc 7 luni e cea mai nasoala pentru uter. Nu prea stiu eu cum sa explic. Cica atunci e un prag de intindere a musculaturii si cedeaza mai greu, apoi se da batut si se intinde cat trebuie. Asa ca stai linistita ca bebe va fi bine si vei duce sarcina la capat. Si mie mi se intareste burtica cand e vezica plina.
Iulia eu nu m-am gandit deloc la botez. Doar nasii stim cine vor fi. In rest n-am nici un stres pentru ca noi nu facem botez mare ca o nunta. O masa cu familia dupa biserica si atat. Pentru asta sigur gasim locatie.
Ma duc sa-l iau pe Alex de la basket.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
silvy1981 spune:
buna seara burtici
am rezultatele la anlize sunt bine am doar putina anemie cu fierul stau bine la fel cu calcu si magmeziu si restul analizelor au iesit bine maine ma duc sa vad daca am anticorpi pt varicela

va pup si o seara placuta ma bucur macar ca rezultale analizelor sunt bune off. pupici
24cu bebe lily
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvy1981 buna seara burtici am rezultatele la anlize sunt bine am doar putina anemie cu fierul stau bine la fel cu calcu si magmeziu si restul analizelor au iesit bine maine ma duc sa vad daca am anticorpi pt varicela ![]() ![]() va pup si o seara placuta ma bucur macar ca rezultale analizelor sunt bune off. pupici 24cu bebe lily![]() |
Silvy nu-ti face probleme.Si eu am aceeasi ingrijorare ca si tine,pentru ca fetita mea urmeaza sa mearga la gradi si cu siguranta va face si ea.Si eu n-am avut.Am intrebat-o pe ginecoloaga daca e periculos pentru mine sa fca,si a zis ca daca trec de 21 de saptamani si fac nu e nici o problema,sa stau linistita.La fel scrie si in carti,ca nu e nici o problema,pentru ca mama produce anticorpi si bebele nu pateste nimic.Periculoasa este daca e facutacu 5 zile inainte de nastere,pentru ca corpul mamei nu mai apuca sa faca anticorpi,si atumci noul nascutul va face varicela,ceea ce e destul de periculos pentru el.Asa ca stai linistita,ca si daca o faci,nu e periculos.Si eu stau cu frica,ca daca o face fetita mea,nu stiu in ce perioada o va face...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
24+
Raul2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
tzuna spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA SI SARCINI USOARE!
SILVY- eu zic sa nu te mai stresezi. probabil copilul avea varicela dar trecuse de perioada in care era contagios (sunt f contagiosi cu cateva zile inainte de eruptie si alea primele zile cand bubitele sunt cu lichid). daca il scosese din casa nu cred ca mai era contagios ca doar nu-l lua cu febra dupa ea. pupici si multa sanatate.
SOMLEAC- poate totusi gaseste putin loc sa se intoarca.
Eu am fost azi la eco asa mai mult de moft pentru ca aseara m-a durut putin burta, a cedat oricum la no-spa dar m-am gandit sa-mi fac singura un martisor si sa-mi vad bebelina ca oricum am facut doar 3 eco pana acum (8 sapt, 12 sapt si 22).
Si se face o grasa.... cica ara vea 1092 grame (si la 22 sapt avea 413 g), e cam capoasa, si s-a intors deja cu capul in jos si chiar o simteam de cateva zile apasandu-mi rau vezica.
anna_i spune:
LA MULTI ANI si de la mine, burtii si mamici!
O primavara frumoasa, plina de optimism va doresc.
Noi am fost la eco, suntem deja intorsi (nu se stie daca ramane asa sau nu) si sta exact in pozitia in care dorm eu
fundu-mpins in spate (camera dreapta), mainile in fata- camera stanga, piciorusele in stomacul meu, capu-n col...apasat tare pe vezica, ca ma-sa nu are alta treaba decat sa faca pipi cu lingurita, din 30 in 30 min...
26+