Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu la Bea,am folosit la inceput Mustela.Apoi Klorane,care parca mi-a placut mai mult.Iar acum o spal cu Bubchen,care imi place ff mult.E si destul de ieftina si nu are parabeni.Cred ca tot Bubchen voi folosi si la bebita.
Am inceput sa ma uit si la hainite de bebelusi,dar nu cred ca voi cumpara mare lucru.Am pastrat toate hainele de la fetita,si nu toate sunt roz,deci le poate imbraca si baietelul,mai ales prin casa.Si oricum cred ca voi primi multe,asa ca nu imi fac griji.Sa se nasca si sa fie totul ok,apoi mai avem timp de cumparaturi.Am zis ca nici pompa de muls,nici sticlute,nici lapte praf nu vreau sa cumpar,sa nu fiu tentata sa-i dau.Vreau sa alaptez cat mai mult si sa nu cedez.Ca astea se pot cumpara repede.
Somleac uauu,mai ai asa de putin.Si daca bebita nu se intoarce,iti va face cezariana???Offf,mie de asta mi-e frica,ca daca nu se va intoarce...eu nu vreau cezariana...
Oare la cate saptamani se intoarce bebe???La prima sarcina,la 26 de saptamani era intoarsa...

Pretty ma bucur mult ca Lucas e mai bine,roaga-te mult pentru el si sunt convinsa ca va fi bine!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 24+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

INTOARCERE BEBE PT NASTERE- in principiu si la 32-33 de saptamani se poate intoarce... si probabil si dupa (gasisem la sarcina trecuta niste exercitii ce le putea face mama pentru a grabi procesul) doar ca la un moment dat e prea mare si nu mai are loc sa se intoarca. Si, da ar fi cam aiurea sa faci cezariana dupa o nastere normala numai pentru ca nu s-a intors bebe dar dc tre buie, trebuie si te conformezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

O primavara plina de soare, bucurie si implinire! Multa sanatate, bebici la termen sanatosi, frumosi si papaciosi!

Carmen 30+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Va dorim si noi o primavara frumoasa si plina de bucurii si impliniri

Azi am schimbat si noi cu mandrie semnatura si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa fie bine si sa trecem si peste aceasta incercare. Contractiile sunt mai rare, dar sunt. Am constatat ca seara sunt mai dese. Atunci si simt ca bebe imi sta pe vezica, si cum am simtit ca ma trece putin pipi, cum se intareste burtica. Oare e normal? Ca doar ma duc la baie, fac o picatura si apoi o iau de la capat. Acealsi lucru il patesc si daca sunt balonata. Contractiile nu sunt dureroase, doar se intareste burtica
Joi merg la doctor, mi-e tare frica sa nu ma interneze, mi-a treut si asta prin cap. In alta ordine de idei, el a simtit la mana colul centrat (habar nu am ce inseamna, abia astept sa il intreb joi). Sambata am fost la eco 3D, si doctorita mi-a verificat colul: 36mm , inchis

29+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

O primavara plina cu bebici sanatosi va doresc.

Nu pot pune culori ca sunt la lucru.

Ramonela mie de la 24 de saptamani mi-a prezis medicul ca nu se va mai intoarce. Cred ca din cauza ca are circulara destul de stransa de cordon si aia nu-i permite. Asa ca mi-a fost si frica sa incerc "metode de ajutor". Da probabil ca cezariana ma asteapta, dar nu ma ingrozeste deloc, am prietene care au nascut si-si si sunt pro cezariana. Cu ocazia asta imi voi lega si trompele si am scapat de-o grija pe viata.

Mie nu-mi prea place mirosul produselor Klorane.

Cu hainele nu stiu nici eu ce sa fac, ce se gasesc acum prin magazine sunt grosute si la sfarsit de aprilie probabil va fi cald, asa ca mai astept. E drept ca am si primit o gramada, dar tot groase. ceva ceva tot voi lua eu sa fie a ei si numai a ei.

Ufff cata zoala am avut cu martisoarele, noi le-am facut manual, si am avut ce lucra cu trei baieti. La gradi cei mici insa n-au mai vrut sa le dea fetelor

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata fetelor
va doresc o primavara frumoasa
sunt foarte suparat am fost de dimieata la un cabinet de analize si cand achitam si stateam sa-mi vina randul la recoltata o bunica infipta plateste si ea si cand era randul meu dupa 10 min de stat pe langa mine imi spune ca vrea sa intre in fata mea pt ca nepotul trb sa faca o analiza si ca are varicela .m-au bufnit instantaneu lacrimile si am inceput sa ma crizez si i-am spus ca trb sa il tina acasa nu trb sa nenoroceasca oamenii pe aici .problema este ca nu mai stiu daca am avut varicela sau nu. sunt putin disperata mama nu isi mai aduce aminte daca am avut pt ca m-a crescut de la 4 ani si inainte de 4 ani nu stie ce a fost cu mine.
am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca rubeola este mai pacatoasa lasa malformatii si varsatul de vant nu este la fel de periculos ca si rubeola si iar m-am crizat .astept si eu pareri opinii .cred ca sunt cu capul putin a inceput sa ma manace pielea
va pup si aveti grija de voi

24cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

silvy ca sa te linistesti poti face o analiza pentru anticorpi. Daca ai anticorpi atunci inseamna ca ai avut si gata. Eu cred totusi ca e nevoie de un contact mai prelungit ca sa iei virusul, nu doar ca ati stat la rand impreuna 10 min. Iti tin pumnii sa fie totul bine.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Va doresc o primavara minunata plina de lucruri bune!
Astazi am schimbat si noi semnatura.Am mai crescut cu o saptamana si suntem tare fericiti .Eu deocamdata nu am de ce sa ma plang, decat de burtica tare din cand in cand.Va pup si va daruiesc cate un martisor virtual

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

multumesc somleac maine dimineata ma duc sa imi fac analiza respectiva ca sa ma linistesc
pupici

24cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua si La multi ani ! pentru 1 Martie, va doresc tuturor o primavara minunata, calduroasa, plina de satisfactii si sa vi se implineasca fiecare vis pe care il aveti, va imbratisez cu drag pe toate...Pupici.

25+ cu Matei

Mergi la inceput