Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac te admir!
Draguta de tine..cum rezisti cu atatea pe cap? Eu sunt varza.
Nu mai am chef sa ies nici pana la magazin,ma simt greoaie si obosita.Abia trag de mine sa fac mancare.Dimineata duc fetele la scoala si la gradi.O iau pe Ioana la 12 iar dupa pici merge Radu..ca mi-e greu sa stau pe vine sa le imbrac.
Alte activitati noi nu avem.
Si nici de treaba nu mai am chef..pur si simplu trag de mine.As dormi toata ziua sau as zace in pat.
Astazi,am spalat si am calcat ceva,am dormit vreo 2 ore..a venit Radu de la servici am mancat si somn amandoi.

Pretty,numai bine tie si lui bebe Lucas.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,multumim mult!
Astazi am avut intalnire cu medicul neonatolog care se ocupa de Lucas,ne-a zis ca pericolul a trecut,riscul de hemoragie cerebrala la fel,nu are nicio infectie,ii dau laptic in fiecare zi,dar extrem de putin ca sa vada reactia intestinelor,sa speram ca e buna.La sfarsitul saptamanii vor sa-l scoata de pe ventilatie.In rest,trebuie sa asteptam sa vedem cum va fi cu restul problemelor pe care le poate avea un prematur asa de mic.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de bebe Lucas (15.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pretty Doamne ajuta sa fie totul bine!Eu ma tot uit pe Reality Zone,la o emisiunecu prematuri,este de la ora 13,de luni pana miercuri.Acolo sunt cazuri de copii nascuti prematuri si problemele lor.Poate te ajuta cu ceva,sa vezi cat sunt de luptatori acesti micuti,nascuti si cu 16 saptamani inainte de termen.Doamne ajuta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 23+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Pretty - sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare!

Somleac, pico - va admir!

Felicitari tuturor pentru saptamanile adaugate la varsta sarcinilor!

Eu sunt foarte suparata pentru ca Tb al meu nu putea sa rateze viroza asta (prea trecuse mult timp de la ultima raceala serioasa ), asa ca a inceput de vineri cu o stare alterata, sambata a avut un concurs la chimie si, desi era cam harait, n-a stat acasa (a luat locul II). Sambata seara a facut 38.5, am inceput sa-i dau nurofen, strepsils, coughend (sirop de tuse f.bun) si algocalmin (ca febra tot nu scadea). La fel a fost si duminica. Luni dimineata a tusit mai tare la un moment dat, nasul l-a suflat cu putere pe amandoua narile simultan si a acuzat o durere la urechea stanga - i-am pus otocalm. Luni seara a venit medicul, l-a controlat, a zis ca e ok, e viroza, continuam cu acelasi tratament... Marti dimineata surpriza! Tamponul de vata din ureche avea sange pe el! Fuga la orl! Diagnostic - otita hemoragica! Ceclodyne, sumetrolim, voseptol, vitamina C, advil, calciu etc.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LUCA- sunt asa incantata ca mami ne da vesti bune despre tine.... Multi pupici de la noi si-ti tinem pumnii sa fii bine.

Si eu intru de vineri in 26 de saptamani si am deja 8 kg in plus. Cam multe si cam greu de dus deja. In rest sunt bine. Mai am probleme cu niste mancarimi ale coapselor, ceva de groaza dar m-am resemnat c anu scap de ele pana nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Bravo Luca! Multumim de detalii prettymama :). Urmaresc cu sufletul la gura povestea voastra. O imbratisare mare pentru un pui mic si curajos!mami de Luca nazdravan 02.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare fetelor!
ce dragute suntem toate, a inceput perioada durerilor, cand ne miscam din ce in ce mai greu, cand e groaznic si sa ridicam ceva de pe jos. asta e perioada de care nu iti zice nimeni nimic, cand te simti ca o balena si te misti ca un urs dar fac parte din sarcina si bebeii din burta ne dau putere si ne fac sa uitam de orice durere.... va burtici si sper sa ne fie mai bine la toate
floretronela, ai pm.

26+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Pretty ma bucur ca sunteti mai bine! Multa putere lui bebe Lucas, sa creasca mare si voinicel si sa fie sanatos! Doamne Ajuta!

Pupici la toate gravidutele noastre si la bebei voinicei!
Noi suntem bine pana acum, bebe este miscacios in fiecare seara, mamica un pic mai obosita cu serviciul, dar cred ca de la 1 aprilie o sa-mi reduc activitatea.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ce bine ca avem vesti frumoase cu Lucas!

eu am fost ieri la medic, totul decurge normal. trebuie sa mai repet niste analize si ne revedem la sf de martie.
Eu am inceput sa ma misc ca o rata...Noroc cu Sofia acum ca ma ajuta sa imi dau jos cizmele...Geaca ma incape la limita si parca ma vad in maxim 1-2 saptamani cu un palton cu vro 2 marimi mai mari....
Ce simplu a fost la Sofia: am prins vara cu burta mare si am umblat numai in rochite si slapi pe care ii incaltam din mers

--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

De doua...trei zile ma confrunt si eu cu ceva contractii, si asta seara mai ales. Azi, m-am gandit sa dau o fuga pana la doctor, si se pare ca bine am facut. Colul e centrat, ca si pentru nastere si doctorul mi-a dat medical, 10 zile, si mai vedem apoi. Am inceput tratament cu Nospa 3/zi, Scopantil supozitoare si Azitrox (am o secretie alb galbuie)
Mi-e cam teama, insa docotrul spune ca sunt sanse mari sa duc sarcina pana la termen, doar sa stau cuminte 10 zile, in pat, la orizontala, si cu tratament.
Eu, care in ultima vreme nu m-am mai panicat, de teama sa nu par dusa cu pluta....iata ca era sa o dau in bara. Bine macar ca mi-a trecut prin cap sa dau o fuga la el in dimineata asta.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine si bebe sa mai stea la mami in burtica inca doua luni

28+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput