Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 26
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Stiu ca gandacii se plimba noaptea, dar ma asteptam sa dispara, macar pe perioada iernii, nu sa se ingrase... Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Ar disparea, daca s-ar face o dezinsectie si o curatenie, dar se pare ca ai alte probleme pe cap....gen depresii!
Selene_Bunny spune:
alex_andra, posibil sa ai dreptate. :)
In facultate am fost f. f. activa. Si imediat dupa...
In vara lui 2005 am suferit un soc... material, ca sa zic asa. Locuiam cu bunicii mei. Am iesit din casa sa ma intalnesc cu cineva si nu am inchis usa de la intrare, urmand sa o inchida bunica mea. Care a uitat complet sa faca acest lucru.
In casa a intrat o tigancusa si a facut... razie. Mi-a furat o parte din bijuterii si 800 de lei, stransi cu mare truda. Bunicului i-a furat un rest de pensie.
Culmea este ca bunicul a surprins-o, fetita s-a bagat sub masa, bunicul a intrebat-o ce face acolo, ea, "ma uit la TV", bunicul, "bine, uita-te".
Sa innebunesc...
Asa am ajuns eu la mama, am parasit Clujul si m-am dus sa ma calmez. Nu m-am mai intors.
alinkav, rautatea asta ce beneficii interioare iti aduce, ca nu m-am prins... Esti satisfacuta ca ai stabilit ca nu s-a facut dezinsectie si curatenie? Ai bifat norma de muscaturi pe ziua de azi?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
szivarvany spune:
Selene, lasa draqu` gandacii, ti-au scris mai multe fete, raspunde-le si lor.
Alexandra, sunt sigura ca asa cum spui tu, s-ar rezolva cele 2 probleme !!!
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mcoca spune:
Selene TU nu ai nici o depresie! Oamenii care au depresii habar nu au de asta, nu se diagnosticheaza singuri. Anturajul vede ca nu sunt bine si ii duc la doctor. Cand esti deprimat nu ai putere nici sa deschizi calculatorul, nu mai spun de deschis de subiecte.
Tu esti o rasfatata. Vezi ultimul tau post. Te-a furat tiganca, ti-ai luat jucariile si ai plecat.
Acum e posibil sa te simti prinsa in cursa din cauza Dariei, si asta sa te sece. Dar e clar ca nu esti cu cutitul la os. Daca ai fi nu ai face mofturi : aia nu vreau, aia nu-mi place.
Vicky si Printzesone
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Selene, lasa draqu` gandacii, ti-au scris mai multe fete, raspunde-le si lor. Alexandra, sunt sigura ca asa cum spui tu, s-ar rezolva cele 2 probleme !!! Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daca nici tu nu ai inteles ca incercam sa destind putin atmosfera...
mcoca, logic, aia e, de-aia am plecat, de rasfatata! Pfuuu, cum ma tine lumea pe mine pe palme!
lulu77 spune:
Selene,
Ori faci misto de toti useri care iti dau sfaturi sa iesi din "depresia sau supararea" ta(care sincer, cred ca este de fapt LENE si NEPASARE), si ignori absolut toate sfaturile de bun simt, ori nu realizezi ce scrii.
Tu realizezi??????
Citesti printre randuri...vb de gandaci, de vremuri apuse din 2005, si problema ta este grava, in anul 2011.TREZESTE-TE.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
Laura25 spune:
Si acum urmeaza cursul-tipic: imi plang de mila, cer sfaturi, zic ca nu se poate nimic din ce sfaturi primesc, cer in continuare sfaturi, imi mai plang o tura de mila, incep sa bat campii, apoi incep sa ma cert si sa tip la toti care nu ma pupa pe crestet.. si imi mai plang un pic de mila.
Selene, inchide DC-ul si du-te si te joaca cu Daria, fa-i de mancare, scoate-o la plimbare si cauta-ti ceva de munca.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bird70 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny In vara lui 2005 am suferit un soc... material, ca sa zic asa. a uitat complet sa faca acest lucru. ... In casa a intrat o tigancusa si a facut... razie. Mi-a furat o parte din bijuterii si 800 de lei, stransi cu mare truda. Bunicului i-a furat un rest de pensie. ... Asa am ajuns eu la mama, am parasit Clujul si m-am dus sa ma calmez. Nu m-am mai intors. |
Eu n-am scris la subiectul asta pentru ca am trecut printr-o depresie majora si stiu cum este, nu ai energie, ti se pare ca toti sunt impotriva ta, astepti sa vina cineva sa te salveze, etc. Desi eu m-am straduit sa nu tip la copii, am incercat sa nu-i vad vinovati de situatia mea (desi mai imi trecea prin cap asta) si nici nu am renuntat la lupta, am tinut cu dintii si am reusit sa ma scot din starea aia. In mesajele tale am vazut si depresia dar si multa alintatura si mofturi. Ultimul mesaj imi confirma ca tu ai o anumita tendinta de-a te alinta si de-a reactiona dramatic care nu e legata de depresia pe care o ai acum, dar care o inrautateste.
Sfatul meu este sa pui osul la treaba, sa cauti sa faci niste bani pentru familie, fetele ti-au dat sfaturi foarte bune cu meditatii, cursuri de engleza, etc. Si as vrea sa-ti mai spun ceva, cand eram jos de tot am avut o revelatie, NIMENI nu ma poate scoate de acolo, degeaba astept sa vina cineva sa-mi rezolve problemele, EU trebuie sa fac asta.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Laura25 Si acum urmeaza cursul-tipic: imi plang de mila, cer sfaturi, zic ca nu se poate nimic din ce sfaturi primesc, cer in continuare sfaturi, imi mai plang o tura de mila, incep sa bat campii, apoi incep sa ma cert si sa tip la toti care nu ma pupa pe crestet.. si imi mai plang un pic de mila. Selene, inchide DC-ul si du-te si te joaca cu Daria, fa-i de mancare, scoate-o la plimbare si cauta-ti ceva de munca. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Te inseli, Laura. Daca ai observat, eu nu am "lovit" in niciun user care m-a criticat constructiv.
Pura rautate, insa, e altceva.
Da, am plecat din Cluj si m-am dus la mama, unde AM MUNCIT. Am muncit pentru a recupera acei bani si nu numai. Am dat meditatii si am gasit acea colaborare pe traduceri. Nu m-am dus sa-mi plang de mila, ci sa o iau DE LA ZERO. Erau singurele mele economii.
alinkav spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny alinkav, rautatea asta ce beneficii interioare iti aduce, ca nu m-am prins... Esti satisfacuta ca ai stabilit ca nu s-a facut dezinsectie si curatenie? Ai bifat norma de muscaturi pe ziua de azi? Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Nu, nu asta mi-e intentia!Doar ca mi se pare aberant ca o femeie tanara, cu studii, cu un copil mic, sa se comporte asa!Lumea se agita in jurul ei, ii da sfaturi, atatea idei bune si folositoare, si tu ce faci, povestesti cu o asa simplitate ca nu ai chef de nimic...