Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 23
Ilinca_M. spune:
Atunci mi se pare ca esti un Rac atipic, nu mi se pare ca ai prea multe de la zodia asta (spun asta fiindca prietena mea cea mai buna e Rac si mai am vreo 4-5 prietene zodia asta, ma inteleg bine cu ei fiind si eu semn de apa. Dar in afara de sensibilitate pronuntata si introvertire- desi pe forum esti extrovertita cred ca in realitate nu- altceva nu vad "racesc" in tine:)))
Dar zau ca trebuie sa fie un strop de adevar in legatura cu ce a zis Corina.Dani, cu alimentatia. Si eu sunt vegetariana de 1 an si i-am zis dnei doctor de familie de asta si ca sunt curioasa daca toate mi s-au pastrat in parametri normali si chiar ea a zis ca sigur, facem analize. Gratis. Tu de ce nu-ti faci analizele, avand in vedere ca sunt gratis?...
CorinaDani spune:
hm, si eu tot in aceasta zodie sunt nascuta.
dar pe mine de multe ori diversele piedici ma ambitioneaza sa incerc sa gasesc o metoda de a le depasi...si sunt asa de mandra cand reusesc...chiar daca par nimicuri in ochii altora.
da, stiu ce se spune despre "raci", un pas inainte, doi inapoi...insa eu as completa "da, doi inapoi, ca sa-mi iau avant sa depasesc obstacolul".
serios, ar trebui sa-ti faci si niste analize medicale. cum o fi, chiar daca trebuie sa astepti mai mult, incearca sa obtii o trimitere de la medicul de familie si sa le faci gratuite sau compensate.
daria are nevoie de o mamica puternica si sanatoasa alaturi de ea.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
carolinah spune:
Mai fetele mele, singurul psiholog (cu studii si experienta) care scrie pe subiectul asta o trimite de 2 ori la psihiatru si voi discutati de zodii?
Selene, du-te la doctor! Rapid!
CorinaDani spune:
ilinca, or fi gratis, insa secretul este sa gasesti acel laborator de analize care are si fonduri pentru a le face. din cate stiam, e recomandat sa mergi la inceput de luna, cat inca mai sunt bani din bugetul alocat. acum, cu schimbarile astea din sistemul sanitar, cine stie cum o mai fi si cu fondurile pentru analize gratuite...dar selene n-are nimic de pierdut daca intreaba medicul, nu-i asa ? mai este un pic si incepe luna martie, poate are noroc si prinde fonduri la vreun laborator/clinica de analize...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
alinkav spune:
Citind acest subiect, am asa un sentiment ca e cumva inutil...Am citit 23 de pagini si nu am ajuns la nici o concluzie anume, ce se doreste aici?
anca_a spune:
Hai ca incerc si eu.
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Mai fetele mele, singurul psiholog (cu studii si experienta) care scrie pe subiectul asta o trimite de 2 ori la psihiatru si voi discutati de zodii? Selene, du-te la doctor! Rapid! |
alinkav spune:
Cand veti gasi doctorul care trateaza lenea, plictiseala si incapatinarea, sa ma anuntati si pe mine!
monicabo spune:
Selene, si eu sustin ideea cu meditatiile, mai ales ca ai mai facut, ai materiale... N-o soliciti nici pe soacra foarte mult pe zi sa stea cu Daria (1-2h/zi), poate in cate o dupaamiaza sau sambata mai e si Doru acasa si are el grija de Daria...
Si de la anul, adica din anul viitor scolar, din toamna, cand va merge Daria la gradinita, iti poti cauta un job normal, full time. Nu stiu, poate e o prostie de zic, dar ai grija si cu cartea de munca, sa nu ai gauri (nu stiu ce statut oficial ai acum, dupa expirarea CIC, somaj, sau lucrezi cu CM la traduceri - nu stiu nu ma pricep)
Ce studii ai, limbi straine, nu? Ce limbi straine?
Mai zicea cineva de Bistrita, chirie cam cat dati si voi aici, poate va gasiti joburi acolo, amandoi, o ai ai pe mama ta, iar daca stati separat, nu mai sunt probleme nici cu pisica... A, stai ca ea e in sangeorz, ce distanta e intre orase?
In rest, bafta multa, trebuie sa reusesti! Sa ne spui de analizele Dariei, cand ies, sper sa fie totul ok
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ladyJ spune:
Ilinca, ma mir tare ca scrii asa ceva.
cei care-si bat copiii, cei care-i abuzeaza psihic, or avea si ei ´´firi atipice´´ nu`? Atunci mai are sens sa te enervezi pe ei? Ar trebiui sa-i acceptam cum sunt, ba poate-s si-n vreo zodie din asta mai naravasa, deci e de-nteles,??
II trimitem sa-si citeasca horoscopul zilnic si speram sa se aseze planeta cum trebuie sa se mai linisteasca si ei?
Exista armonie, dizarmonie.
Normalitate vs tulburare vs patologie.
JuliaSM spune:
Selene,eu am zeci de cd-uri cu materiale foarte bune de engleza(nu stiu de ce am senzatia ca pe engleza esti),de la Cambridge,British Council si multe edituri cu carti bune.Le-am folosit cu brio cand dadeam si eu mediatii(pana sa se nasca pruncul no.2),selectam din carti exercitiile de gramatica la tema,ori scriam manual,ori scoteam la imprimanta,ori ii puneam pe ei sa scrie direct de pe comp(pe cei pe care ii pregateam pentru bac).Am materiale de la nivelul 0 pana la pregatire pentru certificatele Cambridge,ti le pot oferi pe rand pe email cu tot dragul.Asta daca nu vrei sa-ti mai trimita mama ta cartile& restul materialelor.
edit-pt mici greseli de scriere