Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
e bine sa te incapatanezi, daca esti constructiv.
Selene, tu te incapatanezi sa gasesti hibe la tot, sa stgii ca teama de meditatii vine din pauza pe care ai luat-o, toate mamele simt ca sunt putin incompetente cand reintra in campul muncii, ca sa descopere ca nu s-a miscat luna de pe cer in timpul asta si ca nu au regresat deloc, ba din contra. dacati-e teama inseamna ca esti responsabila si nu-ti bati joc si vrei sa iasa bine, deci e de bine.
Asa ca pune mana si organizeaza meditatiile alea pana una alta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Selene_Bunny spune:
1. Nu e de DOI ani, e de anul trecut problema. Care problema a atins o anumita cota ACUM, in perioada ianuarie-februarie. Vina mea ca am sperat ca se va remedia, ca am crezut ca, daca domeniul asta mi-a asigurat painea pana acum, o s-o faca si de acum incolo, ca e doar ceva temporar, scazutul asta de numar de proiecte si marirea intervalului de venire a banilor.
2. Unde am scris eu ca am tras-o PE JOS???
ina.click, ai fost tare! Chiar foarte tare!
Oricat m-ar necaji astfel de atitudini, nu necajirea este cea care conteaza, pe termen lung, ci dezamagirea pe care mi-o provoaca. Sau dez-amagirea (cratima intentionata)? Imi dau seama ca... asta e realitatea, ca asa sunt oamenii. Niciodata nu ma invat minte, vezi si tu ca am stilul meu de a scrie, de a povesti, cu multe detalii, si asta e in defavoarea mea.
Oricum, multumesc!
Sabina, ce ai patit? Ca te-am mai citit pe ici, pe colo...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina referitor la ce-a zis kari am vrut si eu sa completez, azi, poate urmatorii ani, nu ma doare capu dpdv material, o sa am ce manca , dar din pacate nu stiu cat mai fac purici p-aici...incercsa ma mentin optimista, lupt pana la capat, da in situatia mea capatu poa sa vina si peste o luna.)ptiu ptiu ptiu ) . |
crezi ca-ti dau eu voie sa te duci? NO!!! ramanem aici si imbatrnim, ne luam bastoane, ochelarii pe nas si le alergam pe forum pe fetele tinere.
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela770 totul este sa vrea,nu stiu,dar refuza orice idee/sugestie care i se ofera si vine cu fel si fel de contraargumente...solutii sunt,trebuie sa vrei doar! |
crezi ca o lasam asa pe Selene? stam de capul ei pana isi revine, se mobilizeaza si trece la actiune!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
Pot intelege asta rational :). Dar daca fetele au spus ca de 2 ani de zile ea tot asa o tine, numai intr-o vaicareala, e ca si cum inteleg ca te poti imbata o data, dar nu sa stai 2 ani beat. Vezi diferenta de nuanta? Si nu in ultimul rand, felul in care s-a purtat cu fata ei spune foarte mult. Eu n-as trage pe cineva de bluza pe jos, decat daca poate l-as uri cu furie! |
aham...si daca fetele au spus ca de 2 ani o tine asa, te-ai trezit tu sa faci ordine si disciplina, nu?
daca eu zic ca cine zice ca de 2 ani o tine asa, vorbeste prostii si ca-s doar rautati de 2 bani?
ca e o minciuna si o exagerare?
daca tu nu poti trage de bluza un copil, nu inseamna ca cine face asta intr-un momkent critic, il defineste ca persoana.
Vad ca esti buna la etichetat dupa vorbele altora
Faci echipa buna cu cateva de pe aici.
Frumos, n-am ce zice.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Sabina, urat ce faci.
Tocmai tu sa spui ca Selene se tot plange, cand tot tu te-ai simtit atacata de cei care au spus ca te tot plangi peste tot de boala ta si ca peste tot, la toate subiectele te aduci pe tine in prim plan.
kariguld spune:
alex-andra, lasa tu ca trebuie sa existe si arhivari de dosare. sau de cercetare/strangere dovezi? ma rog, nu-i important.
Selene, uite ce spun eu. maine dimineata cand te trezesti iti spui cu voce tare :"astazi mi se vor intampla doar lucruri bune!"
e un inceput. un mic pas!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
alex_andra spune:
Ina a avut dreptate.
Mai bine taci dracului din gura decat sa scrii aici ca ai o problema.
Ca vin x si y si te lovesc mai tare, asa, ca sa fie sigura ca ti-e rau.
Si mai vine si z sa-ti dea in cap, ca uite ce mult gresesti ca am auzit eu ca exagerezi.
Zbang!
Si hopa! Vine si Sabina , cu lumina reflectoarelor pe ea!
alex_andra spune:
Kari, degeaba incerci sa fii impaciuitoare.
Selene are o problema, da.
Trebuie urnita, sa iasa din starea asta , da.
Acum e speriata, da.
Ii trebuie un pic de efort sa depaseasca momentul, il va depasi pana la urma.
Dar cu mesajele din ultimele pagini nu e deloc ajutata.
Gata, s-au gasit vinovatii: Selene e lenesa si ce naiba cauta pisica aia la ea acasa.
Si vaaai!!! a tras copilu de maneca!!! DUmnezeule mare
Asa, si?
A avut un moment prost.
Selene este un suflet foarte mare, dar nah....vine unu si altu sa o darame cand ea e deja daramata.
Hai sa o facem albie de porci, ca ne sta bine.
Ce dracu, mai...
alex_andra spune:
Sabina, e usor sa spui "hai, pune mana si apuca-te de treaba", atunci cand iti permiti sa stai acasa si sa nu iti faci griji de ziua de maine.
Sunt tare curioasa ce ai fi facut tu in situatia in care, bolnava fiind (stiu ca esti bolnava, ca ai avut grija sa afle toata lumea si pana in prezent niciodata nu mi-am permis sa-ti dau peste nas, asa cum au facut-o altii, pentru ca e dureros, stiu. Dar tu asta faci acum, cu Selene) ar fi trebuit sa pui o paine pe masa celor 2 copii ai tai.
Dar nah...cand vin banii din alta parte, e simplu sa dai sfaturi.
Sabina spune:
alex-andra, citeste mai atent, am zis ca e f bine ca se plange pe forum, ca forumu e ca sa o ajute. dar ca trebuie sa faca si pasul urmator.
nu compara situatiile ca n-are sens.
kari, eu ma lupt , sigur, nu ma las. Ar fi fost f simplu sa incrucisez bratele dupa ce am citit statisticile.
in schimb, decand cu bioala asta, am incercat sa profit de niste sanse unice.
Selen, iti dau un mic exemplu. Eu am fost sa fac un tratament naspa de tot, se moare de la el
da nu am stat asa doar sa fac perfuziile, uite ca m-am zbatut si am aranjat si peste 10 zile o sa am concert si expozitie in centrul vienei. Numa asa, ca m-am incapatanat eu sa nu mor de vie. M-am incapatanat sa nu ma treaca toti pe hold.
Si da, ma aduc in prim plan, pt ca sunt un exemplu ca se POATE. Si pe mine m-au motivat fete care s-au adus in prim plan si mi-au povestit experientele lor, lupta cu boala sau cu alte greutati. cand am fost deprimata, exempelele astea m-au remontat.
Nu vad dece n-as vorbi despre ale mele, sunt realizari frumoase menite sa dea un impuls, nu mi-e rusine deloc cu ele;))
Si pe care nici oameni sanatosi nu le duc la bun sfarsit.
da, am de ce sa fiu mandra de mine, e vreo problema?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo