Depresie sau doar suparare?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Selene, nu mai deschide subiecte de genul asta aici. Niciodata.

Am tot stat si m-am uitat de cateva pagini bune cum rasar rand pe rand cioporul de preacuvioase si preamuncitoare, care nu si-au luat-o niciodata in dinti de la viata, care n-au ramas niciodata fara puteri, care zici ca au un steag pe care scrie Victorie infipt in cur de la botez incoace.

Pentru care toata viata e simpla ca impletitul unui fular: una pe fata,m una pe dos, inainte tovarasa, hei rup, nu te plange ca-ti sta norocul, ura, gata, nu mai avem griji.

Care niciodata n-au intins o mana sa ridice pe cineva cazut fara sa intrebe mai intai: da cum ai cazut? dar ce-ai cautat acolo? da prin alta parte nu puteai sa o iei? da la ce-ti statea capul? hm, dar daca intind o mana, oare ma vede suficienta lume? Ia sa strig, sa ma asigur ca vede lumea ce plina de sfaturi si gesturi de ajutor sunt.

Te rog mult, cand mai ai caderi din astea - ca o sa tot ai, cum au si altii, inclusiv Batalionul de Sfatuitoare Vesnic Invingatoare si De-a Pururi Mustruluitoare - rezuma-te la a te descarca sau a te sfatui cu o persoana empatica, cunoscuta si de incredere. Nu cred ca o papara din partea coanelor Chiritza e ce iti trebuia tie acum. Dar nici nu cred ca vei primi altceva vreodata in aceasta comunitate.

37 +

Mai avem ...maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Ai sansa de a vorbi GRATUIT cu psihologi care te pot ajuta.

serios? aici numai psihiatrul este acoperit de asigurari, psihologul il platesti din propriul buzunar, chiar daca un medic considera ca ai nevoie de terapie

E vorba despre un proiect pus pe roate de Andreea Marin, s-au infiintat mai multe centre de consiliere in tara , centre in care specislisti din diferite domenii(si psihologie) ajuta mamele aflate in dificultate.

http://www.scoalamamelor.ro/1/Despre-noi

A pus Alinuk link pe paginile anterioare:
http://www.scoalamamelor.ro/7/Centrul-de-suport-din-Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Selene, nu mai deschide subiecte de genul asta aici. Niciodata.

Am tot stat si m-am uitat de cateva pagini bune cum rasar rand pe rand cioporul de preacuvioase si preamuncitoare, care nu si-au luat-o niciodata in dinti de la viata, care n-au ramas niciodata fara puteri, care zici ca au un steag pe care scrie Victorie infipt in cur de la botez incoace.

Pentru care toata viata e simpla ca impletitul unui fular: una pe fata,m una pe dos, inainte tovarasa, hei rup, nu te plange ca-ti sta norocul, ura, gata, nu mai avem griji.

Care niciodata n-au intins o mana sa ridice pe cineva cazut fara sa intrebe mai intai: da cum ai cazut? dar ce-ai cautat acolo? da prin alta parte nu puteai sa o iei? da la ce-ti statea capul? hm, dar daca intind o mana, oare ma vede suficienta lume? Ia sa strig, sa ma asigur ca vede lumea ce plina de sfaturi si gesturi de ajutor sunt.

Te rog mult, cand mai ai caderi din astea - ca o sa tot ai, cum au si altii, inclusiv Batalionul de Sfatuitoare Vesnic Invingatoare si De-a Pururi Mustruluitoare - rezuma-te la a te descarca sau a te sfatui cu o persoana empatica, cunoscuta si de incredere. Nu cred ca o papara din partea coanelor Chiritza e ce iti trebuia tie acum. Dar nici nu cred ca vei primi altceva vreodata in aceasta comunitate.

37 +

hai ca asta e exagerare, pe bune.

Selene, imi pare rau ca nu intelegi, dar sa zicem ca esti in ziua aia.... naspha. io daca primeam atatea sfaturi si incurajari, pe bune daca nu ma vindecam instantaneu.
si-ti mai spun ceva, iara no lua altfel. multumeste cerului ca esti sanatoasa, si roagate cui vrei tu sa ramai asa si niciodata sa nu primesti tu/copilul sau sotul un diagnostic incurabil. atunci toate motivele exprmiate de tine ti se vor parea kakatisuri. pe cuvant!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ladyj, super tare.

La noi exista asociatia care se ocupa gratis de copii mici, unde si mama poate cere ajutor, insa nu unui psiholog, ci unei asistente-moase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu stiu mai, uneori oamenii cauta sa fie si mangaiati pe cap, nu doar batuti la fund. Exagerare - oi fi exagerat, nu zic ba, ca doar nu-s Solomon.

Doar ca uneori si oamenii maturi, chiar si cei care sunt parinti, simt nevoia sa se puna jos si sa urle. Ca un copil mic. Asta nu inseamna ca sunt rai, nu inseamna ca sunt lenesi, egoisti. Inseamna doar ca viata e grea si ca uneori le obosesc umerii. Si ca au nevoie de mai multa consolare si de mai putina morala in asemenea momente.

Parerea mea.

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Nu stiu mai, uneori oamenii cauta sa fie si mangaiati pe cap, nu doar batuti la fund. Exagerare - oi fi exagerat, nu zic ba, ca doar nu-s Solomon.

Doar ca uneori si oamenii maturi, chiar si cei care sunt parinti, simt nevoia sa se puna jos si sa urle. Ca un copil mic. Asta nu inseamna ca sunt rai, nu inseamna ca sunt lenesi, egoisti. Inseamna doar ca viata e grea si ca uneori le obosesc umerii. Si ca au nevoie de mai multa consolare si de mai putina morala in asemenea momente.

Parerea mea.

37 +

Pot intelege asta rational :). Dar daca fetele au spus ca de 2 ani de zile ea tot asa o tine, numai intr-o vaicareala, e ca si cum inteleg ca te poti imbata o data, dar nu sa stai 2 ani beat. Vezi diferenta de nuanta?

Si nu in ultimul rand, felul in care s-a purtat cu fata ei spune foarte mult. Eu n-as trage pe cineva de bluza pe jos, decat daca poate l-as uri cu furie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Parerea mea.

37 +

da, sunt de acord ca oamenii mari se pot aseza jos si urla cat vor. si sunt perfect indreptatiti s-o faca. eu am facut asta de cateva ori in viata, am urlat, am strigat, am spart niste farfurii/pahare. si gata. m-am ridicat si am mers mai departe! avantajul meu a fost, ca eram foarte tanara si fara prea multe responsabilitati.

Selene, fruntea sus. tu nici nu stii de cite esti capabila si ce putere sta ascunsa in tine. poti face foarte multe lucruri, mult mai mult decat ti-au spus fetele pe aici!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ina, din pacate selene se plange demult pe forum si de multe chestii., nu zic, ok, f bine sa se planga undeva, forumu chiar ajuta, si multe mamici au ajutat-o cu sfaturi ,in diverse situatii.

referitor la ce-a zis kari am vrut si eu sa completez, azi, poate urmatorii ani, nu ma doare capu dpdv material, o sa am ce manca , dar din pacate nu stiu cat mai fac purici p-aici...incercsa ma mentin optimista, lupt pana la capat, da in situatia mea capatu poa sa vina si peste o luna.)ptiu ptiu ptiu ) .

crezi ca ai vrea sa faci schimb cu mine? Ca eu in momentul asta pe cuvant ca as face schimb cu situatia ta materiala daca mi s-ar da sanatatea la loc.

daca esti intr-un punct in care altul se uita la tine de jos in sus, inseamna ca esti cat de cat ok.
Fa-ti o strategie si aplic-o, cere ajutor concret de la rudele din Cluj si mobilizarea, si , in primul rand, nu mai teroriza copilul :(((((((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Selene, fruntea sus. tu nici nu stii de cite esti capabila si ce putere sta ascunsa in tine. poti face foarte multe lucruri, mult mai mult decat ti-au spus fetele pe aici!

totul este sa vrea,nu stiu,dar refuza orice idee/sugestie care i se ofera si vine cu fel si fel de contraargumente...solutii sunt,trebuie sa vrei doar!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sabi, termina cu prostiile ca nu-ti sta bine. Sigur ca vei face multi purici, pentru ca esti foarte incapatanata si oamenii incapatanati asta fac, mai, se incapataneaza! Chiar daca uneori nu-si mai dau seama:)

Mergi la inceput