Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Vreau su eu sa urez LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII! pentru toti iepurasii care si-au sarbatorit prima zi de nastere din viata lor.
Am vrut sa va salut si eu dupa mult timp, va mai citesc din cand in cand, dar nu mai am timp pt nimic. Si Bianca se va duce la gradi din martie, pana acum am tinut-o acasa pt ca mi-am dat seama ca mi-ar fi ingrozitor de greu cu amandoi bolnavi. Am parte de f putin ajutor. Cristian a inceput sa mearga, tinut de manute, dar nu spune nimic, decat pe limba lui.... De mancat nu mananca decat fructe si carnita din cand in cand, doar data din mana. Piureul de legume am descoperit ca-l mananca tot daca i-l dau cu mana!!! Dar si asa deschide gura de 2-3 ori. Am incercat sa-l "imprietenesc" cu LP, dar nu a mers. Nici ziua, nici noaptea! Este un pic anemic, ii dau Fe, cu greu pt ca n-am in ce mancare sa-i pun. In rest, ar manca LM non-stop, desi mi se pare ca nu i-ar mai ajunge. Noaptea ne trezim de cele mai multe ori din ora in ora, incepand de pe la ora 4. Are si nopti mai bune cateodata, dar rar se intampla asta.
Sper sa intru mai des de acum. va pup pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani frumosi si sanatosi Ioana!

La Multi Ani frumosi si sanatosi Petru!

O viata imbelsugata, fericita si implinita alaturi de parintii dragi!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Child felicitari pentru toate cele pe care le face Albert. E precoce. Dar cum adica va aduce tot ce-i cereti? Cuunoaste asa multe obiecte? Si Angela sta afara in carucior doar cu fata spre mine, asa se simte ea mai bine.

MIHAELA jucariile le cunoaste foarte bine, le stie si in romana si in maghiara (sotul vorbeste si in maghiara cu el). De asemenea stie de telefon, telecomanda, laptop...de astea tehnice
Jocul lui preferat de acum este sa ascunda el/sa ascund eu o jucarie si apoi sa o cautam.
Caruciorul nostru nu e cu maner reversibil, mi-ar fi prins bine acum...dar nu cred ca ar fi mai linistit cu fata la mine, ca il mai duc si asa, cu caruciorul intors...el vrea pur si simplu in brate

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! DARIA MARCELA!

Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii in viata!

LA MULTI ANI! SARAH MARIA!

Sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!

noi vom lipsi pana luni de acasa asa ca uram de pe acum sarbatoritilor cele cuvenite si va dorin un sfarsit de saptamana reusit cu petreceri frumoase si aniversari reusite.
va multumim inca o data pentru urarile adresate printesei mele.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si implinita!!! Iar mamai Stefimic sa ai numai amintiri placute alaturi de copiii tai minunati!!!

Noi suntem ok, supravietuim haha. Am dus toti 3 copiii la doctor azi dimineata. Jodie e ok, doar racita, mi-a spus sa nu ii dau nimic. John are o tuse nasoala, asa ca i-aq dat un inhalator ca sa ii deschida caile respiratorii sa poata respira mai bine si sa expectoreze. Jane, saracuta, e cel mai rau, are o infectie in ureche care a zis doctorul ca arata foarte rau, probabil ca o durea tare, ca de cateva zile voia doar in brate, plangea des, era maraita... Acum ia antibiotic si paracetamol/ibuprofen pentru durere si a dormit mult mai bine in noaptea asta, doar trezit la 3-4 ore sa manance si apoi adormit la loc, ca de obicei...

Duminica facem si noi ziua lui jane, doar in familie, cu parintii mei si cu nasii... inca nu am pregatit nimic, cred ca o sa comand pizza, cumpar un tort, niste bere si sucuri si gata, ca nu e timp de cine stie ce pregatiri, cu copiii bolnavi si eu nedormita...

Postez acum si revinm ca am mai pierdut o data...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Yaia -- imi pare rau ca iar e bolnavioara Alexia, dar cred ca mergand la cresa nu prea ai ce face... dar o sa aiba sistemul imunitar puternic mai incolo...

Child -- ce baiat mare ai... si ce micut a fost... e mai trece timpul...

Selina -- sa stii ca daca tu vrei sa continui cu alalptatul, sunt metode prin care poti sa il incurajezi sa accepte din nou sanul. Nu le stiu, dar daca gasesti pe cineva de la La Lehe League, ei sigur iti pot da sfaturi si sugestii. Cauta pe internet sa vezi daca au La Leche League in orasul tau.

Nici Jane nu prea vorbeste in adevaratul sens al cuvantului. Pana acum am observat numai cuvantul "dai" cand vrea ceva. L-a invatat de la parintii mei, si cand vede mancare, intinde mana si zice "Dai-dai-dai". In rest, nu zice nimic decat pe limba ei.

Stefanna -- m-ai facut sa rad. Pai da, mai frate... fiecare mananca atat cat ii trebuie. La noi mesele arata cam asa.

Micul dejun, avem fie oarmeal, fie grits (un fel de mamaliga din porumb alb) fie paine cu unt, langa ele un ou (ochi/omleta/fiert tare) si de obicei un cremwurst sau o felie de bacon si un pahar de lapte. Jane sta in scaunel si ii pun in fata din toate, manance ce si cat vrea. Si se face porc din cap pana in picioare, iar dupa masa o spal si o schimb.

Masa de pranz de obicei mancam ce a ramas de la cina din ziua precedenta, sau mancam in oras sau mancam un grilled cheese sandwich sau ceva rapid (chicken nuggets, corchete de cartofi, hamburger, etc). Jane mananca si ea de la noi, nu e prea sanatos, dar asta e, la nuggets de exemplu ii curat pielea aia prajita si ii dau doar interiorul, etc. La fel, mananca atat cat are nevoie. Dupa masa primeste un fruct ceva, daca vrea.

Seara de obicei gatesc (inainte gatea femeia, dar de vreo cateva luni copiii nu mai vor s amanance mancare chinezeasca, asa ca gatesc eu). Fac o lista pe frigider (scrisa cu marker din ala de scris pe tabla) cu ce vreau sa gatesc toata saptamana, pe zile. Saptamana trecuta am avut fasole (red beans and rice new orleans style), soufle de conopida cu paste si pui, lasagna, mancare mexicana (chicken quesadillas) cu varza de bruxelles, pizza, spaghetti bolognese cu broccoli. Joia mancam la Ikea (avem intalnirea cu grupul de home school chiar langa si mergem in grup acolo). Sambata si duminica mancam o masa in oras. La toate aceste mese, jane primeste ce mancam noi si mananca ce si cat doreste.

Cu umblatul prin casa, mi se pare mult mai greu sa nu lasi copilul sa umble, sa fii mereu in urma lui cu "nu e voie", "nu pune mana", "nu atinge". Eu mi-am pus tot ce e periculos in locuri inaccesibile (cutite, chimicale, medicamente, farfurii si pahare de sticla, et) siin rest poate sa deschida toate dulapurile si sertarele si sa scoata ce vrea si sa se joace cu ele, sa exploreze cat doreste. In bucatarie cel putin, cand gatesc, ea scoate tot din dulapuri. Cand termin, le pun la loc in 5 minute si gata...

Iar de facut curat si ordine, nu fac eu. Decat asa, pe ici pe colo, cand si cand. Am femeie. Iar cand nu e femeia, ii pun pe copiii mari sa ma ajute si facem impreuna ordine in toata casa in 10 minute. Dar sa nu crezi ca fac ordine din sfert in sfert de ora. Nici gand -- ei se joaca si cand nu se mai pot juca de dezordine, facem un pic de ordine... nu e asa greu... deloc...

Mihaela -- total de acord cu tine, copiii mei mari inca nu vor sa manane singuri cand e tata cu ei, pentru a mereu le-a dat in gura... si chiar si cu noi trebuie sa stam cu gura pe ei sa le amintim sa bage in gura, nu au deprinderea, pentru ca de mici parintii mei (mai ales tata) le-au dat in gura si au umblat dupa ei prin casa sa manance, in loc sa fie masa masa, stam jos la masa si mancam, nu ne uitam la tv, coloram, alergam...

Child -- daca vrea doar in brate iti trebuie un Ergo hahaha

Va pup, feteor, ma duc la culcare, m-am culcat devreme, asa ca la 5 dupa ce a mancat donsoara am zis sa intru pe la voi. Acum e 6:30 si ma culc la loc...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani Daria Marcela de Marsy_bab multa sanatate fericire, si voiosie

la multe lunite Maria Alexandra de Ioana_fota multa sanatate si veselie

freedelia felicitari, esti o supeeer mamica
samaria am citit mesajul, in noaptea asta intru si eu pe o pagina de site sa vad cat este de avantajos, multumesc frumos

fetelor eu ziua nu mai pot intra prea des pe laptop, imi este imposibil cu adelina, azi a tremurat de nervi, si tipa de ziceai ca o omoara cineva pentru ca vroia la laptop...l-am inchis imediat, si am luat-o in brate si s-a linistit copilul, dar sincer m-am speriat...
nu stiu daca se va obisnui vreodata sa ma vada cu laptopul...asta este, voi intra atunci cand doarme...
am fugit la somn
va urez o noapte buna si linistita

Poze

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna dimineata!

Urez si eu LA MULTI ANI, TUTUROR SARBATORITILOR ZILELOR TRECUTE: Petru-Gabriel (de greenfrog, Victor Andrei (de loriangi), Daniel (de miruna79),Ioana (de Stefimic) si pentru azi: Daria Marcela (de marsy_baby)!!! Sa fiti sanatosi puilor si sa aveti o viata senina si plina de impliniri!!!

Eu cu greu ma mai urnesc sa scriu, citesc, dar cand ma vede Eric la laptop e calare pe mine si nu pot scrie. Suntem bine, deja am trecut la alergari si de multe ori nu calculeaza bine distanta si mai intra in pereti, dar ii multumesc lui Dzeu e sanatos.

Sanatate multa iepurasilor bolnaviori si putere mamicilor.

Abia astept primavara, la noi e iarna cu nameti nu alta, zici ca vin sarnatorile, nu 1 martie.

Pupici la toata lumea, iepurasi si mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela, am citit asa pe fuga ultimele pagini, nu prea mai am timp si acum cand va veni timp frumos, cu atat mai putin:)
suntem foarte bine, cresc copii:) silvana chiar prea mult, adica luna asta 9-10 mi.a luat 1 kg in greutate, sper sa fie de la cereale, nu ca m-as preocupa din orice chichita, dar cum eu sunt cu tiroida imi fac ceva ganduri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Rmkristine se pare ca fetele noastre sunt de aceeasi varsta. Mult succes la gradi, sa aiba acomodare usoara, sa aiba parte de educatoare dragute si activitati interesante. Cristian vad ca e si el mofturos si apreciaza laptele mamicii. Nici Angela nu vrea alt lapte, iar de ieri sunt foarte incantata ca am gasit un iaurt care sa-i placa, de fapt e sana.

Child felicitari lui Albert. Stie cu adevarat foarte multe pentru varsta lui.

Freedelia insanatosire grabnica piticilor. Legat de mancare, asa si Elena, nu prea vrea sa manance singura, foarte greu si parca nici eu nu am rabdare sa o las sa invete. Sper ca Angela sa fie altfel. Sper sa va simtiti bine maine.

Dayanara ma bucur ca sunteti bine. Se pare ca acum e varsta cand sunt foarte activi si nu avem prea mult timp liber. Legat de greutate e cam mult intr-adevar 1 kg, dar oare nu e o greseala de cantar? ii pup pe amandoi piticii.

Oanaiacovita si Angela cand ma vede la laptop e pe mine si daca o iau in brate nu mai pot nici citi, nici scrie. cucuiul lui Eric.

Noi am fost azi vreo 3 ore afara la zapada, probabil ultima pe ziua de azi, ne-am dat cu saniuta, am facut om de zapada, ne-am distrat.

Weekend placut tuturor iepurasilor!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput