Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

pentru 27 februarie

La multe lunici iepurasilor : Adam Leo de Magdone, Sophia de Cenia !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani, Ioana!!!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai mult noroc in viata si sa iti bucuri parintii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani IOANA!!! Sa ai parte de viata lunga, sanatate si implinire!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare!

La multi ani Petru, Victor si Daniel! Sa aveti o viata frumoasa alaturi de parintii vostri! Multa sanatate!

La multi ani Ioana! Sa fii fericita si sanatoasa!

Noi am inceput gradinita, adica Elena. Am avut toti emotii, nici nu am putut dormi noaptea, nici eu si nici ea. A fost ieri si azi si a fost incantata, a zis ca ii place, dar ar fi si mai bine daca as sta cu ea.
Angela e bine, sanatoasa, nu au fost racite nici una din toamna, dar pun pariu ca nu va mai dura mult asta. Am auzit niste tusitori azi pe la gradi.

Selina poate totusi nu se intarca puiul, poate e doar o faza, numai ca daca nu te mulgi vei pierde laptele. Din cate vad nu bea nici LP. Mai bine nu-i mai da deloc si ofera-i doar sanul, poate poate isi revine.
Angela a avut faze de-astea, prima la 3 luni cand nici nu se putea vorbi de intarcare si nici nu vazuse vreodata biberon, deci nu din cauza asta. Accepta sa manance doar in somn, a fost chin si a durat vreo 2 saptamani, dar si-a revenit. Si a mai facut asa pe la 4-5 luni, nu-mi mai amintesc. Oricum ea nu e bautoare de lapte , nici produsele lactate nu-i plac din pacate. LP nu vrea nici sa o tai din nici un fel de recipient. Urla de numa cand ii simte gustul. Sper sa treceti cu bine de asta.

Sanatate multa tuturor copiilor bolnaviori.

Weekend placut tuturor!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

La multi ani IOANA!!!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi am venit sa va oferim si sa va multumim pt urarile voastre, sunteti mereu niste dragute si mereu alaturi de noi, multumim din suflet.

raportul de 1 an la IOANA s-ar arata cam asa: 77 cm si 9500gr.

astazi suntem in 4, vrem o zi a noastra singurei, asteptam pe tati cu tortuletul si vom avea o seara plina de jocuri si jucarii.

sanatate multa ALEXA, sa scapi cat mai repede.
SELINA.
MIHAELA ma bucur ca va place la gradi, si cat de bine stati voi la imunitate, bravo si la mai mare.

va pup si ma intorc la puiutii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI,PETRU-GABRIEL, VICTOR-ANDREI, DANIELSI IOANA!Sa crestiti mari, frumosi, sanatosi si sa fiti fericiti.
Stefimic-frumoase ganduri despre ceea ce a insemnat Ioana in viata ta, a voastra.
Mihaela- Luca al meu s-a intarcat la 3 luni.Sugea, facea gurita plina delaptic si apoi il scuipa.O vreme l-am hranit si cu pipeta.Lp nici nu vroia sa auda.Abia acum pe la 10 luni a inceput sa bea LP fara sa ii modific gustul cu compot sau suc de fructe.Deci mai visati la un bebe?!
Pana una alta va pup, e ora de masa a lui dumealui, care intr-adevar dureaza o ora, sau poate si mai bine.
Sa aveti o zi mununata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

FreeDelia, mi-as dori sa petrec o singura zi in casa ta.Eu nu imi pot imagina cum faci fatza,mai ales cand te aud ca atata vrea atata papa, vrea sa umble, sa umble.Cand iti ajunge timpul sa le tii pe toate in ordine, sa faci mancare, sa iesiti( ca voi aveti o viata f activa).Ca sa nu mai spun ca la chestia cu vrea 2 linguri, atat ii dau... eu cand astia nu mananca ma imbolnavesc instantaneu de nervi.De asta si dureaza asa mult masa la noi.Se alearga prin casa dupa el, sa iti deschida ciupu si sa ii mai arunci o lingutita cu papica.Sa nu intelegi ca te judec... doar ma intreb CUM FACI?! Sanatate copiilor tai.

Mergi la inceput

Stefana daca fugi cu lingurita dupa el veci nu o sa-ti manance ca lumea. Te asigur eu. Asa au facut ai mei cu mine si prin liceu era sa devin anorexica. La 18 ani am avut 39-40 kg. Ei au fost bine intentionati dar metoda a fost total gresita. Lasa-l in pace. Sigur nu va muri de foame. In timp se va schimba. Asa el percepe masa ca pe un calvar. Daca vei reusi sa te relaxezi sunt convinsa ca se va schimba in timp, doar ca trebuie sa ai rabdare cat carul. Nu te astepta sa pape mult. Oamenii sunt foarte diferiti, unii mananca mult, altii putin. Cel mai important e ca atat cat mananca sa fie de calitate buna, mancare sanatoasa. Eu te inteleg ca esti stresata si te enerveaza sa-l vezi cum papa, am trecut si eu prin de-astea, doar ca am refuzat sa ma stresez prea tare desi Angela e fulg. Multi pupici la pui si sanatate!

Mergi la inceput

Child felicitari pentru toate cele pe care le face Albert. E precoce. Dar cum adica va aduce tot ce-i cereti? Cuunoaste asa multe obiecte? Si Angela sta afara in carucior doar cu fata spre mine, asa se simte ea mai bine.

Stefimic pana acum Elena nu a fost la gradi, asa ca nu au prea avut de unde sa raceasca. Sa vedem acum cum va fi, desi sigur va raci, parca a si inceput sa stranute. Aproape toti erau cu muci si tuse la gradinita. O zi frumoasa in 4 va doresc!

Dayanara spune-ne cum sunteti.

Mergi la inceput