Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani de 1 Martie. Va doresc o primavara frumoasa cu zile insorite

Yaia, Freedelia sper ca puiutii vostri sa isi revina cat mai repede si sa zburde veseli prin casa.
Stefana in primul rand vreau sa ii urez la muti ani micului Luca, sa creasca mare si sa fie sanatos si baftaos in viata. In al doilea rand imi pare rau sa aud ca sotul in loc sa fie fericit cu o asemenea familie .."s-a pierdut pe drum". Iti doresc din tot sufletul sa iti revii sufleteste cat mai repede. Poate mai vorbesti PM cu stanucel, sa va mai imbarbatati reciproc.

Noi suntem chiauni, dupa a 3 noapte de plans rau..da rau..Ii iese dintele nr 8, gingia e ff umflata, e f ciudat asa, dintele se vede prin gingie, gingia e ridicata asa in sus..dar inca nu a perforat. Cred ca are niste dureri. I-am tot dat panadol, nurofen, chamomila, gel de dinti....of...sper sa sparga o data sa se mai linisteasca, ca nici sa manance nu vrea, nici laptic - cred ca il loveste tetina la gingie. ca suge nitel si apoi impinge biberonul

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

BUNA ZIUA FETE DRAGI!

CU OCAZIA MARTISORULUI VA OFER CATE UN BUCHET DE GHIOCEI SI VA DORESC O PRIMAVARA SUPERBA!

LA MULTI ANI IEPURASILOR CARE IMPLINESC 1 ANISOR ZILELE ASTEA! LE DORESC TOT BINELE DIN LUME IAR MAMICILOR VIATA LUUNGA CA SA SE BUCURE DE COMORILE LOR!

Imi pare rau sa scriu asa ca o zgarcita dar cum mama a plecat de cateva zile ma tot chinui sa-mi reintru in ritm. pare ca timpul are alta dimensiune cand trebuie sa faci totul singur

Riccardo de dimineata pana seara indica cu degetul tot ce vrea sa studieze mai de aproape, sau camera in care vrea asa mearga....Odata l-a fript un pic mancarica la limba si ii arata sotului cu degetul limba...cum ca l-a fript!

De vreo 2-3 zile e f antipatic insa! a devenit f capricios, se enerveaza teribil daca nu faci ce vrea el...ma trage de par de vad rosu in fata ochilor Sper ca e doar o faza ce va trece repede!

Mai avem 2 dintisori noi sus (acum 6 in total) si inca nu mergem dar cateva secunde nesustinut mai sta din cand in cand

Acum fug sa mai fac una alta cat e sotul afara cu el.

Va imbratisez cu drag si sper sa revin curand cu pozele de la botez si sa mai stam la taclale mai cu calm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI LUCA-ALEXANDRU!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

STEFANNA iti doresc multa putere sa ttreci peste problemele de acum...copiii te vor ajuta mult, pentru ei sigur esti cea mai grozava

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Stefanna - mi-ai dat fiori cand am citit postul tau.
Copii tai pot avea totul in tine, o famailie si un univers intreg.
Sunt sigura ca nu o sa le lipseasca absolut nimic.
Cum sunt sigura ca nici un copil care creste doar cu un parinte si acela isi da interesul nu v-a duce lipsa de nimic.
V-a fi mault mai iebit si mai fericit decat sa aiba 2 parintii care se cearta sau nu se intelg, sau Doamne feresate de altele mai rele.

Copii sunt universul tau si tu al lor si sunteti o famile. O familie cu 3 membrii ceea ce idealul.

Pupici si sunt convinsa ca o sa ii cresti minunat.

Scuze pt restul fetelor dar nuapuc sa citesc mai nimic.
Deabia azi e gata casa mea dar trebuie facuta curatenie generala si asta pana sambata
Plus ca deabia zi o iau pe Gia home.
Offffffffff

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Stefana m-ai facut sa plang Sa iti traiasca Luca si sa fie fericit si sanatos, sa nu simta nici o umbra din tristetea ta vreodata. Imi pare rau ca familia ta nu mai e intreaga, stii bine ca te inteleg perfect, din pacate si la aniversari cand facem bilantul doare rau de tot. Capul sus pentru copiii tai, pentru ca ce nu te doboara te face mai puternica, esti o mama minunata Te imbratisez cu drag

Yaia ma bucur ca sunt mai bine piticii. Si pe mine ma dispera cel mai tare neputinta aia care o simti cand vezi manuta aia de om ca sufera si tu nu poti sa faci nimic. Bine ca au trecut de punctul culminant Mie primavara mi se pare mai grea ca iarna la viroze.

Vladi bine ai revenit Si eu vreau in vacanta. Copilasii au ramas acasa de ai reusit sa dormi noaptea asa bine?

Rmkristine si eu am un iepuras care se scoala tot la o ora noaptea (asta in noptile bune), sau chiar si la 15 minute si asta dureaza deja de vreo 4 luni daca nu mai bine. Din pacate nu prea ai ce sa faci. Stefan doarme cu patutul lipit de al meu si noaptea cand se scoala reusesc de obicei sa il linistesc cu suzeta, sau ii schimb pozitia. daca nu trebuie sa ne plimbam, ca numai stat jos si leganat in brate nu il satisface Si intre 5 si 6 in fiecare dimineata e in picioare.

Bumbita inca programul la varsta lor nu e chiar asa fix. Stefan doarme la pranz vreo 2 ore si cam atat. La gradinita il culca mai devreme daca e marait (cred ca intre 10 si 11)si doarme pana pe la 1. Cu somnul asta rezista pana seara la 8 cand pica la datorie. Daca pe drumul spre casa de la gradinita (pe la 3 jumate) imi adoarme in carucior chiar si 10 minute e dezastru seara ca nu il mai culc inainte de 9. Noi suntem legati de program din cauza de gradinita si trebuie sa avem un fel de rutina pentru ca am vazut si la cel mare ca reactioneaza mult mai bine asa. Incerc si la Stefan sa fac tot timpul cam acelasi program zilnic, doar ca nu imi iese de fiecare data. Si la gradinita sunt foarte flexibili la grupa 1 (pana la un an jumate) si ii pune la nani daca sunt obositi si le da sa pape si in afara orelor fixe de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

LA MULTI ANI, LUCA!!!Sa fii sanatos, sa ai parte de noroc si impliniri in viata si sa iti iubesti mamicuta tare tare, ca e deosebita!!!!

Stefanna imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar sunt convinsa ca totul va fi bine. Ai 2 copii minunati si conteaza foarte mult asta. Un brat de flori pentru o mamicuta draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

multa sanatate puilor bolnaviori...e tare greu cand iti vezi puiul ca nu ii este bine:(....si noi avem putina febra de ieri,multumesc lui dumnezeu e numai atat...

LA MULTI ANI, LUCA!!!!!sa cresti mare sanatos si sa ai parte in viata de tot ceea ce-i mai bun si sa o iubesti pe mamica ta speciala.

STEFANNA :(((((m-au induiosat f tare cuvintele tale..si imi pare sincer rau ca jumatatea nu a stiut sa aprecieze femeia si familia de langa el:(

fetelor multumim pt cuvintele frumoase si asa cum am promis am incarcat cateva poze, cu piticotul meu, la semnatura.am selectat cateva de la inceputul anului:)

va pupam..fug sa hranesc piticul

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Luca!!! Sa ai o viata frumoasa si sa fii sanatos!
Stefana mult curaj. Iti trimit imbratisari si un buchet de ghiocei

La multi ani Iuria!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! LUCA ALEXANDRU!

Sa cresti mare si voinic iepuras scump, iar parintilor tai sa le oferi un curcubeu de zambete in fiecare zi!

Mergi la inceput