Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
asteropipan spune:
buna , fetelor...in primul rand uram si noi LA MULTI ANI piticotilor care au implinit primul lor anisor!!!
siii.. LA MULTI ANI, printesa dulce MARIA EMILIA de mami OANKA
nu am reusit sa mai intru pe dc in ultimul timp pt ca cea mai mare parte a timpului o dedic nazdarvanei mele, Asteropi...care in ultimul timp a devenit asa curioasa ..vrea sa exploreze tot ceea ce gaseste in calea ei:))...pana si din perete a papat un pic:))), dar nu s-a aratat prea incantata de gustul lui..
am avut si eu o periada mai incarcata, de vreo 2 sapt in care am invatat pt licenta..fii-mea m-a ajutat la maxim:)))..mi-a rupt cartile, foile cu inscrisurile mele, tot ce prindea:)))
pitica evolueaza pe zi ce trece..de ex de ieri am vz ca se da singura jos din pat si nu gen camicaze:)))..adiica aterizare in cap ci normal, se intoarce cu picioarele spre margine si hop jos....nu mi-a venit sa cred pt ca in ultima vreme nu i-am mai aratat...hihih are mama fata desteapta dar si incapatanata:))off doamne tot ce vrea cand vrea..asta e , e rasfatila mea
spunem ba-ba, ma-ma(numai cand vrea:))), chi-chi-chea, aiaiaai, ghea-ghea, ghi si multe altele de ea intelese:)))
stie sa faca bravo si sa salute de vreo 2 luni jumate, bea cu paiul,canta si danseaza cu mami, stie sa te pupe pe obraz ...face ma:))
ba chiar azi dimineata cand s-a trezit am luat-o intre noi in pat si daca nu tot sarea in capul nostru si ne iubea , si la un moment dat a venit si mi-a dat un "ma" pe obraz, dulceata mea mica, m-a topit de tot..
mai stim sa suflam intr-un fluier, de fapt e ca o goarna de plastic care are f luier in varf...si e tare incantata, cand ne vede ca ne uitam la ea, rade si aplauda si apoi iar si iar cu fluierul ei:)) e simpatica foc.
cu papa e bine, papa orice si mai ales de la noi, orice i-as da sa incerce , nu are treaba, deschide gura mare, mare:))....dar tot fotomodela a ramas , e inalta si subtirica
gata ca m-am intins prea mult..
promit sa mai incerc sa intru zilele astea si sa va pun si cateva poze cu strumfitza mea neastamparata dulce si frumoasa:))
multi pupici la toate mamicile si la toti iepurasii
sper ca sunteti cu totii ok, sanatate multa...
alina si asteropi CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asteropipan spune:
felicitari ADELINA si ILINCA pt primii pasi facuti...si tuturor iepurasilor pt realizarile din ultima perioada.. CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Foarte dulce...si noi avem ham din ala..super! Dar cand dormeati toti 3 cine v-a facut poza??? Anca In asteptarea lui Cupidon ![]() mami de ![]() de ![]() Codrin luna a 8 -a |
Avem niste rude in ploiesti care mult timp nu au avut servici ca nu au gasit.. la sfarsitul lui decembrie a gasit ceva de lucru dar in bucuresti asa ca ne-am oferit sa stea la noi pana gaseste ceva acolo sau macar pana incep sa se mai puna putin pe picioare sa poata face naveta.. el a facut poza
![](icon_smile.gif)
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
La multi ani Maria Emilia! Sa fi sanatoasa si fericita!
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
'neata de la noi,
va invit rapid la un expresso cu lapte si scortisoare...ca pe vremuri!
Piciu' meu sta in scaunel,papa mar si se uita la reclame...iar eu ma bucur ca sunt din nou printre voi!
Sper sa vin cu niste poze noi...sa vad cum ma lasa piciu'
Anca
In asteptarea lui Cupidon
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
babyangel spune:
LA MULTI ANISORI MARIA DE OANKA. SA CRESTI MARE SI SANATOASA..ca frumoasa esti...foc!!
Stanucelfelicitari Adelinei pentru realizari Vad ca traiesti din plin progresele
Aster Bravo voua ca ati crescut si va dati jos din pat singurele... Noi abia acum constientizam ca e periculos sa sara
..se opreste la marginea patului si se uita in jos..
Anca
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
babyangel spune:
Child felicitari inotatoruli tau precoce ...stie multe lucruri la 1 anisor. E normal la mamicile cu un singur copilas sa aloce mult mai ,mult timp bebelului.
Eu stau ci codrin, nu pot spune, dar de multe ori ii pun la dispozitie lucrusoare sa il atraga si eu sa ma ocup de temele lu' fiu-mio ala mare , sau papa sau mai stiu eu ce..
Al meu nu aduce nimica ...nu vrea sa mearga, ce sa mai zic de aduc
Anca
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
mihaelagrosan spune:
La multi ani Maria Emilia! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mami Oanka multa sanatate si tie sa poti avea grija de minunea ta, frumusetea mica. Va pupam Daca poti pune-ne ceva poze sa mai admiram iubita mica.
La multi ani Sarah Maria! Sa ai o viata lunga si frumoasa!
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Neata si de la noi, acceptam cu drag bunaciunea de cafea oferita de Anca. Ma bucur ca ai intrat iar pe aici. Multi lui Codrin cel nazdravan. Lasa ca are timp sa mearga biped
, nici Angela nu e prea atrasa, ii place mult in 4 labe, are viteza si siguranta.
Bumbitza o si pe Ilinca. E o frumoasa si ea si o felicit pt. progrese. Am vazut filmuletele, e o scumpica.
Sanzi nu te mai ingrijora, nu va avea nk de la vaccin. Si pe mine ma streseaza ROR-ul, am citit si eu tot felul despre el. Elena l-a facut, nu a avut nici o reactie. Angelei inca nu i l-am facut. Ei oricum i le-am amanat toate foarte mult, abia la 10 luni i-am facut vaccinul de 6 luni. Calciu de ce ii dai?
Greenfrog vrem poze cu sarbatoritul.
Stanucel felicitari si Adelinei pt. primii pasi.
Asteropipan ma bucur sa vad vesti de la voi. Felicitari printesei pt ca e asa dragastoasa si stie sa faca atatea. Cate kg are acum fotomodela ta?
Selina cum merge alaptatul?
Ma duc si eu la treaba, sa fac si ceva mancarica pt. printesa mica, imediat trebuie sa merg dupa cea mare la gradi ca e la program scurt , pana la 12.
Va doresc o zi frumoasa tuturor.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
2anke spune:
La multi ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor
Maria-Emilia
sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!
Bravo Ilinca si Adelina pt primi pasi !