Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bumbitzaam vazut filmuletul ..foarte simpatica.Bavo ei!!
Eu nu ma laud, ca al meu cavaler nu vrea si pace! Face pasi singur(5-6) dar nu este pasionat de sportul asta..se simte minunat in 4 labe.
Asta este! noi asteptam!

Anca

In asteptarea lui Cupidon

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Felicitari Bumbitza! Noi inca mai exersam de manute...

Mergi la inceput

Selinanu te mai necaji cu intarcatul..ca asta este doarprima "ruptura" intre mama si puiut scump...Iti dai seama cum te vei simti cand mama pica pe locul 2 in fata fetelor?????
Eu azi maine voi trece prin asta( Cu Lucas)

Referitor la FB, eu am cont dar nu am timp de FB...am disparut o vreme din lipsa de timp..pursi simplu..si Codrin uraste sa ma vada pe laptop

Sensibila eu zic sa te obisnuiesti cu ideea ca bunicii intotdeauna vor fi mai ingaduitori cu Gia...si ea cand va mai creste, va trage foarte mult la ei din cauza asta...
Cu mancatul ce sa zic...si npoi am ajuns la "cutite" si de asta nu ii mai dau nimika de rontzait(pufuleti, covrigi, biscuiti, etc)..se simte diferenta!

Anca

de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Am uitat sa va spun ca avem poze noi.. le gasiti la semnatura

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Foarte dulce...si noi avem ham din ala..super! Dar cand dormeati toti 3 cine v-a facut poza???

Anca

de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani DARIA!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani SARAH!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Anca, multumim pentru urari! Am sarbatorit si joi si astazi din motive de spatiu in apartament, joi au venit nasii iar astazi cativa copilasi, prieteni cu Petru. Cel mai mic sapte luni si jumatate si cel mai mare 2 ani si 4 luni. casa plina, toti frumosi, scumpi, plini de energie si voiosie, sarbatoritul a obosit spre sfarsit si a vrut numai in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

mie forumul imi face figuri mari, sunt mesaje pe care le pot citi si altele unde nu imi apare nimic. mesajele private nu le mai pot accesa de luni intregi, imi apar cinci mesaje necitite, cand dau click nu incarca nimic in pagina. a mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

sanzi, anca, annya, multumesc :* nu pot spune ca o incanta f tare mersul, desi exerseaza de zor, dar tot in 4 labe e mai sigur :) sau si mai bine sa se tina de noi.

Silvia ma bucur ca ati petrecut frumos. Cat despre forum, mie imi merge ok, iar cu pm nu sunt probleme.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani

Maria-Emilia de oanka80 sa fi sanatoasa fericita, si sa ai mult noroc in viata...

la multe lunite Eric Petrus, Iris Alexandra, Melina Isabel, Lavinia Valentina multa sanatate voiosie, si mult noroc

sunt o mamica fericita, azi a facut adelina primi pasi, merge singurica cu o jucarie in manuta, dar numai in sufragerie pe covor, daca vine la bucat.cand se apropie de gresie se lasa in jos si o ia de-a busilea...sunt cea mai fericita mamica
dau de baut de papica, prajituri si o

Bumbitza felicitari...este o papusa foarte frumoasa, imi este draga rau, m-am uitat de doua ori la filmulete si cu adelina in brate si tipa la Ilinca foarte tare dupa care a facut si ea astazi primi pasi...

avem un filmulet aici adelina primi pasi

Poze

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput