LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 6

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu cand fac baie trebuie sa ma inchid caci David intra peste mine si se baga imbracat in cada ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Idem la noi

Anaan spune:
Floric, nu-i bine daca vomita, intr-adevar. Poate are rosu in gat, insa, daca ii dai deja Ospamox, ar fi trebuit sa-i treaca. Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, in afara de a merge cu el, din nou, la medic.
Ina, sper ca sunteti bine.

ramona7575 spune:
Ferice de voi cele care nu aveti probleme cu spalatul copiilor, al meu urla de zici ca-l taie cineva... of, mereu am fost blanda cu el la scalda dar s-a prostit din toamna , pana atunci era veselie maxima si urlete cand il scoteam

Kea spune:
La multi ani, Gianina!
La multi ani Delia Ioana si Victor-Andrei, pui de Grace!
Leeloo, acum mi-am amintit ca Aris avea un sterilizator de care era nemultumita ca se strangea nu stiu ce acolo la plita, dar eu cred ca e din cauza apei, ca si la al meu se intampla la fel daca nu-l las la cateva saptamani sa mearga numai cu apa si ceva otet (iar apoi e ca nou). Daca poti lua legatura cu ea, eu zic sa o intrebi, nu cred ca l-a dat, ca asa si zicea, ca daca ea e nemultumita de el, cum ar putea sa-l dea alcuiva. Dar eu tot i-as face un test cu apa si otet.

Monnvas spune:
Tufete,
Am primit niste requesturi pe facebook. Se recunoaste cineva in urmatoarele nume:
Mustata Rodica
Gheorghe Gabriela
Ada Anda
Karen Duta
... ca vaz ca-s pretene si cu fete de pe forum, da' nush cine sunt.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Dodo-pui spune:
Buna tufete
Monn ultimul nume este al unei pers de la leoaice...celelalte nu le stiu
O zi buna va doresc si numai bine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Floric spune:
Neatza tufetele.
Rares aseara a mancat doar iaurt cu biscuiti (o tura) si apoi iaurt cu branza. (mai pe seara).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Dodo-pui spune:
Floricinsanatosire grabnica lui Rares...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Gianina34 spune:
oooof, bietul raresel
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni