LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simply

Si mie mi-a usurat viata de multe ori Iphonul

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

simply, multu
sa-ti aduc ceva din ro?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ei, nu ma gandisem, dar daca m-ai intrebat, si te impiedici de el pe-acolo: un tub de nidoflor....

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am uitat sa va zic cum fac eu dus mai nou : cu Ada langa cada pe scaunelul ei asteptand sa-mi dea ea gelul de dus si samponul cand am nevoie , super tare, stau linisitita cat vreau si ea e super incantata ca ma ajuta !!

Va pup !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli asa n-am io noroc glumeam... noi o sa ne vedem la barcelona, la betie, ce distractie e aia cu puradeii dupa noi?

simply, ce e nidofloru ala si la ce foloseste? (se gaseste la oricare farmacie?)

Mergi la inceput

bravo ada

si izia sta linga mine la baie sau dus, da scotoceste tot machiajul si cremele care le prinde... apoi se balaceste in apa mea sa spele miinile si zice "merci"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa va zic cum fac eu dus mai nou : cu Ada langa cada pe scaunelul ei asteptand sa-mi dea ea gelul de dus si samponul cand am nevoie , super tare, stau linisitita cat vreau si ea e super incantata ca ma ajuta !!

Va pup !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Super asa

Eu cand fac baie trebuie sa ma inchid caci David intra peste mine si se baga imbracat in cada

Mergi la inceput

Chato, nidoflorul e un antimicotic cu ceva antibiotic, se gaseste, din cate stiu eu, si nu trebe reteta. Am nevoie pt un outz de brosc, ce se tot irita mereu in acelasi loc...nu-i lucru curat. L-am calmat cu glicerina boraxata (aia am avut prin casa ) dar nu stiu daca am rezolvat problema, si mereu ma gandesc "ce bine imi prindea un nidoflor".

Novus, ce tare e Ada! Eu ma lupt cu Broscu' sa inchid robinetele cand intra el in baie, indiferent cu ce ocazie, innebuneste cand vede apa (de drag), n-ar sta el sa ma admire cuminte cum ma lai, nici sa-l tai! Cand ma spal eu, el zbiara pe la usa "Na!!! Na!!!Na!!!" si se bate cu Mimi pe clanta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

oli asa n-am io noroc glumeam... noi o sa ne vedem la barcelona, la betie, ce distractie e aia cu puradeii dupa noi?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Abia astept Pe cand a ramas?

Mergi la inceput

inca nu s-a stabilit nik, oli, da sper ca pe vara sa o comitem

simply, notez , ca o sa uit numele daca nu si o sa iau daca gasesc

Mergi la inceput

Multam, Chato! Nu-i bai nici daca uiti, ca ma descurc io cumva! Concentrati-va pe distractie si grija sa nu va raciti!

Mergi la inceput