LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 3

Floric spune:
Fetelor cred ca Rares are ceva probleme. Astazi iar a vomitat. Din senin. De fapt, era la masa. Mama banuieste ca o fi nimerit vreun os (i-a dat sa manance piure cu salau), desi salaul nu are oase periculoase si eu il dezosez inainte de a i/l da. Si oricum el a refuzat sa manance dupa cativa dumicati de peste. Mama banuieste ca nu i-o fi placut mancarea (desi pana acum nu a existat sa nu ii place mancarea). Si aseara a cam scarnit din nas cand i-am dat mere copate cu biscuit (p-astea le lingea intr-o secunda). Doar dimi a mancat bine ceai cu paine cu unt si gem.
Ce sa fie oare? De unde sa o apuc si ce sa fac?
Mai urmaresc problema vreo 2 zile dar chiar nu imi place.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
Am reusit sa urc si pozele de la petrecerea de sambata unde Adela a fost "vedeta serii"! Recunosc ca m-a bucurat sa aud asta... asa ca o confirmare ca nu e doar puiul ciorii...
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/BotezSebastian?authkey=Gv1sRgCLTkgNj0yI6jSQ#5576532362163846370
In alta ordine de idei, Ela, aveai mare dreptate ca petrecerea Anei (la care noi din pacate nu am putut fi prezenti ) a deskis seria petrecerilor aniversare de ghiocei! So... iti scriu acum un pm.
Denisa-Madalina fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
Ela, ai pm.
Fetelor, pe unde umblati? Acum cand sunt si io "on line" intr-un timbru, ca se uita piticul la Timmy time...
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Leeloo21 spune:
delia si victor la multi ani!!!
va incerc sa recuperez ceva pagini
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+
nasterea in apa
pozici dragute

novus spune:
Hello !!!
Noi iar am umblat ca de obicei cu toate ca afara e o vremeeeee urata rau, linge !!
Eu maine termin cu auditul si ma apuc de pregatelile pt week-end-ul urmator pe care abia il astept
!!!
In rest, toate bune !!
Am admirat-o pe Adelake cea frumoasa si dragastoasa ca de obicei , apoi pe Olga si Cristi, frumosi si fotogenici ca de obicei, mi-a placut mult cordeluta cu fundita din parul Olgai romanticoasa in ton cu evenimentul ; esti tare faina tufata draga , asta daca nu o stiai deja
!!
Pisik, ma bucur ca esti cu unghiile facute si moralul sus, astea sunt cele mai importante lucruri !!!
Anamariame, woww ce tare e Eva, stie ditamai poezia !! Ada recita cu placere cantecul despre degete
aaa si mai recita versuri din colinfda ei preferata si anume Mos Craciun
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

ramona7575 spune:
Seara buna fetele !
A intrat si vasul sotului in port cu mare intariere e drept
Cine discuta aci pe forum despre facut money pe net ? Am prins un fir si vreau sa stiu cine era interesat si daca a descoperit vre-o idee

chatonel spune:
ramona, pisicagrix intrebase cum se fac bani pe net
eu am emotii cu vremea in ro, sper sa nu ne intoarcem bolnavi toti, cum am revenit de la ski

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Dragelor, miine dimi decolam spre ro, asa ca ne "auzim" de pe 3/3 incolo ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Drum bun sa aveti !! prin zona mea nu ajungeti ?? ca tare as vrea sa va cunosc ...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Salutare!!!
Novus
Super Adelache inpozele de la botezm. Cred ca s-a distrat cel mai tare Si ce tinuta avea
Chato drum bun!!! Veniti cu totii?
Olga, mamica lui David iepurasul