LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 16

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce pot sa spun, a fost o intuitie supra-umana combinata cu o logica mundana:))) Cand a zis Anaan ca Dei-dei si-a luat singur "blafanul" m-am gandit ce si-ar putea lua singur care sa semene cat de cat cu termenul...si intr-o secunda l-am si vazut pe Andrei deschizand dulapul si luand un castron...asta a fost. Si am pronuntzat in gand:"castrooon"..."blafaaaan" (dar va zic ca prima trimitere a fost spre "plafon" cand am citit "blafan"...dar pe ala nu si l-ar fi putut lua:))). Si apoi mi-am dat seama ca nu-i rau: plafon rimeaza cu castron si daca blafan e apropiat de plafon...inseamna ca poate fi si castron:))) Monnvas, pai fix 18 ore am, nici mai mult nici mai putin; nu mi-ar fi stricat macar o ora in plus la salariu:(((. Am 5 ore luni (+1 fereastra), 2 ore marzti, 2 ore miercuri, 5 ore joi (+o fereastra) si 4 ore vineri (am gresit cand am zis pana la 14, vineri am doar pana la 13, yeee) |
Ioi, deci tre' sa gandesc in rime ca sa-mi inteleg progenitura!

Si eu am tot 18 ore. Era fain sa ai vinerea si lunea cate doua ore, in loc de marti si mirecuri...zic eu.

Anaan spune:
Eu am nevoie de o mustrare si o remotivare intr-ale dietei. Azi am pacatuit: nu m-am putut abtine si am halit sase( da, ati citit bine) bomboane Raffaello
. Prima data una, tentata de barbatu-meu, ca azi e Dragobetele etc. A doua dintr-o nevoie de dulce care acum si-a gasit momentul sa-si arate coltii
, restul din nesimtire si din amuzament; fiu-meu, cand a vazut cum le infulecam, s-a gandit sa contribuie si el la fericirea mea, asa ca, imediat ce terminam una, sarea, dragutul de el, cu alta: "hai, mama, boboooo!"
Desi nu i-am dat niciodata, stie sa arate bobo oriunde s-ar afla...cu cine o semana copilul asta?!

simonapro spune:
Ramona: La multi ani fericiti impreuna
Iuca: m-am delectat cu pozele gemenutilor, chiar imi era dor de ei, au crescut tare frumos bolnaviorilor si insanatosire grabnica!
Eu am fost ultima seara la Zumba, imi pare rau ca trebuie sa iau o pauza, dar incep munca si trebuie sa-mi intru in ritm, mai ales ca scap destul de tarziu. Sa vad cand o sa revim, ce tonus o sa mai am dupa atatea ore de munca. Sambata este si petrecere Zumba dance, sper sa ajungem si noi
Fetelor, v-am trimis pe mailul comun, date despre seminarul la care am fost aseara,cum sa mai facem un ban in plus, mie mi s-a parut destul de ok, daca mai stiti informatii, cu mare placere le astept. noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Pisik06 spune:
Buna seara,
Intati sa va pun la curent cu situatia noastra. azi noapte domnisoara a fost pe sistem Bulgaria, adica a facut febra 41. A mai vomitat de vreo 3 ori, a tusit si s-a foit toata noaptea, de dimineata eram cu ochii scosi
. Dimineata nu a mai facut febra, am mers cu ea la spital, are o frumusete de viroza la moda, cu febra f mare, suntem pe antibiotic si izoprinozin (nu prea am inteles ce e asta, mi-a zis dr dar eram cu capul in vacanta
). Azi a fost bine, pana seara la opt (!!!) cand am ajuns eu acasa, din cauza unei imbecilitati de sedinta
si am gasit-o lesinata, iar a facut aproape 40, i-am dat medicamentele, am mai stat o ora cu ea semi adormita in brate ca nu ma induram sa o las
si am pus-o in pat. Acum sper ca e mai bine, nu am mai verificat-o, acum ma duc, dar nu mai tuseste. Am bagat o tura de sosete cu otet, ca si aseara si sper sa aiba efect.
In alta ordine de idei, ma simt denaturata rau. Eu ii dau Anei Nestle Corn flakes, adica fulgi din aia simpli si cheerios, e innebunita dupa ele. Cam asta mananca dimineata, o fi chiar asa o crima, ca nu mananca f mult
Cheerios sunt dulci, dar celelalte nu, chiar deloc. O sa iau si fulgi de ovaz de la plafar sa ii inmoi in lapte si cu miere, cred ca ies buni.
Eu nu simt ca ma pot reintegra la serviciu si simt ca nici nu imi doresc asta. Nu vreau sa dezvolt subiectul ca sunt franta de oboseala. Atata doar am simtit nevoia sa impartasesc cu voi asta.
Sanatate restului de bolnaviori si multe imbratisari tuturor
Mami de minune mica

Anaan spune:
Ioi, Pisik, iar a facut febra de-aia urata. Boala Anei si inceperea serviciului sunt convinsa ca fac o combinatie tare nereusita! Tin pumnii, mami, si ma gandesc la voi, sa se faca Ana bine, ca restul sunt mai usor de indurat...

Floric spune:
Pisik, multa sanatate Anutzei.
Ca tot a fost o vorba despre cereale si fulgi...Pe Rares am incercat cereale storcite cu fructe palite (adica musle), fulgi cu lapte, unii din orz, ovaz, nu mai stiu exact, si unii cu cacao, cumparati de la PLUS, facute spun ei in Nemtia, si acele cereale promovate de Ilinca de la DM. Desi dupa cum am citi in seara asta sigur NU am cumparat acelasi produs (de fapt, pe mealugurile mele nu se ezista ce spui tu Ilinca). In fine...acceptate au fost cu aplauze fulgii cu lapte de la PLUS, apoi si astea cerealelel astea storcite, dar mai cu bazait. Cele de la DM le/am mancat noi. El nici nu a pus gura. Nu mai stiu cum se chemau dar situ ca am dat undeva pana in 5 lei pe ele.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Leeloo21 spune:
buna seara fetelor..normal k eu voi inchide lumina in seara asta:P tati e plecat la o filmare si mie mi-e greu sa adorm fara el..uff..
multa sanatate si de la noi!
cereale..tudor mananca din toate..si nu are pretentii..daca ii dau cu cacao papa cu cacao, daca simple, papa simple, daca cu miere, papa cu miere..si tind sa cred ca cele cu miere ii plac cel mai mult..eu i-am dat nestle..nu cred ca dauneaza atat de tare un bol micut cu papa el..si asta nu in fiecare zi..dar fiecare cu ale lui:)
la iaurt la fel..mananca de care ii dau..de care am in casa..de care gasesc la magazin:)
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+
nasterea in apa
pozici dragute

Dodo-pui spune:
tufete
uuuffffff urata febra a facut Ana...insanatosire grabnica ei si tuturor puiutzilor bolnaviori.
Noi de aprox doua saptamni am reinceput sa mancan iar si orice....nu insist si masa poate dura si foarte mult ca nu accepta sa-i dau eu ,ea-i fetitza mare si papa singura(la supite,ciorbe...zemuri in general) am reusit sa-i sustin putin mana caci logic rastoarna tot pe ea altfel...la felul doi e super ok se descurca singura cu furculitza.Cereale acum am musli cu vanile in casa vad ca-i plac...
Noi(eu cu hunii) ieri am fost o fuga pana la B ...am ajuns acasa inapoi pe la ora 15 cu aprox...Bogdi e bine cu ochiutzi(adica cataracta stagneaza) vede cu ochelarii care-i are,,,pe la inceputul scolii sf lui august a zis sa ne prezentam iar....
Va doresc o zi minunata si cu caldura in suflete

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Ilinca_M. spune:
Of, saracuta Ana. Doamne, ce febra mare, nici nu-mi imaginez ce as face, cred ca asa m-as panica de n-as mai sti de mine...sper ca daca vreodata va fi cazul sa ma pot mobiliza intr-o asemenea situatie!!
Si iarna asta nu mai trece, de cel putin 3 zle snt ditamai troienele pe la noi Sper ca i-a inghetzat noada si la fraieru' ala de urs care ne-a aburit pe noi ca vine primavara!!
Stiam ca am uitat ieri ceva: s-o urez pe Ramona si pe casnicia ei! Multi ani inainte!
Cu cerealele raman la parerea mea: sunt atatea cereale sanatoase (si nu scumpe!) pe piatza (la magazine naturiste, DM etc etc) incat e pacat sa pervertim gusturile copiilor cu rahatzishurile alea comerciale care nu mai au nimic din conceptul de "cereala"...