Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Nana, Vivela....stiu exact despre ce vorbiti in legatura cu somnul....din pacate si la mine dureaza de aproape 9 luni. Si ce n-am incercat ca sa fie mai bine...nimic, absolut nici o metoda nu a functionat. Tudor adormea la un mom dat si in 10 min se trezea , adormea dupa alte 10 min. si in juma de ora era iar treaz. Si asa o tinea toata noaptea. Singurul loc unde se mai linistea era la san. Deci toata noaptea sta ca un martisor agatat de mine.
In cazul noastru, situatia s-a mai ameliorat de o saptamana incoace.Nu vreau sa incep sa ma laud aici cum de s-a schimbat situatia pt ca am amintit aici la un mom dat ca va trebui sa pun capat alaptatului. Lui Tudor doar din punct de vedere al somnului ii merge mai bine de cand primeste LP. Sper sa nu isc vreo polemica.. Asta se intampla strict in cazul nostru deocamdata.

In rest, imi pare rau sa citesc despre accidentele copilasilor. Uffff...si eu sunt patita....sa dea DD sa nu mai auzim despre asa ceva.

Cat despre 8 martie...eeeeiiii, m-am mai laudat aici (doar suntem si la bune si la grele "alaturi" unele de celelalte), eu voi fi in Orasul luminilor, impreuna cu jumatatea din dotare....(pe 9 martie este ziua lui de nastere) si va fi o minivacanta romantica.

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

revin cu o intrebare
dat fiind ca Matei e ragusit...dr mi-a recomandat sa ii dau Nurofen la 8 ore cand raguseste
am vreo sansa sa treaca de la sine fara tratament?
voi cum procedati cand bb raguseste?
nana, Mary multumesc

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

am o intrebare: ceva retete cu carne tocata pt bebei aveti????
am ciopartit ieri un curcanoi si m-am gandit sa-i mai schimb din meniu pt ca am vazut ca e cam plictisita de piureurile uzuale....
am citit de diverse legume umplute, dar as vrea sa-i fac si ceva cu paste sau nu stiu.....aveti vre-o idee????? va roooooog

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Buna seara!

Ciorba de perisoare.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Vero, de ce nu incerci niste Homeogene sau Homeovox (parca asa ii zice). Poate ca merita sa incerci.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

NANA, IOANACT.....MULTUMESC MULT PT IDEI

PANA LA URMA AM FACUT RETETA NANEI SI CRED CA A IESIT DELICIOASA, TONY a papat cam jumate de castronel dar doar pt ca blestematul de blender nu a tocat mai bine pastele si icnea saracuta cand simtea bucatele.acum pana se obisnuieste cu bucatele mai avem de tras.

NANA pe 16 martie am programare la dr si atunci o sa aflu mai mult ca sigur ce se ascunde in burtik......iubi zice ca e baiat.....vom vedea
cat despre ajutorul soacra-mi se rezuma la spalat biberoane, adus lemne, spalat hainute tony si facut mancare.papica lu' tony o fac eu....nu o las pt ca si laptele de vaca nu-l fierbe ca lumea si ma apuca toti dracii.ea e de parere ca sunt mama si trebuie sa stau cu copilul, asa ca ea vine doar cate e10.15 min ca sa se joace cu ea.
normal ca daca fac baie sau gatesc sta cumnata-mea cu tony, dar faza e ca o pun pe picioare sa o adoarma....chiar daca de abia sa trezit.
despre babaul asta sunt in stare sa vb zile intregi, poate si de aia am crize de nervi mai dese.....ei...dar trec ele odata ce ma voi muta la casuta mea.

somnik usor.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Vero, de ce nu incerci niste Homeogene sau Homeovox (parca asa ii zice). Poate ca merita sa incerci.
Sanatate!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

cum sa il administez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Sanatate!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

cum sa il administez?

citeva pastile intr-o sticla de apa plata cu vreo 100 ml, sa zicem, din care ii pui in lingurita si ii dai pe parcursul unei zile, lichid din acela, in care s-au topit pastilutele.
Sanatate!

Maribell: nervi de otel, draga mea

Marylenac: sa vii cu forte proaspete si invaluita de romantism:)!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

adaug la ce a zis Mary - lingurita sa fie de plastic, nu metalica.

(reflectie personala: eu am o nedumerire la adaugarea remediilor homeopatice in apa plata - deci minerala. cred ca nu e chiar ok, apa aceea are fier, calciu, potasiu etc., ori eu cred mineralele interfereaza cu remediul. ideal ar fi sa amesteci remediul cu apa distilata, pura, nu cu cea minerala).

amandoi copiii mei sunt loviti de viroza, cel mic tuseste de ma capiaza, cel mare are muci colorati si e subfebril. pe mine ma doare gatul, tati ce mai e pe baricade. bine macar ca cineva poate sa alerge dupa medicamente.
curios ca niciunul din noi nu avem simptome similare. impreuna alcatuim un tablou minunat al uneo persoane cobza de racite.
vreau sa vina vara .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna mamici,
Vivela, Corina, Rocsy merci de raspuns. Am inceput s-o las si eu mai mult pe jos dar tot supravegheata de mine. Daca as fi la mine acasa, i-as crea o oaza si as fi lasat-o si nesupravegheata timp de cateva minute dar aici nu pot. Totusi ieri i-am oferit o craticioara, si un vas din plastic de care era foarte incantata. I-am mai dat o sticla cu cateva boabe de fasole in ea, si mai inventez eu jucarii din astea. Intr-o cutie de carton in care au fost servetele am pus cateva panglici doar capetele le-am lasat afara. E incantata sa traga de ele. Dar si cu astea tot supravegheata tre sa fie.
Corina, ma refeream la faptul, ca nu pot face mai nimic tata - gateste, mama ma ajuta si ea mult, da eu nu prea reusesc sa fac mare lucru. Sper la mine acasaa sa ma mobilizez si sa reusesc sa le fac pe toate. Corina, slinguri am si eu 2, dar sunt undeva prin cutii. Eu am acces doar la strictul necesar. Merci oricum.

Intrebare: Pot sa-i dau ceai de maces? De fapt iam dat deja, dar foarte putin.

Fug ca s-a trezit iar. Pup pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Buna fetelor. Ne primiti si pe noi?
sunt mamica unui baietel pe nume Alin,nascut pe 2 iunie 2010,acum asteptam barza din nou

Mergi la inceput