Floricele de Liliac - mai_iun '10 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am gasit un site educativ, atat pt cei mari cat si pt cei mici.

www.babyonline.ro/Copilul-tau/Dezvoltare/1-2-ani.html?sc=3545" target="_blank"> Aici este.

sara_a bine ai venit! si Felicitari pt bebele din burtica. Sa ai o sarcina usoara!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,
Ati plecat la plimbare? Nimeni pe aici de dimi?!
Vivela, multa sanatate la toti! Si ale mele sunt racite, fara febra dar cu tuse si muci.

Sara_a, bine ai venit! Sarcina usoara si inca un bebic sanatos!

Imi spune cineva ceva de ceaiul de macese?!

Sa aveti o zi frumoasa. La noi e soare dar e frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nati, eu cred ca poti sa le dai ceai de macese. adica nu vad vreun impediment.
doar ca nu prea vad motivul pt ceai la copii, niciodata nu l-am vazut.
prin fierbere se duce cea mai mare cantitate de vitamine, deci...ramane doar apa colorata.
daca vrei sa le faci un ceai vitaminizant, atunci pune macesele intr-un vas smaltuit, apa rece peste ele si lasa-le asa de seara pana dimineata, sau chiar mai mult. e metoda de infuzie la rece, se pastreaza astfel o cantitate mai mare de vit C in apa.

.

noi evoluam cu raceala, in mai rau evident . eu parca am tras la jug toata noaptea si m-a batut cineva sistematic cu o bata pe toate partile. tremur ca varga, desi sunt imbracata destul de gros si ma doare capul de imi vine sa-l tai sa scap de el. copiii, probabil simt si ei cam ce simt si eu, mi-e mila de ei de mor. deocamdata o infruntam fara niciun tratament.
nici nu mai stiu ce sa cred despre alaptat, damian suge mult si vad ca de vreo luna e tot bolnav, ba de una, ba de alta...nu ma asteptam, ma cam ia prin surprindere. stiu ca laptele de mama nu e panaceu, dar totusi...bine, acum imi pot imagina ca s-ar fi imbolnavit mult mai rau daca nu il alaptam...
si sunt singura cu amandoi, in caz ca o mierlim nici nu stie nimeni de noi .

va pup, aveti grija de voi si de bebei, vedeti ca umbla o viroza nenorocita raaau!!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, eu puneam macesele in apa clocotita, da nu le fierbeam, le acoper cu un capac si le mai las vreo 2 ore. Da in apa rece ma gandeam ca n-are cum sa-si lase proprietetile. Dar daca zici ca ai facut incerc si eu.
Apropo de alaptat, Vivela. Citisem pe undeva ca bebeii au imunitate doar in primele 6 luni datorita laptelui matern. Nu credeam asta, dar cred ca imi voi schimba parerea. Acum vad si eu ca Beatrice tuseste de ceva timp si are muci si prea ii trece desi iam dat si sirop. Pana la 6 luni cand racea puteam sa nu-i dau nimic si se facea bine in 3-4 zile.
Sa va faceti bine cat mai repede. Da nu e viroza de te simti asa rau?

Fetelor, mai puneti ceva retete de papa pentru bebei, ca sunt in criza de idei. Nana, am pastrat reteta cu paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

putine ore are o zi si multe-s de facut.
Sabina inca nu si-a dat drumul la mers. Daca nu simte ea un pic de sustinere la mana nu are curaj sa plece. Asa ca suntem inca in stadiul de plimbat impreuna prin casa.

Nati, nu te pot ajuta cu retetele. La noi aburelile si fructele fresh sunt "la moda".
Azi de ex are in meniu un galbenus, o felie de avocado, broccoli.

Am luat masina de paine si incerc tot felul de retete. Ieri am facut o paine cu seminte (dovleac si floarea soarelui - nesarate) si a iesit super; a apreciat-o si Sabina.

Maribell, cum te mai simti? Creste bebe?
Eu zic sa nu refuzi nici un ajutor care ti se ofera pentru ca o sa ai o perioada mai grea in urmatoarele luni.

Nati, sa inteleg ca sunteti in mutare? Gata apartamentul?

Nana, ce fain cum i-ai pregatit Adelinei sertare cu "minuni". Sabina se duce tinta la sertarele cu jucarii ale baietilor. Acum de ex scormoneste intr-unul de Lego, alege cate ceva, studiaza apoi il pune la loc si ia altul.

Vivela, multa multa sanatate!

Sapt aceasta sunt baietii in vacanta asa ca o sa avem zilnic inot si patinaj. De-abia astept sa inceapa si Sabina aceste 2 activitati (anul viitor la toamna).

Am fugit la datorie

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

hello mamici
vivela va dorim multa sanatate
nati legat de sistemul imunitar
am citit ca acesta se formeaza incepand cu varsta de 6 luni pana la pubertate
deci inainte de 6 luni bb nu are sistem imunitar si se bazeaza exclusiv pe cel al mamei, pe care il primeste prin laptic

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Vero, nu stiu ce sa mai cred, da cert e ca parca se tin racelile mai rau de bebe.
Artu, inca nu e gata cuibul. Daca termina muncitorii la sfarsitul lunii martie - e bine! Eu una, astept faza cumparatului tapetelor pentru fete. Am vazut cateva modele foarte frumu. O sa pun poe indata ce va fi gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ca tot se vorbi pe aici, mi-a cazut ieri fata din pat iarasi. A 5-a oara... Bogdan zice ca nu a cazut rau, ca a venit incet cu mainile in fata, dar nu are de unde sa stie I-am dat cateva lectii de coborit din pat cu picioarele inainte, pe burta, dar nu cred ca s-a prins. trebuie sa mai exersam..

Sar a bine ai venit!! woow, deja bb2, mama mama ce curajosi, asta zic eu curajosi, fraate! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Vivela si eu ma intreb uneori care e faza cu laptele asta de mama si anticorpii...Vorba ta, ne dorim un panaceu, dar uite ca nu e chiar asa. SI noi suntem inca racite...eu am trecut de faza aia critica pe care o descrii. Ilinca inca tuseste si muceste.ooof I-am dat eurespal, panadol si uneori aerosoli cu dexa. Sanatate!
Nati spor la treaba...suntem curioase sa vedem poze la final
Nana ingenioasa ideea cu sertarele amenajate pentru Adelina..din pacate nu avem astfel se spatiu neexploatat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Fetelor, mai puneti ceva retete de papa pentru bebei, ca sunt in criza de idei. Nana, am pastrat reteta cu paste.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006)

Am pus pe mail-ul comun retete.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Imi pare rau ca va luptati cu raceala si voi si copilasii vostri.
Azi noi facem doza 2 de Prevenar.
Inspirata de Nana, nu am gasit paste de porumb, in schimb am gasit taietei japonezi din faina de orez pe care vreau sa-i fac cu lapte la copil. Arata foarte bine si in supa (poza de pe pachet), dar sa incerc pentru mine caci pe al meu nu-l atrage zemuiala de legume.
O sa incerc sa-i fac taietei si cu legume inabusite.
Al meu desi a inceput diversificarea cu mancare blenduita, se descurca foarte bine cu mancarea intreaga: biscuiti, fructe, legume
Da din falci, mancal-ar mama! Pana acum nu am avut incidente neplacute si sper sa nu avem.
Din cana stie sa bea, dar din canuta cu cioc, nu!
Cam atat despre noi.
O zi frumoasa fetelor!

PS De 8 martie, femeile sunt libere la noi la scarbiciu!

Mergi la inceput