Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza gravidoaselor! Fac cinste cu... un ceai de tei cu lamaie pe vremea asta....
Ramyy, felicitari pentru baietel!
Fetelor noi, bun venit si sarcini usoare si la termen!

Cred ca am inceput sa il simt aseara m-a "intepat" ceva in burta, dar nu eram foarte sigura... dar acum dimineata, in timp ce va citeam pe voi, clar am simtit vreo 2-3 impunsaturi
Colegele mele rad de mine, dar mie imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp... hormonii astia...
Lissa, foarte tari pozele de la eco... mi-a placut cum a scris acolo "hi mom&dad, sis!" very cute
Burtoiul meu creste intr-un ritm alert... si kilogramele le iau la fel de alert! in vreo 2 sapt, 1.5 kg. Sper sa nu ma fac cat o balena esuata
Va pup pe toate, iar am zi grea!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticute!eska bine ai venit si sarcina usoaraindra felicitari pentru Baietel 20+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata Noi am fost plecati din Bucuresti in weekend si cand m-am intors m-am bucurat ca am avut o gramada de recuperat.
Lissa felicitari pt bebele sanatos si maricel(nu stiu cum e cu greutatea) si multa sanatate Anei
Laura multa sanatate tie si lui Dani
Aveti grija cu racelile ca, cel putin in Bucuresti am vazut ca e epidemie.
Felicitari mamutz pt baietel
Felicitari indra pt baietel
Ramyy felicitari pt baietel
Numai baietei in odiseea noastra?
Eska bine ai venit la noi
Veronica bine ai venit si tu
Clubul burticilor care fac ecografii dese il primiti si pe sotul meu? Nu mai are rabdare pana saptamana viitoare cand vom face eco de la triplul test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Seara buna fetele!
Bun venit Veronica si Alexia_ada si sa aveti o sarcina usoara
De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie;

20+ Maya-Maria

Mie si ieri mi+a zis sa iau un nospa imediat ce se intareste burta si pot lua linistita mai multe pe zi. Pana acum nu am avut nevoie de mai multe, dar cate unu asa am tot luat. Contractiile prea dese pot deschide colul. Asta nu inseamna ca neaparat se deschide, dar e mai bine sa previi.

Rammy FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!!

Hai strumfitele sa ajungeti baieteii din urma.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eska

Buna seara! Va citesc de cateva luni, cam de prin noiembrie... Si mi-ar place sa ajung si eu pe listuta voastra de pe prima pagina
Sunt insarcinata in 14 saptamani,UM 10.11.2010, DPN 17.08.2011

Bun venit! Bebe sanatos si la termen

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

gata,am fost ... are 360 de gr,are toate cele si nu sta locului. Avem talpicile de 3 cm si nu stiu ce e...na...asteptam

am trimis email cu poze de la eco pentru cine vrea sa ne vada.

Actualizez un pic listuta

Mama de Ana si 20+

bebe grasut.

La voi tot asa greu merge forumul?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui indra03

Buna dimineata dragele mele!
Bun venit noilor fete! Sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi si norocosi!
Imi pare tare rau dar eu am f f f putin timp sa scriu, insa v-am promis ca "raportez" de fiecare data rezultatele mele:
glicemia REZULTAT=69 OK!
ecografia ne-a edificat ca si bebelul nostru este BAIETEL, are un avans de crestere de 10 zile si are 164 gr +/- 24gr.
Flyhigher77, ,... ma iau de manuta cu voi in ce priveste rezistenta fara sa-l vad pe bebe, dupa ~2 saptamani simt ca innebunesc, ma trec toate gandurile negre caci bune nu ma apuca RECUNOSC( dar nu am avut decat un singur motiv si anume ca dupa 12 saptamani mereu bebelul nostru este cu "circulara pericervicala", iar sotul meu ma incurajeaza si glumet imi spune ca este inca iarna si sta baiatul cu cordonul = fular in jurul gaticului!OF! OF! OF!)
CE GREA ESTE ASTEPTAREA PANA LA O NOUA ECO!
toate fetele si,ca intotdeauna:
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 16+ saptamani

indra03 felicitari pentru flacau!
pentru sanatatea copiilor nostri, trebuie sa scurtam cat mai mult perioadele de panica si gandire negativista!
apropo de cordon, trebuie pastrat sub stricta observatie, dar mi-a explicat medicul, ca e un "furtun" foarte bine construit si lubrifiat, ca sansele reale de a se strange foarte mult incat sa afecteze copilul sunt destul de reduse, plus ca bebele tau are avans de crestere, ceea ce inseamna ca nu-l jeneaza absolut nimic! mie mi-a recomandat echo atunci cand ma simt panicata, stresul poate dauna grav, asa ca mai bine sparg pusculita si mai fug sa-l vad!
sper sa aflu curand ce ascund in burtica!
va cu drag, pe absolut toate!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Buna burtici mari si mici!

Bun venit noi mamici !!

Lissa ana , felicitari pentru bebe plinut. A mea bebelina mi-e teama ca e mica .

Nu mai pot astepta pana la eco morfofetala de pe 7 martie, dar nici nu am timp sa ma duc la o eco simpla sa ma linistesc, 8 -9 la serviciu ma epuizeaza de tot, iar apoi adorm oriunde asa in patul baiatului meu, pe scaun ghemuita si amortita, in cada...

Felicitari pt bebele cu puta!! Foarte simpatic.

si ma ridic de pe scaun sa nu adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

indra, mamutz- felicitari pt baietel

doamne ce de baieteii la odiseea asta
am stat aseara pe net pana la ora 12 si nu am gasit nici un nume de baiat care sa imi placa...care aveti idei si sugesti, din partea mea sunt binevenite

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza burtici!

Sper ca ati dormit bine de tot!
Ce vad: alt baietel!! rammyy sa iti traiasca! Sa te bucuri de el

Eu in ultimul timp pot zice ca nu l-am mai simtit deloc pe bb. Poate si-a schimbat pozitia in asa fel incat nu pot sa il simt.

De cateva zile am inceput sa am si dureri in col, iar azi vad ca din nou minunatele contractii.
Si de cateva zile sunt inbutoi. Nu stiu ce e cu mine.

O fi de la emotii, ca luni am un interviu foarte important...nu am stiut ca e asa de important pana nu mi-a zis un amic, ce ii cunoaste pe cei cu care voi avea interviu. Toti sefii din institut...amicul meu mi-a zis ca nu vazut asa ceva pana acum. Orice interviu avea maxim 1-2 sefi de departament...acum sunt toti sefii de departament. Stau si ma gandesc de ce doamne iarta-ma trebuie sa am eu genul asta de interviuri. De cand ma stiu numai cei mai ciudati, stricti sau critici sefi am avut. Aaa, am avut si d-aia de aveau probleme serioase cu capul dar atunci mi-am dat demisia.
No, sa vedem ce-o fi , dar eu deja sunt total deprimata. Poate si din cauza ca gargaritza nu o mai simt. Dar deloc, deloc...eram asa de fericita cand il simteam, acum... imi fac griji pentru el/ea.
Burtica s-a micsorat, acum arata ca la babyblue.Stiu ca eu am precedente, creste, scade si tot asa.
Kilogramele sunt fix un kg in plus...ceea ce e ok, zic eu.
Sanii nu mai sunt pietroii aia de la inceput, ba chiar au scazut; pentru mine e un mic motiv de bucurie dar si ingrijorare.

O sa am marti intalnirea la moasa...insa, am luat-o razna??

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput