Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

multumesc mult fetelor

asa se pare pana acum ca este odiseea baietilor

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo ramyy,acum alta treaba grea:alegerea numelui.
Felicitari!

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

da grea misiune cu numele , trebuie sa gasim ceva

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Buna fetelor, imi place animatia de aici, bine ca nu scrieti pe hartie, ca altfel ati manca zeci de paduri !
Arianna, babyblue, ramyy suntem ca la Alcolicii Anonimi, am mai spus, eu am rezistat fara echo numai 2 saptamani , deci ma incadrez cu brio la premiul gravida dementa a anului !
Important e sa fie bebeii nostri sanatosi si noi sa scapam de piticii de pe creier!
Va pe toate!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

putem face clubul gravidelor demente si panicoase care fac eco!:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Avem puta !!!!

acum am venit de la ecograf si e baietel

16+

FELICIARI RAMMY, PENTRU BAIETEL!!!!!

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Avem puta !!!!

acum am venit de la ecograf si e baietel

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt.4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

FELICIARI RAMMY, PENTRU BAIETEL!!!!!

_

14+ cu

Mersi

oricum eu ma bucur ca vad ca nu sunt singura paranoica si nebuna cu ecografele..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

flyhigher77 mersi pentru raspuns 20+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Roberta, mult succes maine si ai grija de tine!

Ramy, felicitari pentru cocosel!!

Roxy, ma bucur ca ti-au trecut starile de rau...atat de mult am asteptat si eu sa am pofta de mancare..acum totul e ok si la mine..drept urmare am si pus 2 kg..cam putine dar a trebuit sa le si recuperez pe cele pierdute in primele luni.

Veronica, bine ai venit! Locuiesti in Bruxelles? Stii deja unde vei naste?

Pupici si o noapte linistita va doresc!

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

Buna seara! Va citesc de cateva luni, cam de prin noiembrie... Si mi-ar place sa ajung si eu pe listuta voastra de pe prima pagina
Sunt insarcinata in 14 saptamani,UM 10.11.2010, DPN 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eska spune:

Inca ceva, DN 25.03.1980
Iar bebe dupa eco de la 12 sapt cam 80% s-ar parea ca e baietel... ca sa citez ce a spus ginecologul.Vedem mai sigur la urmatoarea eco

Mergi la inceput