Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flyhigher77 Buna fetelor, imi place animatia de aici, bine ca nu scrieti pe hartie, ca altfel ati manca zeci de paduri !Arianna, babyblue, ramyy suntem ca la Alcolicii Anonimi, am mai spus, eu am rezistat fara echo numai 2 saptamani !Important e sa fie bebeii nostri sanatosi si noi sa scapam de piticii de pe creier! Va pe toate! 16+Felicitari ..... ![]() sunt curioasa cat rezist si eu Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV |
14 + ........ cu
Bebe
cereline spune:
Seara buna fetele!Bun venit Veronica si Alexia_ada si sa aveti o sarcina usoara
De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie;
20+
Maya-Maria
ramyy spune:
Avem puta !!!!
acum am venit de la ecograf si e baietel![]()
16+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui ramyy Avem puta !!!! acum am venit de la ecograf si e baietel 16+2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Felicitari .....sa creasca mare si sanatos .
14 + ........ cu
Bebe
roxybarbu spune:
FELICITARI PENTRU BAIETEL RAMMY 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui ramyy Avem puta !!!! acum am venit de la ecograf si e baietel 16+2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Felicitari!!!!!! ce de baieti!!! Sa-ti traiasca Ramyy!

16+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui cereline Seara buna fetele! Bun venit Veronica si Alexia_ada si sa aveti o sarcina usoara ![]() De 2zile am burta foarte tare,oare ar trebui sa ma ingrijorez?Si urmatoarea ecografie o am tocmai pe 11 martie; 20+ Maya-Maria |
Daca nu ai si alte simptome dureroase, cum ar fi contractiile, n-ai de ce sa te ingrijorezi!

16+Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

!