Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

IRETH legat de cumparaturi , iti impartasesc din experienta mea....sper sa nu plictisesc pe nimeni.....
POMPA ELECTRICA , STERILIZATOR, INCALZITOR DE BIBEROANE, BIBEROANE SI SUZETE......nu le-am cumparat pt ca vroiam sa alaptez si am considerat ca sunt bani aruncati pe fereastra.dar la spital am avut surpriza sa constat ca daca aveam pompa poate ca pana la urma as fi reusit sa alaptez....sa-ti spun cum a fost: eu nu am sfarcurile pronuntate, cum se zice sunt plata(ma asteptam ca o data ce fata o sa suga se formeaza ele) asa ca dupa primele supturi ale fetei mele m-am ales cu niste ragade sangerande de toata frumusetea unde nici garmastanul folosit din belsug nu a facut minuni.asta se intampla in ziua in care am nascut.o hraneam pe bebe cu seringa(in spania daca alegeai sa alaptezi nu-ti dadeau pompa, biberon sau suzeta, asta ca sa nu-ti refure sanul).nu am mai putut sa alaptez 2 zile pana mi-au trecut ranile.intre timp la insistentele mele mi-au adus o pompa cu care ma mulgeam ore intregi pt a nu-mi pierde colastra si pt a-mi forma canalele.si tot cu seringa o hraneam.dupa 2 zile de hranit cu seringa si dupa ce mi-au trecut ranile am incercat sa o pun la san, dar din pacate fetita mea scumpa se obisnuise cu seringa.faza e ca daca aveam pompa, as fi putut asa-mi formez sfarcurile inaintea mesei pt fata ca sa aiba de ce apuca si nu as mai fi facut ranile ale ingrozitoare.am incercat o saptamana in spital cu dr-iicare ma consiliau, ca sa o alaptez la san, dar din pacate fara succes.ajunsa acasa am cumparat biberoane, suzete ,incalzitor (-e super bun cand dai biberon, eu si acum il folosesc si fac si ceaiul la el) si sterilizator (-care este extrem de bun pt ca nici eu nu am incredere in chimicalele din solutiile pt sterilizarea la rece).pompa am folosit-o 2 luni non-stop pana cand trebuia sa stau 2 ore la fiecare muls pt necesarul echivalent cu o masa si de epuizare am trecut pe lapte praf.pompa am avut medela elecrica pe acumulatori....foarte buna.
in rest
- termometru normal cu mercur ....care e cel mai bun in opinia mea(am si din cel de frunte si imi da erori)
-aspirator nazal(batista bebelusului´)din cel care ttragi tu cu gura...stiu ca suna scarbos dar mi se pare cel mai practic

sper ca nu am plictisit pe nimeni
daca imi mai aduc aminte de ceva......postez

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor eu in ce luna sunt exact???

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ah, gata am gasit.
http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

lissa, imi pare rau pentru ana!
iti urez multa sanatate!

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babyblue ...felicitari pt rezultat....dar da-mi voie sa iti spun ca eu cred k ai sa pierzi pariul ....asa k o sa vreau si eu o cafea

Ramyy....imi pare rau.....dar dupa cum stii este pur statistic acest test.....o sa iasa bine amnio ai sa vezi

Azi am simtit pitica....3 lovituri...una fff puetrnica....si bineanteles ca am plans

15 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Maribell, multumesc mult, mult de tot de sfaturi! sunt convinsa ca le sunt utile tuturor mamicilor care sunt la primul bebe

16+

Mergi la inceput

BABY BLUE ESTI IN LUNA A 3 A.....din saptamana 16 treci in luna a 4 a.

eu am folosit si folosesc scutece si servetele umede de la pampers, crema pt protectie fundulet de la nutraisdin(pt cand e foarte iritata) si vasilina cu galbenele de la melkfett.produse cosmetice bebe de la mustela.

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

IRETH....DACA NU AI SFARCURI TI LE RECOMAND PT CA O SA AI NEVOIE.IAR FAZA CA SUZETA FACE BEBELE SA NU MAI VREA SANUL ESTE O PROSTIE.LA INCEPUT E FRUMOS SA TE FOLOSEASCA BEBE DREPT SUZETA, DAR IN TIMP trezitul des noaptea doar pt a te folosi drept suzeta te va obosi la maxim.eu i-am dat suzeta din prima zi, si o calma noaptea.
IRETH ITI DORESC SPOR LA CUMPARATURI !!!!

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai ca fac acusi un capitol nou.

Stati cumintele ca acusi vine

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor eu in ce luna sunt exact???

_

14+ cu

Corespondentul sapt. de sarcina in luni:
luna 1= 01-05 sapt.........luna 4= 14-18 sapt.....luna 7= 28-31 sapt.
luna 2= 06-09 sapt......luna 5= 19-22 sapt........luna 8= 32-36 sapt.
luna 3= 10-13 sapt......luna 6= 23-27 sapt.......luna 9= 37-40 sapt.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

CASUTZA NOUA

Mergi la inceput