Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Buna fetelor

azi am facut TT pe la ora 1 am si rezultatul ...am niste emotii...

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Tin pumnii!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Bafta Ramyy, sunt sigura ca o sa fie bine!

16+

Mergi la inceput

Fetelor, apropo de asistatul la nastere din partea sotului. Al meu sot e fricos si e aproape de lesin si cand are de recoltat sange pentru banalele analize.
Am discutat insa despre asta cu fratele meu, care e deja tatic si a asistat la nasterea naturala a cumnatei mele si am vrut sa aflu parerea lui.
Omul spune ca a fost traumatizant si ca i-a luat extrem de mult timp sa-si vada sotia din nou, ca pe persoana de dinainte de sarcina, adica din momentul ala a perceput-o mai mult ca mama,care a suferit, s-a invinovatit pentru starea asta, i-au revenit de nenumarate ori in minte minutele alea de chin al ei, si mult dupa nastere, in momente in care ar fi trebuit sa o perceapa ca pe iubita sexi si misterioasa, o perioada, in capul lui e a fost doar mama copilului lui, lucru ce i-a inhibat total erotismul si le-a afectat grav viata intima de cuplu, vreo 2 ani. A fost sincer cu mine, am apreciat ca n-a ascuns nimic!
E un punct de vedere masculin, altfel decat percepia mea feminina, asupra subiectului.
M-a pus pe ganduri ...

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neazta fetelor.

sofia inseamna intelpciune in limba greaca si este si nume de sfant!
e un nume puternic si f frumos!

fetelor, eu ma duc sa-mi ridic rezultatul la dublu test. sunt moarta de frica.

mai rau, de 2 zile mi s-au inmuiat si parca si micsorat sanii...am avut si dureri de burta.:(

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

neazta fetelor.

sofia inseamna intelpciune in limba greaca si este si nume de sfant!
e un nume puternic si f frumos!

fetelor, eu ma duc sa-mi ridic rezultatul la dublu test. sunt moarta de frica.

mai rau, de 2 zile mi s-au inmuiat si parca si micsorat sanii...am avut si dureri de burta.:(

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Draga mea, sanii se detensioneaza si se umfla din noua periodic, la fel si burta, sunt perioade si perioade, nimic nu e constant in sarcina, nu te panica, nu inseamna ca ti se intampla ceva rau!
Sunt sigura ca dublul test e ok!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ireth, eu eram convinsa ca Sofia/Sophia e nume de sfanta

Serios? ia, am pe-aici o sotie de preoteasa, ma documentez saru-mana!

16+

Sf. Mucenita Sofia si cele trei fiice ale sale: Pistis, Agapis si Elpis, e pictata in toate bisericile langa sf Parascheva

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Succes fetelor ce asteapta rezultate la analize.

Cat despre asistarea la nastere, eu imi doresc sa nasc natural, si imi doresc mult ca sotul sa fie langa mine in timpul travaliului, dar nu si in momentele nasterii.
Ideal mi s-ar parea sa-mi pot face o buna parte din travaliu acasa...dar depinde de mai multi factori, si e riscant.

Oricum, am convingerea ca va fi totul bine.

pe toate, si zi usoara!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

sincer cu inregistrarea nasterii nu stiu ce sa zic.. am o retinere, sunt de acord cu inregistrarea cand iti pune bebe in brate dar orele alea lungi de chinuri(chiar daca nu se va inregistra ore intregi cu tipate.. cred k nici o femeie nu vrea sa i fie reamintit..(oricum va fii in capul ei.. apoi se va creea si o chestie aiurea .. "uite cat am suferit ca sa te am pe tine?"e ca si cum s-ar pune degetul pe rana de fiecare data cand video ar fii vizualizat de catre mama .

cum am mai spus nu dati cu pietre e parerea mea!

memoria lucraza in cai misterioase.. si nu ne vom mai aminti in timp chiar tot.. vom ramane doar cu frumoasa amintire cand ne pune bebe in brate cand il pupam alapatam cand va creste.
Cu sotul la nastere inca ma gandesc... eu cred k el ar vrea sa-mi fie alaturi.. insa nu stiu daca mi va face mai bine sau mai rau, mai ales k lui ii lipseste cu desavarsire rabdarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Fetelor, apropo de asistatul la nastere din partea sotului. Al meu sot e fricos si e aproape de lesin si cand are de recoltat sange pentru banalele analize.
Am discutat insa despre asta cu fratele meu, care e deja tatic si a asistat la nasterea naturala a cumnatei mele si am vrut sa aflu parerea lui.
Omul spune ca a fost traumatizant si ca i-a luat extrem de mult timp sa-si vada sotia din nou, ca pe persoana de dinainte de sarcina, adica din momentul ala a perceput-o mai mult ca mama,care a suferit, s-a invinovatit pentru starea asta, i-au revenit de nenumarate ori in minte minutele alea de chin al ei, si mult dupa nastere, in momente in care ar fi trebuit sa o perceapa ca pe iubita sexi si misterioasa, o perioada, in capul lui e a fost doar mama copilului lui, lucru ce i-a inhibat total erotismul si le-a afectat grav viata intima de cuplu, vreo 2 ani. A fost sincer cu mine, am apreciat ca n-a ascuns nimic!
E un punct de vedere masculin, altfel decat percepia mea feminina, asupra subiectului.
M-a pus pe ganduri ...

16+

si eu cred chestia asta.
oricat am vrea noi sa credem ca iubitii nostrii soti, care in mod sigur sunt niste barbati deosebiti si buni, sunt in stare sa participe la asa ceva, eu cred ca ne imbatam cu apa rece, nu se poate sa nu fie afectati. chiar dc nu recunosc.
barbatii sunt f atinsi de elemntul vizual, de aia ei si se excita asa puternic la stimuli vizuali in primul rand.

oricat de buna ar fi comunicarea noastra cu ei, prietenia si tot tacamul, eu imi doresc ca sotul meu inca sa ma perceapa apoi feminina si vb ta, misterioasa.

dc asta e datul nostru al femeilor, sa nastem si sa ne chinuim, nu inseamna ca scapam de asta dc participa si sotii la chin. si nu cred ca un barbat te respecta mai mult, dc te vede urland de durere. dc e sa te respecte, te respecta oricum.

eu ma uit la sotul meu, nici n-are curaj sa se culce cu mine, desi e evident ca are chef uneori f tare, pt ca s-a socat cand a vazut sangerarea de atunci, cand am facut dragoste prin sapt 8. mereu imi zice, of ce chef am, sau am avut, dar mi-e frica sa fac ceva...cred ca oarecum il si inhiba ideea de bebe in burta si fetelor, sotul meu e medic. ar trebui sa fie muult mai imun la chestii din astea si totusi nu e.

nu judec pe nimeni, eu stiu doar ce voi face eu, sigur nu vreau sa fie nimeni cu mine atunci, decat doctorii si asistentele si cu asta basta. cu atat mai mult cu cat fac cezariana, nu e nimic placut sa vada cineva matze si uter cusut, hemoragiile si placenta aruncata intr=o galeata de sub patul de operatie. (eu am vazut cezariene in facultate, cel putin la giulesti asa se procedeaza, placenta se arunca intr=o galeata de langa pat).sincer, nimic misterios sau frumos in toata chestia aia.

eu cand m-am operat acum 6 ani si am iesit din operatie, nah eram livida ca dupa anestezie, ca orice om dupa anestezie, ai mei cand m-au vazut sau prietenul de atunci, au plans, erau socati de imagine. paream..moarta, pt ei.si mi iesea sonda urinara din pasarika si burta era taiata, nah...nu prea placut.

eu personal o sa optez sa ma vada toata lumea DUPA ce nasc si mi revin, event sa am ceva timp sa ma si cosmetizez putin:))) sa nu radeti, dar intentionez ca la prima poza cu bebe, sa fiu si usor rujata, nu incercanata si livida la fata si plina de sudoare! :)))) nu dati cu rosii!!!! eu nu arat bine in poze, nefardata.:))

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Buna fetele!
Eu sunt untr-o stare cam aiurea....nu prea am chef de nimic...as staaaaaa si as staaaaa si as lenevi. NU stiu, probabil si vremea asta este de vina.

Babyblue, imi place numele ales....plus ca amandoua sunt nume de sfinti

Bafta fetelor care au facut/asteapta rez de la TT

Despre asistatul la nastere de catre sot...nu prea stiu ce sa zic. mi-as dori si nu mi-as dori. Daca ar fi sa stea cu mine, sa stea sa ma tina de mana si sa nu vada "iesirea" ...cred ca ar ramae destul de socat
Dupa ce l-am nascut Filip, vreo trei luni nu s-a "uitat" la mine de teama sa nu-mi faca ceva rau , dar daca ar si vedea cum iese copilul...nici nu vreau sa ma gandesc....

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput