Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ana Maria bafta la TT Tinem pumnii. Si noi tot cam 1000 lei dam lunar pe analize, dar ne-am obisnuit cu ideea Vrem doar sa-i fie bine lui Junior. Voi ce sex vreti sa aiba bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza burtici,

Ce de subiecte interesante!
Alex al meu e foarte oropsit si suparat pe viata - el de ce nu poate sa asiste la nastere? (vreau sa nasc la Cantacuzino, deci la stat) Ce, el e mai prejos decat mine, nu are si el DREPTURI?!
Am incercat eu sa-i explic ca uite, o sa mai fie in salon si alte fete, si poate se rusineaza si timoreaza de faptul ca o sa fii tu acolo (presupunand ca i-ar da cineva voie - dar ma indoiesc). Iar el mi-a raspuns ca oricum o sa stea doar cu ochii pe mine, nu se uita el la altele... plus ca ce au ele am si eu, deci ma rog, logica barbateasca

Legat de nume.. pentru fata am gasit, dar culmea, eu sunt convinsa ca o sa fie baiat. Dar daca va fi fata, vreau ceva cu Sofia (joke: cineva ne-a spus ca e foarte bun numele Sofia, contine "PHI"-ul grecesc care e nus ce mare jmecherie, in fine, da bine la copil. Iar Alex, dupa ce cade un pic pe ganduri, zice: stiu! o sa ii punem numele Fifi! de doua ori PHI! o sa fie cea mai cea! )
Tot pentru fata Alex vrea sa ii punem numele bunicii lui, Mylka (da, ca pe ciocolata ) pentru ca a fost cineva, si e foarte foarte atasat de ea, practic ea l-a crescut. Sofia Mylka Bancila.... hmmm... eu pe de alta parte, desi o respect foarte mult pe Mylka, as vrea pe langa Sofia si un nume de sfant, ca stiti cum e, copii sufera cand nu au si ei o onomastica de sfant. Sofia Ioana? Sofia Ana? inca negociem
Iar la baiat... aici e problema! Alex vrea ca pe el: Alexandru Octav. Toti primii masculi din familie musai sa poarte numele Octav. Traditie. Mie imi place Tudor.... Tudor Octav suna chiar bine, dar nuuuu, al meu sot spune ca de fiecare data cand zice Tudor se gandeste la Dorel (Tudor-Tudorel-Dorel) si la reclama aia idioata cu "Doreleeeee!".... of, cateodata e un cap patrat.
In concluzie, suntem departe de a stabili clar numele.
Bafta tuturor celor care au analize de facut, si interviuri
Va pup, o zi buna!

16+

Neataa, am intrat scurt ca-s plina de treaba la servici! tare-mi sunteti dragi, vesele ca niste vrabiute!
Ireth, am o veste buna, Sofia e nume de sfanta, am gasit un link pentru tine:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie04.htm
surorile mele, ce faceti?
absolut toate gravidutele!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Ana Maria bafta la TT Tinem pumnii. Si noi tot cam 1000 lei dam lunar pe analize, dar ne-am obisnuit cu ideea Vrem doar sa-i fie bine lui Junior. Voi ce sex vreti sa aiba bebe?

Mihaela

chiar nu am preferinte. Eu m-am visat intotdeauna mama de fetita, o am deja, frumos ar fi si doua fetite dar si fetita si baiat. Ma gandesc ca baiat ar mai reduce eventuala gelozie dintre frati, fiecare fiind intr-un fel copil unic (unica fata/unicul baiat)

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si eu am gasit o Sf Sofia pe 17 sept

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Am primit raspuns ca e nume de sfant. Stiu ca inseamna intelepciune in greaca, deci o sa fie o desteapta si o sfanta
Daca va fi fata

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata cu intraziere fetele
aseara ca tot vorbeam noi de asistarea sotului la nastere, am discutat si cu al meu sa vad parerea lui ...ii este frica si chiar mi-a spus ca nu ar suporta sa ma vada urland, tipand etc. De dimineata imi zice ca a visat ca era in sala de nasteri si un dr langa mine cu o foarfeca marrreee si altul cu un bisturiu gigantic si il intrebau pe sot cu care sa inceapa , am ras cu lacrimi de dimineata la cafea
Ana Maria te asteptam cu vesti cat mai bune de la TT
Si noi maine avem programare la ora 3, abia astept...
va pupacesc si cele care sunteti la munca sa aveti o zi scurta si usoara

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna fetelor

azi am facut TT pe la ora 1 am si rezultatul ...am niste emotii...

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticutelor!Roberta multa sanatate si te asteptam cu vesti buneIn legatura cu asistarea sotului la nastere,daca imi dau voie cei de la clinica eu il voi lasa sa stea cu mine sa vada prin ce trece o mama;Eu sunt foarte nerabdatoare sa mi tin fetita in brate,sa treaca timpul mai repede;Desi se spune ca perioada sarcinii este f frumoasa,eu nu o simt deloc asa poate unde ma simt si rau; toate gravidutele! 20+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Eu i-as impusca p-astia de la Bucuresti. Cum se poate in provincie sa ai rezultatul in cateva ore, iar in Bucuresti sa dureze 2 saptamani?!?!
Ok, inteleg ca la Bucuresti e mai aglomerat, dar nu se face la un singur centru, sa zici ca de-aia e asa aglomerat... sa dureze MINIM 2 saptamani!
Aberatie

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Buna fetelor

azi am facut TT pe la ora 1 am si rezultatul ...am niste emotii...

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

imediat trece timpul suntem aici si te asteptam cu vesti bune

14+

Mergi la inceput