Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Buna!
Am o mica problema.Culorea scurgerii vaginle normale s-a modificat putin din galbuie,in putin mronie.In rest nu e modificata tesxtura,mirosul,nu m dore nimic si nu am nici un sintom diferit sau ciudat.E adevarat ca am mers foarte mult zilele acestea,ceea ce de obicei nu fac,dar oare asta sa fie cauza?
Ati patit as ceva?

Eu am patit asa in decembrie dupa ce am cazut pe gheata si am avut iminenta de avort. Dr mi-a dat Arefam si dupa vreo 5-6 zile s-au oprit scurgerile maronii. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

alexia_ada - te inteleg cu vremea, si aici a nins din nou si e ger. Depresiile astea eu le infrumusetez cu cate o brosa colorata, o haina/esarfa mult mai vesela decat negrul pe care-l vad mereu pe oamenii din strada... ma simt brusc deosebita/optimista, si imi trece! Sau ascult un pic de Toma Caragiu pe youtube si rad in hohote! Apoi, nu te grabi sa vrei caldura ca asta o sa vina sigur, si chiar va fi greu de suportat cu extra-greutate pe noi! Deci savureaza cat mai e racoare si respirabil! Concediu usor, fara probleme! Si iti tinem pumnii joi cu ecografia, sa fie ce iti doresti tu, dar mai ales foarte sanatos!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nici eu nu ma vad mama acum. Inca nu mi s-a trezit instinctul matern, dar mi-au zis mai multe mamici ca instinctul vine de cele mai multe ori dupa ce o sa-mi strang puiul in brate. Noi ne-am dorit mult sa fie baietel si se pare ca ni s-a indeplinit dorinta. Speram ca la morfo II sa nu i se schimbe sexul pt ca ne-am obisnuit cu ideea ca vom fi parinti de baiat. Baiatul nasilor are capul ca si cum ar avea multe cucuie si ne-am speriat si noi ca asa va avea si baietelul nostru. Nu stim cum sa-i facem baie, cum sa-i schimbam pampersul.Nu stim nimic O sa stea mama cu noi in primele luni ca sa ne invete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

alexia_ada - te inteleg cu vremea, si aici a nins din nou si e ger. Depresiile astea eu le infrumusetez cu cate o brosa colorata, o haina/esarfa mult mai vesela decat negrul pe care-l vad mereu pe oamenii din strada... ma simt brusc deosebita/optimista, si imi trece! Sau ascult un pic de Toma Caragiu pe youtube si rad in hohote! Apoi, nu te grabi sa vrei caldura ca asta o sa vina sigur, si chiar va fi greu de suportat cu extra-greutate pe noi! Deci savureaza cat mai e racoare si respirabil! Concediu usor, fara probleme! Si iti tinem pumnii joi cu ecografia, sa fie ce iti doresti tu, dar mai ales foarte sanatos!

Sunt ca un ou kinder!

multumim frumos de ganduri bune le primim cu mare dragostre si caldura !! acum sa vedem , sper sa nu ma plictisesc pe acasa , din primvara ne apucam si noi de balcon sa il izolam , dormitorul are ferestra spre balcon si sa varuim, si chiar mi-am propsu sa merg la targurile ce vin repejor, sa ma plimb , sa ma relaxez ( poate si de asta vreau sa vina calduric, umpic asa pe la 10-15 grade) . AAAA cand am ajuns acasa al meu se uita pe net dupa patut , carucioare si mi-a aratat ca salvase vreo 10-15 pag cu oferte , chiar nu ma asteptam la asta . Se pare ca la unii barbati apare mai devreme instinctul patern decat la femei ( cum este si cazul meu )
cred ca starea mea se datoreaza si nerabdarii de a vedea ce face bebelina

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mai fetelor,eu nici acum nu ma maimutzaresc dar ma joc,am invatat cantece si poezii cu zecile. Partea cea mai buna e ca pt Ana am cea mai frumoasa voce,pe mama sau pe altcineva nu lasa sa cante ca"stica melodia".

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida...ha...asa am fost si eu la prima sarcina. eu nu vorbeam cu burta,nu ii cantam,nu ii citeam...nimic. Mi-am si zis ca voi fi o mama de tot ...,da cand am nascut...nu pot sa iti explic ce am simtit,nu am crezut ca pot iubi atat. Dragostea creste in fiecare zi,nimic nu se compara

Mama de Ana si 20+

idem.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

La fel. Mi se parea ridicol sa vorbesc cu o burta. Singura chestie pe care o faceam, era sa-i pun lumina Adica, citisem pe net ca daca misti un fascicul de lumina pe burta bebe se duce in directia aia si asa ma distram

Dupa nastere, zic gata, vine si instinctul, citisem si de marea iubire care ar fi trebuit sa ma inunde. Nimic. Dar iubirea creste in timp, adica ajungi sa te gandesti ca nu iti poti iubi copilul mai mult de atat, dar poti

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

ilida eu o sa nasc cu cezariana dar nu o sa il las pe sot cu mine desi se paote ca am vb cu medicul ...cred ca cu atat mai putin l-as lasa daca as naste normal...

in primul rand pt ca atunci cand ma doare ceva ma iau de el si ii reamintesc toate neamurile de la adam si eva si apoi plss sa nu fie cu suparare si sa nu se supere nimeni pe mine nu mi se pare o situatie foarte frumoasa si placuta in care el sa fie acolo....si nu vad cu ce m-ar putea ajuta, prefer mai mult doctori si asistente pe langa mine atunci...

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

cred ca depinde de barbat,al meu barbat nici nu vrea sa auda sa nu fie prezent. M-a sustinut la Ana,cu toate ca imi venea sa il bat. A zis ca el nu o sa lipseasca de la asa ceva. Eu n-am cuvant de zis

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Al meu cred ca lesina daca vede sange, dar m-a surprins intr-o zi cand ii impartaseam frica mea de ziua cea mare. Mi-a zis ca va fi acolo, si ma va tine de mana, ca nu ma lasa singura. Si apoi...eu cred ca barbatii neparticipand la proces, ne vad doar ca intram fara bebe si apoi ca iesim cu bebe, poate nici nu realizeaza prin cate trece o femeie in acel interval. Cred ca daca ar participa, macar ca spectatori, ar aprecia apoi la adevarata valoare o mama - si a lor si pe noi, si chinurile indurate pt un bebe.

Nici eu nu as putea sa il las sa vada efectiv "zona de lucru" (nu stiu cum ne va afecta viata sexuala de dupa, sunt imagini socante totusi). Dar cred ca a-l sti langa capul meu, ca ma tine de mana, m-ar ajuta mai mult. Si poate si-ar mai spala din pacate, nu l-as mai uri si ocari atat pt "ce mi-a facut"

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

pai nici C nu a stat la iesire ci la capul meu,dar da asa e....ma apreciaza mai mult. partea sexuala nu ne-a afectat-o

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput