Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Ce subiect sensibil ati atins , nici eu nu ma vad mama de baiat...si tot asa am impresia ca nu voi sti ce sa fac . Cred ca va veni totul de la sine .
pupici la toata lumea

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

14 saptamani
[/quote]

Veronica nici eu nu m-am vazut mama de baiat pana si prietenele imi ziceau ca ele ma vad cu o fetita in brate ...eu zic sa incerci sa te gandesti ca poate fi si baiat....altfel o sa ai un soc ca si mine

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

gata,am fost ... are 360 de gr,are toate cele si nu sta locului. Avem talpicile de 3 cm si nu stiu ce e...na...asteptam
am trimis email cu poze de la eco pentru cine vrea sa ne vada.

Lissa ce poze faine ai de la eco! Ma bucur ca e totul bine Va admir ca aveti rabdare pana la momentul zero, sper sa nu se dea nici un doctor de gol inainte. O prietena a mea a aflat f repede ca are baietel pt ca ... pare bine dotat si e evident in poze! Tare am mai ras cu ei

Voi fetelor ziceti ca nu va vedeti mame de baietei? Pai eu nu ma vad mama deloc Desi mereu m-am bazat pe instinctele mele, parca cel matern intarzie sa apara... Inca nu ma vad copilarindu-ma si prostindu-ma prin casa, ori cantand cantecele- ca nu am voce. Prietenele imi spun ca vine odata cu bebe, dar eu tot speriata si cu o mie de temeri sunt!
Poate sunt asa si pt ca inca nu il simt pe bebe, doar la eco sunt f incantata cand il vad si toata ziua aia sunt in extaz. Ii vorbesc, il mangai pe burtica, dar vreau si eu sa imi dea suturi ca voua, sa incepem comunicarea Eu mi-am si impus sa nu ma atasez asa tare pana la testele astea de trim 2, sper sa vina ok rezultatul, sa ma mai eliberez de tensiune... Care tensiune scade cand vorbesc cu voi!

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

pufy - merci de aprecieri;

ramyy- pai eu sunt aproape sigura ca e baiat , asa simt
La prima sarcina a fost la fel, dr. mi-a spus la inceput ca am baiat si nu l-am crezut , am intrebat sunteti sigur 100la100, si el binenteles ca a spus "nu" pentru ca era inca micut. Eu stiam ca e fetita , asa simteam .
Asta nu inseamna ca nu ma pot insela , dar om vedea la nastere

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

si eu sunt in zugraveli acum, renovam juma de casa..si e horror, miroase doar a vopsea si tot felul de chimicale.
dar am zis sa terminam pana sa ajung in trim 3, sa nu fiu chiar imobila si sa reusesc sa mi le aranjez cum vreau eu.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

noi tocmai am terminat sambata, chiar a fost horror , mai am inca la partea cu maruntisurile dar acolo e relax pe langa ce-a fost

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
20+ Doamne ai grija de noi

felicitari ca ati terminat! cred ca ati rasuflat usurati.
pe mine ma exaspereaza mesterii astia, mi-au scos peri albi. stau cu casa ca o cocina, cu bagaje pana in tavan, mobila demontata, mai nou nu am baie...nu stiu, sper sa o termine mai repede, ca simt ca am praf si in fund, orice as face....

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida...ha...asa am fost si eu la prima sarcina. eu nu vorbeam cu burta,nu ii cantam,nu ii citeam...nimic. Mi-am si zis ca voi fi o mama de tot ...,da cand am nascut...nu pot sa iti explic ce am simtit,nu am crezut ca pot iubi atat. Dragostea creste in fiecare zi,nimic nu se compara

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

eu nu stiam ce vreau inainte sa aflu ca e baiat.
acum chiar imi doresc sa raman baiat, sa nu ma anunte mai incolo ca e fata, ca deja i-am gasit nume si deja m-am obisnuit cu ideea.
si acum cred ca am ajuns chiar sa mi doresc sa fie baiat.

eu ma vad mama de baiat. chiar ma vad. ma vad si mama de fata.
dar per primam, chiar ma vad mama de baiat.

nu pot sa va explic ce mi da acest sentiment sau siguranta.
poate ca sotul isi doreste asa mult baiat...
poate ca ma gandesc la relatia mea cu mama, oricat m-a iubit sau o iubesc, nu comunicam fix asa cum mi-as dori. a fost prea panicoasa vis a vis de mine si de ce as putea pati ca fata, mi-a indus si mie fobiile ei, s-a identificat prea mult cu viata mea, iar noi doua suntem temperamental complet opuse si avem gusturi si pareri total diferite, ea toata viata ei a incercat sa mi induca gusturile ei si preferintele ei de viata si mereu am avut un sentiment apasator, ca si cum cineva mi-ar fura viata.

cand am aflat ca ea isi doreste sa am fata, parca m-am panicat si m-am gandit ca ar face cu ea ce a facut si cu mine, si n-as vrea.
si n as vrea sa fiu eu ca ea, ca mama, cu fata mea.

de aia prefer baiat. e totul nou, pt fiecare si nu exista riscul sa devin o mama absurda, care sa ma identific cu fata mea.

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida...ha...asa am fost si eu la prima sarcina. eu nu vorbeam cu burta,nu ii cantam,nu ii citeam...nimic. Mi-am si zis ca voi fi o mama de tot ...,da cand am nascut...nu pot sa iti explic ce am simtit,nu am crezut ca pot iubi atat. Dragostea creste in fiecare zi,nimic nu se compara

Mama de Ana si 20+

idem.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

ilida, nici eu nu vb cu bebe, nici nu mi mangai burta.rareori.imi place si ma simt bine doar cand sta sotul cu mana pe burtika mea, ca imi da o stare de liniste si nu ma mai doare nimic.
inca nu-l simt deloc pe bebe.
nu-l simt ca pe o fiinta separata de mine.
dc nu l-as vedea la eco, nici n-as stii ca sunt gravida. si vb serios.
burta mea e o gluma, nu-l simt ca misca, n-am simptome. nu ma simt gravida de niciun fel.

ma gandesc la el, ca e acolo, dar parca e o minune, mai mult incerc sa mi l imaginez cum sta acolo sau ce o fi facand, dc a mai crescut.

dar nu am sentimente profund materne sau chestii de genul asta.
de cantat nici atat, cant pe nas, complet fals, ma aud si eu.
de mangaiat burta nu simt de ce as face-o. cel putin nu acum. poate cand o sa am Burta, cu B mare. adika ceva mai evident.:)))

eu zic sa stai linistita. eu nu am sentim ca n o sa fiu o mama buna, ba chiar am impresia despre mine ca o sa fiu o mama super ok.:))))) mda, ma da modestia afara din casa....

si nu stiu dc o sa mi vina vreodata sa ma maimutzaresc cu vreun copil, al meu sau al altora. pana acum nu m-am maimutzarit niciodata cu copiii. cu finul meu nici atat, iar cu altii niciodata. am fost mai degraba stilul ala de prieten mai mare...nu e in firea mea sa ma maimutzaresc, sa cant sau sa fac tumbe. imi place la nebunie sa ma joc, joculete de tot felul, dar nu giubuslucuri si tumbe. poate sunt eu ma anosta si mai rigida. si stiu sigur ce nu voi face, n o sa ma scalambai vorbind o limba inexistenta, adika limba aia a copiilor mici.:)))

sa nu dati cu rosii in mine, pls...

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara fetelor
am ajuns si eu acasa si sunt asa cand vad vremea de afara ma apuca toate gandurile ....m-am saturat de frig, de ninsoare , vreau sa vina vremea frumoasa, sa iasa soarele, sa renunt la geci groase... si in alta oridine abia astept ziua de joi la eco , sa vedem ce face . Chiar ma gandeam acum cum ar fi sa imi zica : aveti baiat !!!! cred ca o sa fac o fata...dar sa speram ca nu.
maine este ultima zi de munca si intru in risc maternal ...
Felicitari fetelor pentru bietei !!! sa fie sanatosi si sa vina pe lume la termen.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Fetelor, nici nu stiti cat ma ajuta sa aud ca a mai trecut cineva prin starile astea, chiar ma consideram defecta si mi-era teama sa nu dezvolt vreun complex, sa ma duc la terapie!
Si eu sunt mai degraba asa...cerebrala, mai putin cu dulcegarii si lugu-lugu, dar mereu de nadejde cand se apeleaza la mine. Compenseaza al meu sot asta cu joaca si atasatul de orice prichindel.Stiu insa ca e esential sa se poarte si mama asa, ca sa se creeze legatura cu copilul. Am insa mai multa incredere ca va fi ok, acum, dupa ce mi-ati povestit si voi. Merci mult de sfaturi dragele mele!

Bebe as vrea sa stiu ce este inainte sa nasc, pt ca in momentele alea de durere si rau, mi-e teama sa nu reactionez aiurea (desi nu am preferinte), ca atunci totul e asa imprevizibil! Daca voi fi pregatita macar cu asta, atunci voi fi curioasa doar daca e ok si..cu cine seamana

Voiam sa va intreb: voi ce parere aveti despre asistarea sotului la nastere? Nu neaparat chiar sa-l scoata sau sa-i taie cordonul, ca barbatii sunt mai slabi in momente de-astea, dar macar ca sa ne sustina, sa ne tina de mana, sa ne dea curaj?

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput