MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mayaaaaaa undeeeeeee estiiiiiiiiiii?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

nu pot decat sa la ce (non)activitate e aici

ce-i cu voi toate???macar daca era cald stiam ca ati iesit la plimbarica..la mine e o zi exemplara de primavara(cu brinduse inflorite peste tot) si cu soarele la orizont

Sa aveti toate o primavara frumoasa si energica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Vreau sa va urez si eu o primavara frumoasa si un martisor virtual !!

De raportat, am vazut -400g mai putin la cantar.
Ihuu, cred ca-i din cauza gripei de sapt. trecuta, dar bine ca e cu minus.

Meniu azi:
Md: 1 jumate covrig prajit integral cu humus + cafea cu stevia;
Gustare: portocala
Pranz: fasole verde + chiftele la cuptor + migdale
Gustare: iaurt 0%
Cina: probabil tot chiftele cu salata verde.

Ninha, cu umblatul la aragaz, copiii mei n-au fost interesati.(sau am uitat)
Poate daca ii cumperi un aragaz de jucarie al lui, o sa il lase pe al tau in pace.

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

Buna!!!

va doresc sa aveti o primavara frumoasa!!!!

la data de 1 martie raportez 73.2kg nu m-am cantarit de 2 sapt si ma laud cu -1kg de la ultima cantarire, dar in w-e imi voi sarbatori ziua de nastere si voi face muuuulte abateri, stiu asta deja

pe curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- telemea, kefir, cafea
- ostropel de pui cu castraveciori murati, mozzarela cu ardei, migdale, cafea deco
- ceai verde
- salata cu rosii, ardei si telemea, ceai

Felicitari pentru scaderi, la mine nu se clinteste acul cantarului , dar parca am alte forme, cine stie, poate gimnastica isi spune cuvantul.

Meniul de maine:
- iaurt cu branzica de vaci, cafea
- ostropel de pui, castraveciori murati, tort pufos si cremos, cafea deco
- ceai verde
- hering, ardei, humus, ceai

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

child a tau meniu arata bine...doar ca ai multe lactate care is grase si astea tind sa...well tina in loc ...pentru miscarea cantarului trebe sa renunti vreo sapt fara astea si fara dulciuri chiar ele si permise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BRINDUSIK stiu de lactate, dar altceva nu am ce manca, cu carnea nu prea ma impac, legume mananc cat pot, asta e...poate-poate reusesc sa mai dau jos si asa.
Oricum cam sufar de foame, chiar cu meniul asta plin de grasimi...
Eu mi-am propus sa nu mai mananc fainoase sau tot ce este peste IG 35, sper asa sa urnesc cantarul.
Apropo, asta cu 100 g de branzeturi pe zi, unde a zis-o Montignac? Ca in prima lui carte nu apare asa ceva...si prima oara cand am slabit am mancat branzeturi la greu.

Despre dulciuri...asta e, saptamana asta fac exceptie de la regula, ca ma motive bine intemeiate, maine fac un tort in casa, iar sambata chefuim...am comandat un tort pentr Albert...yummy-yummy, trebuie macar gustat

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

n-am spus nimic io de gramaj la brinzeturi...spilu e ca lactatele is glucido-lipidice si cred ca de asta le cam interzicea mister....adik ori mananci ceva cu 0% si e glucid..ori mananci ceva cu peste 50%si e lipid(Cum e cascavalul)..sper ca nu ma insel..si fetili astea nu-s prin zona sa ma corecteze..andani, puisor

io nush ce sa-ti spun in general de lactate...n-am mai mancat de vreo 2 sapt si chiar daca am mai luat cate un dulce la bord..am dat jos sapt trecuta..dar parca nici eu nu vad diferente la cantar cand mananc telemea sau din astea...insa mananc numai o masa, de obicei seara kapia cu telemea

andani stiu ca spunea ca ea nu a mai mancat telemea acu ci doar urda(desi cik montignac spune ca nu e ok)...ea o slabit..pana la urma..nush cred ca tine de organismul fiecaruia e ca si cu horoscopu..la unii se potriveste la unii nu

Mergi la inceput

child acu am recitit mesajul tau..de ce spui ca suferi de foame??asta inseamna ca mananci portii prea mici..hm asta nu e bine...adik mancarea conforma poti sa mananci pe saturate(io asa fac mai ales cand imi place ce am gatit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ceau, fetele!
daca promiteti ca nu ma dati afara de aici va spun ce am mancat azi la pranz: pernite viva cu alune, buline rollo si un baton de susan cu migdale!
puteti sa dati cu rosii, oua stricate, cartofi putreziti, topoare, pietre, bolovani, tot ce aveti la indemana. chiar va rog

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput