MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisorule cum e la gust?nu e prea dulce?arata spui ca e fibrobar din cioco

daca as putea sa va arat ce am facut io ..facut un blat(vroiam defapt sa fie un fel de negresa):am pus faina integrala 1/2 cana, 1 cana tarate, 4 lingurite pline de cacao, 1 ou si ceva frisca(ca sa nu pun ulei), si jumate de cana de apa calduta...si dupa ce s-o facut am impartit in doua blatu asta si l-am umplut cu frisca, pere, si o portocala...moama demential o iesit eram terminata dupa ceva cu crema..si frisca asta o iesit cam grasa ca nu m-am uitat pe cutie si avea 50%grasime(da am batut-o cu aceeasi cantitate de lapte 0) deci cred ca s-o compensat si o ajuns 30%

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

am mai facut azi pilaf din quinoa cu pui si curcan.
montigirls nu pot sa spun decat-> daca sunteti ca mine innebunite dupa pilaf si cu gandu la unu...quinoa asta e dementiala inca o data spun NU SE SIMTE DIFERENTA .Ma pot declara de acu fana pe viata quinoa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata , va doresc o saptamana de vis tuturor ... pupici miiii

brandusik ma dispera, nu gasesc quinoa si basta, am cautat in lung si-n lat tot orasul .... am gasit doar expandata , dar pentru gatit nu

andanii

Mergi la inceput

andani ashea disper io lumea.cat despre quinoa...nu ai nici un carrefour pe langa ca acolo am vazut.parca la raftu de chestii bio. cred ca puisor iti poate da informatii de unde sa gasesti ca ea spunea parca ca avea

ok deci trebe sa 70.9 azi (nu ma intrebati de ce si cum.in ultimile 2 sapt mancat prostii)...cred ca din nou se aplica regula cand trebe sa-mi vina io slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Bandusik nu tu ma disperi , ci faptul ca nu gasesc quionoa .... cred ca nu m-am exprimat prea corect

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Bandusik nu tu ma disperi , ci faptul ca nu gasesc quionoa .... cred ca nu m-am exprimat prea corect

nu nu..te-ai exprimat corect..in general disper lumea cu subliniatu anumitor chestii cand stiu ca ii sacaie pe altii

ce liniste e pe aci?fetelor ati intrat in hibernare de la zapada si frig??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetelor!

Am o problema : nu stiu cum sa-mi tin copilul departe de aragaz!! cum il scap din ochi, cum se duce si da drumul la gaz. voi cum ati rezolvat problema sta?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ninha, da drumul la flacara si apropie-i manuta sa simta ca arde.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Aoleu NINHA de asta ma sperii si eu, cand mai creste Albert o sa scot butoanele si o sa folosesc numai unul, atunci cand am nevoie.
Tu nu poti asa?

Meniul de azi:
- branzica de vaci cu iaurt, cafea
- ochiuri ninse pe pat de sunca, castraveciori murati, cafea deco
- ceai verde, migdale
- salata cu ton

O saptamana monti sa aveti!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

ninha, child nu ca ma laud .eu am am stat singura in casa de la 1,5 ani (ma rog am inceput sa vb la 6 luni)..toti verii mei(inclusiv sora'mea) au fost crescuti la bunica..eu nici nu vroiam sa aud de asa ceva asa ca ma lasau acasa alone pana venea sor'mea de la scoala sau careva acasa

atunci cand m-o lasat alone m-o luat mama la o si mi-o spus neste reguli:sa nu raspund la telefon, sa nu deschid usa ca ei toti au cheie si sa nu umblu la aragaz (ca niste copii au umblat si acu plang ca le-a luat casa foc si nu mai au unde dormi)..well chestia asta mi-o ramas asa de intiparita in minte ca eu pana in cls. a 4-a nu am aprins aragazu cu chibritu ..mancam mancarea rece daca nu era nimeni acasa sau asteptam sa vina cineva, sau cateodata aprindeam aragazu cu un scaparici de mi-l luase tata..da asta mult dupa

eu cred ca desi is chinderi cu o explicatie buna copii inteleg mult mai multe decat o arata, de asta dau niste explicatii de bun simt la niste lucruri la care noi nu am gasi o definitie.

Mergi la inceput