MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
brindusik spune:
andani asta mi-ar mai trebui acu sa am iar 73..io am 71.2 de vreo 3 sapt..nu se misca cantaru neam...chiar si cu prostii ingurgitate tot acolo sta..da ma fac io mare si o treaca el si sub
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik child faci un fel de brocoli si dovlecei copti(in loc s-ai prajesti?) sau cum anume de ii mananci cu mujdei? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Ung tava de yena cu putin ulei, pun buchetelele de brocoli si dovlecel taiat, deasupra pun o folie de aluminiu si las la cuptor vreo 20 minute (cred).
Separat fac mujdeiul de usturoi, care-l servim in farfurie, alaturi de brocoli si dovlecel.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
citat din mesajul lui cge 'neata, Child, ne zici si noua cum faci mamaliga din naut ? Exista faina /malai din naut ? Sa mai schimb si eu meniul ca m-am cam plictisit de aceleasi mancaruri. O zi buna si conforma, Cristina, mama lui Victor si a Ancai |
Da, mamaliga e cu faina de naut de la naturisti.
Eu pun cam 50 de grame la inmuiat intr-o cana jumatate sau doua de apa, cam cu 2 ore inainte de preparare.
Dupa 2 ore pun pe foc totul si amestec continuu, daca se ingroasa prea tare compozitia mai pun apa.
Oricum, se face foarte repede.
child spune:
Scriu si meniul de maine, ca nu cred ca intru:
- fruct (probabil pomelo sau portocala), dupa o jumatate de ora paine integrala, cafea
- pizza conforma (cred ca e de faza a doua, dar merge asa, o data pe luna), cafea deco
- salata cu ardei si telemea
Sper sa nu calc in strachini maine, ca merg la o aniversare, nu stiu ce se va servi, probabil prajituri, sper sa ma abtin.
brindusik spune:
child si ai si aniversarea inimioarei curand!!
ninha spune:
Doaaaaaaaaaaaamne! ma deprima vremea asta ingrozitooorrrr!!!!!!!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
child spune:
citat din mesajul lui brindusik child si ai si aniversarea inimioarei curand!! Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Da...si a lui si a mea , ne pregatim intens...sambata viitoare taiem motzul
Sigur o sa o pecesc cu tortul, dar...o data face inimioara mea 1 an...si eu...multi ani
child spune:
Meniul de azi:
- paine integrala prajita cu gem topoloveni, cafea
- pastrav la cuptor cu legume, migdale, cafea deco
- ceai verde
- iaurt cu branza de vaci sau salata cu ardei si telemea, ceai
brindusik spune:
child lasa ca anii se duc pentru toti ..sanatosi sa fiti
io nu spun meniul de ieri...dimi si cina o fost lejereanu si monti..in cursu zilei..well am mancat mancare chinezeasca si nu numai
puisorul spune:
Ninha, subscriu si eu Nu am chef de nimic...
Meniu azi:
MD: minipizza rapide
P: ciorba de moare de varza cu carne de , pulpa de pui la gratar cu legume mexicane
C: mere cu zmeura la cuptor plus fulgi de ovaz
Am mai facut azi o tarta cu aluat monti, hribi,oua si smantana pt pachetul de saptamana viitoare. Si mai tarziu vreau sa fac asta ca si gustare http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/27180/Reteta-Montignac-Ciocolata-cu-migdale-caise-si-prune/.
Va pup
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii