MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata doamnelor si domnisoarelor
Asa da .... cand deschid sa am citi , nu deschid si citesc ce am scris eu
Pai daca ziceti ca intrati zilnic si scrieti atunci nu inchidem taraba ....
Daaaaaa brandusik e o dulce ca ma ajuta in sustinerea topicului .... de nu era ea demult renuntam pup dulce brandusikul vesel

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani

deci io azi raportez un 70.8 (cred ca alea 100g de nu le mai arata cantaru is de la epilatu de ieri)

azi:
MD:lapte cu fulgi si o porto da dupa
G: para si capucino cred
P:piept de pui(din inaripata aburita) cu rosii si cateva frunze de salata verde
G: nectarina
C: salata cu ceva leguma la tigaie

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetitele!
N-am cu ce sa ma laud, stagnare, dar la cat m-am porcit zilele astea....
Sambata am fost la fini, de lasata Secului, si evident am mancat si nemonti, fara paine, da am bagat si interzisuri
Ieri acasa sarmale cu 2 guri de mamalioga, pui la ceaun cu mujdei, 2 pumni de floricelesi o bucata de lipie, facuta cu faina albaGata, dati cu rosii, si asa am nevoie pentru salata!
Azi pana acum iaurt cu o felie de paine si acum o portocala.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, fetelor- crochetelor!
Mie mi-e frica sa ma cantaresc! stiu ca e luni, dar pur si simplu mi-e groaza sa ma sui pe cantar! Asa ca mai bine pas...
Dar voi puteti sa poftiti la raport
Brandu, as face si eu puiul ala in aburi. cum se face? ati zis pe aici si am uitat eu? mai pune o data linkul, te rog.

Am descoperit ieri ca micii pot fi foarte buni. de obicei nu mananc, ptr ca mi se pare ca put ingrozitor. dar aia de ieri au fost deliciosi! si nici nu mi-au iesit pe nas si pe gura mirosuri pestilentiale, cum se intampla altadata. nu stiu ce mi-a venit...din pacate i-am mancat cu un pic de paine
Azi-dimineata am mancat salata de vinete pe paine integrala de secara
iar ptr cina vreau sa fac ciorba de perisoare si chiftele la cuptor. Andanii, stiu ca tu mai faceai din-astea. poti sa-mi zici si mie cum sa fac? cat le tin la cuptor? le pun in folie de aluminiu? sau pe hartie de copt?

In alta ordine de idei, am descoperit recent ca pestele merge f bine cu ridiche neagra. nici nu-l mai mananc cu altceva! ati incercat?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Neatza si de la Brasov!!!

Asa cum am zis, o sa combin aceasta dieta cu alta, ca sa-si dea drumul organismul meu, ca e tare blocat, saracutul...

Asa ca o sa adaptez dieta rina pe monti, prin urmare, meniul de azi:
- dimineata: jumatate de pomelo, 2 mere, cafea
- pranz: friptura de curcan cu salata cu ardei si rosii, supa legume, cafea deco
- ceai verde
- seara: putina friptura de curcan cu salata, ceai

O saptamana cat mai monti va doresc!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

ninha puiu asta aburit e ff simplu...spalat , uscat cu un servetel de bucatarie, uns cu o lingura de ulei, condimentat...si pus direct pe grataru de la aragaz si dedesub o tava cu apa (io mi-am luat o tava speciala pentru ashea ceva si grataru e direct in tava ..iese bun si ce e fain e ca vezi ca toata grasime de pe inaripata se scurge in tava)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

brandusik eu nu ung puiul cu ulei ... iasa destul ulei din el :)
ninha chiftelele le coc pe hartie de copt, putin le las in cuptor, mai ales daca sunt din carne de pui , imediat se fac
Vali esti teroare cu atatea abateri , in veci n-o sa slabesti in ritumul asta
Child combina cum vrei dar slabeste :)
maya si eu am o perioada nasoala de la vreme asta ... hai ca trece ... pup
puisorule sanatate maxima ce mai face cretulina mica si frumoasa :)
monnvas multumim de vizita draga mea

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

ninha puiu asta aburit e ff simplu...spalat , uscat cu un servetel de bucatarie, uns cu o lingura de ulei, condimentat...si pus direct pe grataru de la aragaz si dedesub o tava cu apa (io mi-am luat o tava speciala pentru ashea ceva si grataru e direct in tava ..iese bun si ce e fain e ca vezi ca toata grasime de pe inaripata se scurge in tava)

si puiul e intreg sau despicat pe mijloc si cracanat?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ninha io am pus numai jumate ca pentru mine e deajuns pentru vreo 3 zile...lumea ii baga o sticla in

andani nush de ce l-am uns cu ulei..asa m-am obisnuit cred..oricum cade tot din el in tava

child meniul tau arata tare monti...si nu mai is lactatele prezente..sigur o sa dai jos

Mergi la inceput

La multi ani!

monti girls si monti mame va pe toate si va dau sa fiti sanatoase si aratoase si cei care va iubesc sa va vada mereu asa cum sunteti niste

Mergi la inceput