MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
JulieX spune:
si eu sunt pe aici intru de cateva ori pe zi sa vad ce mai ziceti, doar ca nu m-am invatat sa scriu in fiecare zi ce mananc la fiecare masa, mai ales ca nu vin cu cine stie ce bunatati/ mancaruri complicate
si ca sa intelegeti asta, voila:
MD-iaurt cu cereale
G-fructe; mai tarziu... biscuiti Dita; cafea
de pranz n-am avut chef azi... oricum am mancat multe fructe (1 grapefruit, 1 banana, 1 portocala)
iar diseara... poate salata cu ton, ca nu-mi prea place merluciul facut ieri (sotului ii place f mult, mie doar nu-mi place acest peste; am incercat, dar n-a mers)
ca de obicei voi incheia ziua cu niste fructe
abaterile planificate in w-e le voi amana pt luni dar am o scuza, nu? e ziua mea!!!!!
brindusik spune:
deci eu de azi am declarat razboi poftelor de dulce ca ashea nu se mai poate...ceea e cu delasarea asta?nush de ce in ultima vreme imi venea sa rod si peretii dc aveam pofta de dulce si nu rezistam tentatiei sa mananc bounty(clar au alea ceva care te fac sa vrei sa mananci mereu)
asa ca de acu...o sa mananc dulce iaurt cu gem monti sau cel mult frsica cu salata de fructe..AM SPUS!!! ca nu se mai poate ashea pana plec acasa pe 16 aprilie trebe sa dau jos cel putin 1,5 kg adik in 6 sapt deci sper sa merg pe 300 g pe sapt
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulieX si eu sunt pe aici intru de cateva ori pe zi sa vad ce mai ziceti, doar ca nu m-am invatat sa scriu in fiecare zi ce mananc la fiecare masa, mai ales ca nu vin cu cine stie ce bunatati/ mancaruri complicate si ca sa intelegeti asta, voila: MD-iaurt cu cereale G-fructe; mai tarziu... biscuiti Dita; cafea de pranz n-am avut chef azi... oricum am mancat multe fructe (1 grapefruit, 1 banana, 1 portocala) iar diseara... poate salata cu ton, ca nu-mi prea place merluciul facut ieri (sotului ii place f mult, mie doar nu-mi place acest peste; am incercat, dar n-a mers) ca de obicei voi incheia ziua cu niste fructe abaterile planificate in w-e le voi amana pt luni dar am o scuza, nu? e ziua mea!!!!! |
Stiu ca ai mai intrebat, am crezut ca ti-am raspuns, dar vad ca am ramas doar cu intentia. Daca biscuitii Dita sunt aia din punga verde, fara zahar, la ingrediente zice ca au "faina de grau" si "faina integrala de grau". Asta inseamna ca "faina de grau" e faina alba, aia la care zice Monti no-no-no. Asta daca is biscuitii pe care ii stiu eu, ii devora piticul intr-o vreme.
Sa aveti spor la slabit, fetelor! Zic eu de la distanta... Maine avem petrecerea piticului si dup-asta mai am 3 luni in care nu ma vad revenind la Monti, ca-s in deplasari...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
brindusik spune:
deci azi facut puiu la cuptor in aburi...bestial si usor de facut
meniu azi:
MD: para, lapte cu fulgi
G: para, portocala
P: pui la cuptor cu mujdei cu rosii
G: ceai(am luat unu de detoxifiere e ok mi se pare totusi ca are gust de busuioc)
C: cred ca salata de fructe
poate o sa fac si tortu cremos pentru crizele de dulce..da doar poate
puisorul spune:
Moni, ce ma bucur sa te vad . Cred ca esti tare ocupata cu jobul, dar noi te asteptam macar din cand in cand
Brandu, good girl ca ai hotarat sa renunti la dulciuri . Dar asta inseamna sa renunti si la tort pufos Cum e puiul aburit?
Eu sunt mai bine dar ametita rau . Singurul lucru bun e ca am slabit ceva prin nemancat
Meniu azi
MD- wassa cu salata de vinete si ardei
P- supa cu galuste
C- tocanita de pui cu muratura
Pe maine voi face peste la cuptor si cam atat.
Maya, hai zi ceva
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule e bestial puiu ..nu e nici asa gras ca de obicei...imi place
cat despre tortu meu pufos imi e lene sa-l fac deci cred ca raman la salata de frcute..da o sa pun nitica frisca
child spune:
Gata...am bifat si taierea motzului, a iesit foarte fain, mancarea buna, tortul delicios (abatere mare...dar atat de buuuuna), Albert s-a comportat exemplar, a plans doar cand a atentat nasa-sa la motzul lui
A ales mouse, verigheta de aur veche de peste 100 de ani si stilou. Intelectual il face mama
De maine ma reintorc la monti...cu toate ca sunt absolut convinsa ca trebuie sa mai fac si ceva cure de shoc...am mancat vreo 2 saptamani foarte monti si nu am dat jos nici un gram.
Trebuie sa ma gandesc si la alte solutii...alternative compatibile cu monti.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
child felicitari pentru alegerile inimioarei.sa fie el sanatos ca tot ce vrea el se face
io pentru sapt viitoare nu gatesc nik..o sa mananc pe cat posibil salate si legume la tigaie cu ceva carnita langa poate(sigur)
Si multa multa apa ca am observat ca daca ma fatai la munca afara din birou s-o dus apa mea ceea ce nu e bine(mi-am luat si un ceai de detoxifiere are un gust ciudat dar o sa incerc sa beau dimineata)
maya_m spune:
ce sa zic mai fetelor ca n-am ce de la ziua mea incoace n-am avut o zi 100% monti ..de dat jos nu se pune problema da-i bine ca macar nu pun inapoi..e drept ca am in meniu zilnic cate o salata si poate asta ma ajuta sa nu''contabilizez''pe burta abaterile...mai bag ceaiuri cu lamaie chiar si apa o servesc cu lamaie
sa mai zic ca vremea de afara ma demoralizeaza total si ca n-am chef de nica?..nu mai zic
azi am facut o friptura de porc la cuptor in ton cu iarna ''care este''-la noi o nins dimineata cu fulgi maaariii-,fiarta in zeama de varza si apoi coondimentata la cuptor..o iesit bestiala ..m-am inspirat de pe culinar
si-am mai facut o supa de pui cu taietei,da io beau doar supa
si le-am facut alor mei si ceva dulce si-am degustat si io ,ieri ,azi nu m-am atins de interzise
PUISOR pitica a scapat de raceala sau ea a fost contaminatoarea?
VALI cum stai cu drojdia..mai iei?..io am ranuntat ,ca zic fetele pe culinar ca nu prea e indicata plus ca mie imi era greata ore bune, dupa ce luam
BRANDU credeai ca am fugit din tara impreuna cu PUISORUL?
brindusik spune:
maya daca era asa eram fericita pentru voi ca e prea frig acolo si misuna virusii in aer.Imi era frica mai degraba ca ati dezertat si trebe sa pun pe careva pe urmele voastre sa va aduca in fata marii adunarii montignicesti
io mi-am dat comanda de pudra de "acai berry" cik is niste fructe(arata ca afinele) care sunt un puternic antioxidant si ajuta la imunitate si metabolism sa vedem ce-o iesit..revin cu impresii dupa ce-o primesc si dupa ce incep sa consum.vedeam pe net ca e bun de pus in smutiul catalishkai (pe oriunde o fi ea ) sau de halit cu iaurt astept sa vad ce si cum
maya cum adik cu zeama de varza?nu o iesit prea acru?(sau e buna pentru dezmeticirea dupa ziua ta)