De ce nu scrie de pe tabla?

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buciurlerica,
Fata mea scria foarte incet.
La teste, invatatoarea o lasa (pe ea si pe alti copii) si in pauza si uneori si in ora urmatoarea.
La privirea mea mirata mi-a explicat ca trebuie lasata in ritmul ei. Ca ea ca invatatoare are datoria sa-i respecte acest ritm pentru a nu-i perturba dezvoltarea ulterioara.

Are timp sa invete sa se incadreze in limite de timp. Ceea ce s-a si intamplat ulterior.

In clasa a V-a proful de mate, ii lasa si el sa-si termine testul si teza si in pauza si in ora urmatoare.
Apoi a inceput incet, incet, sa le dea teste pe unitatea de timp. La inceput nu le trecea in catalog.
Acum (clasa a VII) are in fiecare vineri teste fulger de 10 minute cu cate 2-3 probleme. Le da note, face media lor si la sfarsit de semestru trece media in catalog.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buciurlerica, cum te mai inteleg! Ce bine ca ai parte de intelegere, noi avem parte numai de rosu pe caiet si: de ce pierzi vreme, scrie mai repede, (daca totusi a scris) scrie mai frumos etc etc. Nu stiu de ce naiba mi se pare totusi OK femeia asta, acum ma gandesc...

Denizel,ai fost mortala.

Viviana

Haideti sa continuam la ADD.

Rog moderatorii sa inchida subiectul asta ca sa continuam la ADD.
Multumesc.

Mergi la inceput