Aspirante optimiste >(640)
Raspunsuri - Pagina 4
Bob_Pixel spune:
Buna seara, girls !
Sunt asa trista si deprimata
Azi un client ne-a trimis un mail ca e nemultumit si am fost facuta cu ou si cu otet, de m-a stiut tot etajul ca-s o inapta. Si seful nenorocit imi zicea in privat : "hai lasa , ca se putea intampla oricum, ai avut ghinion, nu-i nimic"...iar "dragele" mele colege se hlizeau si se amuzau pe seama situatiei...am fost asa furioasa ca am gresit si-s batjocura lor, am cazut in butoi si o suparare duce la alta...acum sunt super deprimata ca am pierdut copilasul nostru, ca acum eu ar fi trebuit sa fiu in concediu de maternitate si sa-mi legan puiul, dar NU, eu sunt la serviciu, unde orice pas gresit al meu e pus la avizier... si mi-am pierdut si speranta ca vine bebe acum, nu am niciun simptom, deci nu e bebe si ma ia asa o jale si-o amaraciune...stau si plang cu lacrimi cat bobul de mazare si-mi vine sa ma duc sa ma arunc in rau, sa termin cu porcaria asta de viata
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
sarah199065 spune:
nu vorbi asa!te inteleg,dar lasa ca DD are grija de toata lumea,si de cei buni si de cei rai!linisteste-te si roaga-te la dunezeu si vei vedea ca va fi bine!hai,nu mai fi supi!!!!te ca sa iti treaca!
te invit la o cafeluta si la o prajiturica!hai vii?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Bob fii tare !!!!! O sa treaca si toate astea! Ce iti pasa ce zic colegele...da-le'n ...pisici!!!!
Aici ai prietene care te inteleg si sunt cu tine.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
corina_s spune:
buna seara asa ma bucur ca pot citi vesti de la voi..si asa tare ma supar ca eu nu pot intra ziua..oof
fetele, ma ajutati si pe mine cu un raspuns la intrebarea din capitolul trecut?
miercuri ma duc la eco si sunt zi 18 din 33. e ok?
testele de ovulatie se pozitiveaza la mine in ziua 19 si 20
revin, ma apuc de citit
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
PaulaFrida spune:
Bob fii tare,da-le-n colo pe colege,lasa rada pana or crapa
Fii tare
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
draguta spune:
deci fetele sambata se lasa cu petrecere, abia astept sa va vad la titlu
KItty ceva simptome noi luna asta?
Bob Pixel incearca sa nu le faci pe plac altora care vor sa te supere, asa sunt unii colegi dar tu fii tare, stiu e foarte greu dar daca vrei sa lucrezi in continuare acolo da-le IGNOR asa cum m-au invatat si pe mine fetele, noi suntem prietenele tale, la distanta mare dar sufleteste aproape
Mihaelafalt spune:
Bine v-am gasit in noul capitol, sa sper ca o sa fie un capitol plin de teste pozitive.
Bob pixel te rog sa nu mai fii asa suparata si sa te gandesti la tine ca daca te superi ca rad colegele cu ce te ajuta pe tine.Capul sus si mergi inainte ca fiecare mai greseste dar nu trebuie sa ii dai in cap.
V-am pupat si noapte buna, sa aveti grija sa faceti lumanarea dupa
Bob_Pixel spune:
Multumesc de incurajari, fetelor Gata, m-am saturat de plans azi, sunt mai linistita acum.
Colegele au profitat ca azi chiar nu le puteam zice nimic, am gresit, acum platesc... au si ele o bucurie in viata, deh (ca-s NE rau). Dar le aranjez eu perucile cat de curand, sigur nu rabd eu faza de azi.
corina_s spune:
bob, nu merita nici sa asculti ce zic..sunt oameni rai pe care nu trebuie sa ii iei in seama
tu gandeste-te doar la ce e important pentru tine
si niste sa te simti mai bine
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
Bob_Pixel spune:
Ca fapt divers: cand am venit din vacanta de iarna acum 4 ani si le-am aratat inelul de logodna, colegutza mea draga, in loc de felicitari, a pus un bot kilometric si-a trantit: aaa, vreau si EU!!!
In mai 2010 cand le-am zis ca-s gravi, aceeasi dulceata de fata, cu aceeasi mutra invidioasa a declarat iar : aaa, vreau si EU! felicitarile le-a uitat iar. Oare cand seful i-a anuntat ca sunt in spital cu Bobul mort s-o fi bucurat ca n-am nici eu ce vrea ea?
Cand m-am intors la mijlocul lui octombrie trecut la serviciu credeti ca vreuna din cele 3 mi-a zis ceva? Doar salut... nu m-a sunat niciuna, nu mi-au scris pe mess, nu s-au interesat la colega mea buna de starea mea... persoane cu care lucrez bot in bot de 5+ ani, cu care am mers la masa zilnic timp de 4 ani...pana cand invidia lor a dat pe dinafara si am inceput sa le ocolesc. Incepusera sa rada de mine ba ca n-am burta de gravi si m-am repezit ca disperata sa-mi iau pantaloni de gravi din luna 4, ba ca ma INDOP (asta cand mancam un pachetel de sticksuri), ba ca am mersul de ratza si ma faceau sa ma simt prost in compania lor si usor-usor am inceput sa fiu tot mai solitara. Am preferat sa nu imi consum energia si sa supar Bobul cu prostia lor. Dupa avort, nu am vorbit aproape cu nimeni vreo 2 luni. Din "sufletul petrecerii" am ajuns acum NEBUNA firmei.