Aspirante optimiste >(640)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sarah diagnostic nu avem pus pt ca suntem perfect sanatosi amandoi. Sunt tinerica dar nu foarte, mi-as fi dorit mult sa fi avut deja 2 copii, dar nu a fost dupa mine. Am gasit greu persoana potrivita si se pare ca nici bebe nu vrea sa vina f. repede.
Cixinica tin pumnii stransi, poate vine mica minune.
Am o stare fetelor, sper sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea.
pe toate.

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

katy nici nu iti dai seama cat de bine te inteleg, iti stiu starile contradictorii din cele 2 sapt. dupa ovulatie toate simptomele, toate sperantele si dezamagirea z1. Sunt dureroase aceste stari dar trebuie sa mergem inainte cu speranta si optimism ca DD are planurile lui in ceea ce ne priveste si cu siguranta vom avea pe care ni-i dorim, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cixinica. Sper din tot sufletul sa sparga cineva gheata ca prea de mult timp nu ne-am bucurat de o noua graviduta.

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da si eu sper sa avem o burtica noua pe aici... poate asa imi mai iau gandul de la cm-ul meu luuung cat 2 luni
Oricum nu mai astept, de azi ma pun iar pe ceai de patrunjel, data trecuta a mers! Merge si luna asta sigur!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele cucuietele la capitol nou
Sa ne ajute DD sa avem numai teste cu II in acest capitol!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Eu ziceam k incep sa-mi revin , dar iar nu prea am dormit noaptea, febra, urechi, masele.......doar k nu mai tusesc asa tare.
Dar ma refac eu pana de Paste

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Katy sa nu mai gandesti niciodata asa

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

buna fetelor. Va tin pumnii pt testare si mie trebuie sa-mi vina cam pe sambata, dar sperante sa nu vina nu prea am, la eco in ziua 10 mi-a zis dr ca luna asta nu ovulez, dar eu am avut mucus fertil in ziua 19 si temperatura bazala in ziua 19 era 36.5, iar in ziua 20 era 36.9 si se mentine ridicata, acum sunt in ziua 21, CM la mine este regulat 29 de zile, nu stiu daca a fost sau nu ovulatie, dar eu am prestat si fie ce-o fi numai un sa iasa. Pe mine deobicei ma dor sanii imediat dupa ovulatie, iar la CM ma lasa durerea, luna aceasta nu ma mai dor doar de ieri sunt mai greoi, dar nu durerosi ca deobicei. Va pup pe toate si sa fie cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
si eu tot pe sambata nu mai astept cm...va tin pumnii sa veniti toate cu liniutele..
katy capul sus..dd nu ne lasa si o sa avem si noi bebele nostru..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Este posibil ca daca racesc sa ovulez mai devreme luna asta? O sa mai fac un test si maine sa vad daca iese tot pozitiv. Eu am inceput cam de 2 saptamani sa alerg pe o banda ca sa mai slabesc (ma gandesc ca daca sunt mai plinuta poate afecta fertilitate) si mi-e teama sa nu fie de la asta. Poate sa fie de asemenea si o raceala ca a tot fost frig in ultima perioada, dar asta poate insemna un reziltat fals pozitiv? In fiecare luna speram si ne rugam sa fie bine!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

Mergi la inceput